ForretningIndustri

Main Zaramagsky HPP: højde over havets overflade, foto, placering, ledningsdiagram

Nordossetien er rig på turbulente bjergfloderne. Disse floder har et enormt potentiale i vandkraft. Forventede potentielle Ossetien floder - 5 milliarder kWh / år. Ikke desto mindre er indtil nu Nordossetien - en region oplever magt mangel, og elektrificering blev ikke gennemført.

Ideen om at bygge et vandkraftværk i området fandt sted i 1976. Samtidig begyndte der opførelsen af vandkraftværker på Zaramagskaya Ardon scenen.

generelle oplysninger

Konstruktion af vandkraft varede i mange år. I de 90 år til at finansiere byggeriet værker stoppet. I 2009 endelig den forælder Zaramagskaya HPP blev lanceret.

Placering blev ikke udvalgt tilfældigt. Floden, som er et vandkraftværk, kaldet Ardon. Name Ardon oversat til russisk som "frodig flod." Den stammer i gletsjerne i Greater Kaukasus.

Nedenfor, floden ud af bassinet Tualskoy over 16 tusind meters højde Ardon kanal dråbe når 700 meter. På grund af disse funktioner i floden kanal ledningsdiagrammet Zaramagskaya HPP - afledning.

Der er tre grundlæggende ordninger for skabelsen af vandkraft vandtryk:

1) Dæmninger - når trykket skabt af dæmningen.

2) derivationsmorfologi - når vandtrykket er skabt ved hjælp af afledning af tunnelen eller kanal for vand.

3) dam-derivationsmorfologi - når vandtrykket er dannet af dæmningen og afledninger.

Desuden dæmningen er til stede i vandkraft konstrueret ud fra nogen af disse ordninger.

Afledning ordning er mest foretrukket til alle vandkraftværker, hvor floden flyder under en stor forspænding.

Start stationen styrket håb, at en dag Nordossetien vil være svingende. Nu Zaramagskaya GES - en af de yngste kommercielle vandkraftværker i Rusland.

Løb hovedstation

Main Zaramagsky HPP lanceret beskedent. Ifølge lokale tradition start velsignet Energi veteran, den mest højtstående medarbejder i stationen. Han bad og bragte ofre til Gud. Som anvendt heri olibahi tilbud - en lokal tærter med byg øl.

Kørsel og betjening hovedstation

Startpunktet er nødvendig for at anvende den oprettede dæmning vandtryk. Det slukker den, og forelægge omdirigering tunnelen. Tunnel fri strømning, med en længde på 14.000 meter. Efter at vandet kommer ind i tunnelen turbine Zaramagskaya HPP-1. Vand linje har en højdeforskel på 630 meter.

dæmning

Dæmningen er placeret lige ved siden af floden ud af Tualskoy bassin. Hun hovedparten af småsten og jord. Længden af opførelsen af 300 meter, og højden - 39 meter.

Kernen i dæmningen - uigennemtrængelig kerne. Det gjorde en kerne af lerjord. Den omstændighed, at arrayet dæmning blotte størrelse og har således en vis bevægelighed, sikrer pålideligheden af hele strukturen.

Republikken Nordossetien ligger i høj seismisk risiko zone. Her er mulige rystelser kapacitet på 8-9 på Richter-skalaen. For konventionelle vandkraftværker sådanne rystelser kan medføre alvorlig fare. Zaramagskaya HPP er udformet på en sådan måde, at dens mor sikkert kan modstå rystelser kraft til 11,25 point.

beholderstation

Apropos reservoiret i første omgang, kan vi konstatere den usædvanlige karakter af det område, hvor det er placeret. Da stationen ligger i bjergene i Nordossetien - Alania, arten her, naturligvis, meget smukke. Oftest blæsende i bjergene, men vindstille dage Vandkraftdæmning charmerer alle med sine synspunkter. Det vand, der kommer her fra Ardon floden, ren og klar. I efteråret kan man beundre bjergsiderne er dækket med gyldne havtorn buske. Skønheden i det naturlige miljø og af reservoiret - det er den væsentligste årsag til det store antal turister, der er tiltrukket Zaramagskaya HPP. Photo Station nær dæmningen, nær reservoiret eller på baggrund af bjergene - dette er normalt prale til venner af hundredvis af turister, der kommer her for en tur.

Tekniske karakteristika for dæmningen og reservoiret

Hydrologer studere vand regelmæssigt og følge arbejdet i dæmningen. Fyldet af reservoiret begyndte i 2009. sin fulde beløb - omkring 10,5 millioner kubikmeter. m Vandoverfladeareal -. 2,5 kvadratkilometer.

Hvad andet er forskellig fra andre vandkraftværker Zaramagskaya HPP? Højde af 169 meter - det normale nuværende booster niveau af dæmningen. Med sådan en Headwater niveau højde af højen bør være omkring 1708 meter. Stationen blev bygget på en sådan måde, at højden af dæmningen kan øges, hvis det er nødvendigt.

Den elektriske del

Hovedendeapparatet modtager sammen med vandet dæmningen er adskilt energi samling. Gennem et tryk tunnel længde på 675 meter vand falder på vandkraftanlægget. Hydraulisk enhed er placeret i bygningen kyststation. Her er placeret, og turbinen. Turbine station Kaplan, med et løbehjul diameter på 350 centimeter. Denne enhed vejer omkring 30 tons.

Vandkraft afhænger af højden af indtaget vand ved dæmningen. I den normale vandstand på 18,6 meter-enheden er 15 MW, og samtidig øge højden af dæmningen magt kan nå op på 33 MW.

Efter alt konstruktion og installation arbejde vil blive afsluttet den Zaramagskaya GES-1 vandkraft vil falde til cirka 10 MW. Det er planen, at anlægget vil generere 34,5 millioner kWh / år i den autonome tilstand, og 23 millioner kWh / år efter lanceringen i drift Zaramagskaya HPP-1.

Zaramagskaya HPP er udstyret med den mest moderne beskyttelse og automationssystemer. Beskyttende system består i et enkelt overvågningssystem. GES specialister foretage feltobservationer, og kan nemt vurdere pålideligheden og sikkerheden af konstruktioner med det nye kontrolrum installeret på dæmningen.

arkæologisk forskning

Jorden, hvor Zaramagskaya HPP, aktuelt er gemt i genstande af kulturel og historisk arv Rusland. Samtidig med starten på opførelsen af HPP kaskade blev det besluttet at starte en storstilet arkæologiske udgravninger i det område af den planlagte reservoir bruges som et vandkraftværk. På grund af manglende finansiering arkæologiske søgninger har været til tiden indskrænket. For at bevare beviser på liv og livet for folkene i den sydlige russiske selskab JSC "RusHydro", engageret i opførelsen af vandkraftværker, fra sit eget budget har afsat penge til arkæologisk arbejde i regionen. Forskere har opdaget ringe lavet af kobber og sølv forskellige aldre både kristne og muslimske med symboler.

Forskerne studerede også begravelsen "Mamisondon", dateret til 9-7. BC. e. Det er placeret ved sammenløbet af floderne og Nardon Mamisondon, ved sammenløbet af dem i Ardon. Hvordan folk tilhørte kirkegården, til dato, ikke fastslået. Det antages, at denne historiske monument dannet mellem khazar krige. Araberne og khazarerne gentagne gange kæmpet hinanden i denne region på det tidspunkt.

I en afstand på 4,5 km fra Zaramag er en anden historisk sted - Kasarskoe styrkelse. Ordet "Kasara" af arabisk oprindelse og betyder "slottet", "Palace".

Alle som følge af arkæologiske undersøgelser i området data blev systematiseret og indrettet i en bog, der er forfaldne til offentliggørelse snarest.

Zaramagskaya HPP-1

For ikke så længe siden blev opførelsen af en lodret aksel afsluttet den Zaramagskaya HPP-1. Denne bygning er en af det høje tryk på hele området i Den Russiske Føderation. Højden af akslen cylinderen 508 meter, trykket inde - omkring 60 atmosfærer. Konstruktionen af tunnelen mellem hovedenden og den vigtigste motor i kaskaden Mizuro afvikling.

Zaramagskaya HPP-1 i henhold til arbejdsplanen startede kun December 25, 2018. Efter lanceringen af mangel på elektricitet i Nordossetien ikke vil være 80%, allerede nu, kun 30%.

Hvor er Zaramagskaya HPP?

Firma adresse: Republikken Nordossetien - Alania Vladikavkaz, ul. Dag 34. Kontakt personale Zaramagskaya HPP og finde yderligere information om opførelsen af stationen kan være på den officielle hjemmeside.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.