Publikationer og skrive artiklerBoganmeldelser

Pyhalov Igor Vasilievich: biografi og værker

I dag taler vi om en mand, der dristigt gik videre trods af, at han altid sætte en kæp i hjulet. Modet og værdighed vores helt fortjener ros og beundring. Det sjove er, at Pyhalov Igor Vasilievich - en almindelig mand, der blot fulgte opfordringen fra hans hjerte, og ikke tilpasse sig omstændighederne, og gik i modstrid med dem. Forfatteren har skrevet flere bøger, som hver især fortjener særlig opmærksomhed. I dag vil vi tale om livet i vores helt og se på hans kreative side, de personlige motiver for at skrive bøger og forsøge at finde et gran af sandhed blandt de forskellige oplysende papirkurven.

Kendskab til helten

Pyhalov Igor Vasilievich blev født den 30. oktober 1965. Drengen blev født i den smukke by Leningrad, som nittet opmærksomhed af mennesker fra hele verden. Igor Pyhalov er en berømt journalist og forfatter til bøger om Rusland. Alt hans arbejde er gennemsyret af en idé - at afsløre myterne om Stalins gange. Naturligvis alle hans bøger er dedikeret til maksimal afsløring af emnet. Desuden åbner slør af NKVD operationer.

Ud over det litterære værk, Pyhalov Igor Vasilyevich og folk med en aktiv livsstil. Han skabte et projekt på internettet under titlen "For Stalin". Den mest berømte af hans bøger er: "The Great War bagtalt", "Beria i NKVD og rengøring" og "For Stalin smidt nationerne." Til dato, vores helt i '51, og han bor i Rusland. Han skabte også sin egen hjemmeside, som vi vil diskutere nedenfor. Før oprettelsen af hjemmesiden offentliggjort sine tanker om den populære gratis online ressource, men det er der ikke længere udkom i 2013.

politik

Pyhalov Igor Vasilievich, hvis bøger er ekstraordinær efterspørgsel og interesse for offentligheden, han studerede ved Institut for Luftfart Instrumentering i sin hjemby. Efter sin eksamen fra high school arbejdede han som programmør i væggene i samme institut.

Igor Vasilyevich uddannet fra Institut i 1988, og i samme år han sluttede sig til kommunistiske partimedlemmer, efter at blive en kandidat. Allerede i 1989 blev han medlem af Leningrad Folkefronten, som netop var begyndt dens dannelse. I begyndelsen af det næste år blev han medlem af Leningrad By Party Club. Det er, hvor hurtigt twirled sit politiske liv, hvor den unge mand var meget involveret og som er anerkendt indefra. Alle disse aktiviteter er meget tiltrukket af ham, han var en sand og trofast medlem af partiet, klar til at kæmpe for sine idealer.

Det er interessant at observere, hvordan de forskellige visninger af en fornuftig og veluddannet mand, der tror på spillet, da han så hele "mekanisme" indefra, men mere om det senere.

I februar 1990 tog han aktivt i den første konference for Den Demokratiske Platform af byen som delegeret. 4. marts blev der afholdt 1990 valget, hvor Pyhalov kørte for Leningrad byrådet. i måske at have undladt, i år, han trækker sig ud af partiet.

Livet efter festen

I nogen tid, Igor Pyhalov forsvinder fra det politiske liv i samfundet. Periode med "pusterum" varede en ganske lang tid. Til dato har Igor selv ikke give et konkret svar på, hvad han havde gjort alle disse år. Det vides ikke præcist, hvordan han har brugt denne gang, men der er mange legender og spekulation. Nogle mener, at han var involveret i at indsamle oplysninger om de hemmelige tjenester, mens andre peger på, at det er desperat og ønskede ikke at kommunikere med nogen. Lær endeligt svar er umulig, fordi for Pyhalovym ikke fulgt journalisterne, hans omgangskreds er meget begrænset, og han var tavs.

Forfatter annonceret i august 2014 og gik til at kæmpe i Luhansk regionen frivillige. Siden 15. august var han granatomotchikom par gange gik frem i forgrunden.

informationskilder

Kreativ aktivitet er afsat til emnet Igor Pyhalova stalinistiske æra. Det vides ikke, hvorfor han har en sådan interesse i at forårsage disse begivenheder, men overraskende, på hvilket grundlag han behandler alle hændelser under eget perspektiv. Selvfølgelig, nu lever vi i et frit land, men det er ikke klart, hvorfra han tager de kendsgerninger, som så ivrigt argumenterer i hans bøger.

Læs det, ingen tvivl om, meget interessant. Hver side indfanger og ikke lade gå, men hvis alt skrevet er sandt? Det er svært at svare på dette spørgsmål, men stadig det land, hvor den gennemsnitlige person adgang til de materialer, der skal lukkes? Derfor en logisk antagelse, men der er ikke alle hans bøger bare en god mousserende fiction, som har til formål at tiltrække en masse publikum og opnå en fortjeneste?

I enkle vendinger, er det hele skrevet - det er bare en måde at tjene penge? Tja, det kan ikke hævdes, faktisk ikke er fanget - ikke en tyv. I dette tilfælde, at en masse spørgsmål være kreativ Pyhalova forblive åben.

Det skal bemærkes, at det ofte er inviteret til TV eller radio for at drøfte nogle spørgsmål fra fortiden. Hvorfor stole på ham til at tale om den historiske fortid af landet? Igen, er der stadig den samme idé, at alt dette - ikke mere end udøvelse af ratings i luften. Lad os forlade denne diskussion og gå videre til de faktiske forhold.

skabelse

Kreativiteten af vores helt begrænset til nogle få temaer, som er i hver af hans bog. Pyhalov Igor Vasilievich, hvis biografi er omtalt ovenfor, mand, sikker i hans synspunkter, så i bogen, han klart hermed sin udtalelse om de politiske begivenheder i de seneste år. De vigtigste temaer i hans arbejde - er aktiviteten af MGB og NKVD i Sovjetunionen. Megen opmærksomhed er betalt til den stalinistiske undertrykkelse, en forfærdelig hungersnød i Ukraine, massen udvisning af folk og andre forfærdelige begivenheder.

Flere gange kendte og indflydelsesrige personligheder beskyldt Pyhalova at han er engageret i forfalskning og jonglering af de historiske fakta til at vildlede offentligheden, samt tilskyndelse til etnisk had. Således Ombudsmanden Nurdi Nukhazhiyev tjetjensk og Ingusjetien lovgivere Buzurtanov M. sagde, at Igor V. bevidst engageret i ophidse konflikter mellem forskellige nationaliteter, således popularisering sit image blandt masserne. Desuden blev artikel Pyhalova om genbosættelse af tjetjenere og ingush inkluderet i en separat liste over ekstremistiske materialer.

Pyhalov Igor Vasilevich "bagtalte den store krig"

Bogen blev udgivet i 2005 af forlaget "ESCMO". Hun fortæller om begivenhederne i Den Store Fædrelandskrig. Forfatteren afliver mange af de myter og fantasier, der eksisterer i dagens information space. Mange af hans idéer og beviserne er virkelig fornuftigt og korrekt, men til tider stadig tydeligt subjektivitet fra forfatteren.

Bogen refererer til den militære litteratur. Det er skrevet i form af spørgsmål, som Pyhalov giver klare og entydige svar. I sammenfatningen forfatteren skriver, at hans arbejde rettet mod en bred vifte af læsere, der ønsker at kende sandheden om deres historiske fortid. Pyhalov siger, at i de seneste år i hovederne på folk oftere og mere aggressivt gennemførte ideer der udvisker grænserne for virkeligheden, omdanne den store krig i den lille ubetydelige kendsgerning. Denne tendens er observeret på tv og i populær litteratur.

Pyhalov Igor Vasilyevich, forfatter af bogen, sætter mange angiveligt hårde facts kritisk analyse, således at det bliver tydeligt absurde i mange medier udsagn.

kritik

Igor Pyhalov selvopfyldende den multiple kritik, som i sit arbejde personlige sympati for de historiske tal er klart synlige, så det objektivt synspunkt af hans bøger ikke kan vente. Så opstår spørgsmålet: "Hvorfor skrive?" Hvis det er kun deres egne tanker, deres egen måde ændret kendsgerningerne, hvorfor dette volapyk skrive og udgive? Det ville være meget klogere, hvis afklaring af historiske begivenheder kun kan beskæftige sig med uafhængige fagfolk, ikke nogen.

Pyhalov Igor Vasilevich - forfatter til bøgerne, hvor klart synligt for sin sympati for Stalin. Hvordan kan du forvente, at alle de begivenheder, der er beskrevet pålideligt, hvis de passerer gennem et bestemt prisme opfattelsen af forfatteren?

de kunstværker

De kunstværker er ganske talrige, har han skrevet flere bøger og artikler. De er alle forenet af ét tema. Alle artikler kan læses på internettet - de er frit tilgængelige. Pyhalova nogen bog kan købes i papirform eller elektronisk form. De mest populære er et par af hans bøger: "amerikanske efterretningstjenester," den velkendte "bagtalte den store krig" og "Den mest modbydelige myter om Stalin."

personlige hjemmeside

Pyhalov Igor Vasilievich, hvis arbejde krævede mere og mere information plads, at opbygge en hjemmeside. Til dato (tidligt 2017), han, desværre, ikke virker, men i den nærmeste fremtid vil blive elimineret de tekniske problemer. Sitet han påpegede alle de nødvendige oplysninger om sig selv, såvel som udstationeret der hele deres arbejde og åbnede adgang til gratis kommentarer materiale. Årsagerne til, at stedet er ukendt.

Pyhalov Igor Vasilievich: bankende

Angrebet skete i 2010, den 11. november. På forfatteren blev angrebet af to uidentificerede mænd nær indgangen til sit hus. Igor Vasilyevich en brækket næse og talrige blå mærker blev fundet på kroppen. Han havde ingen det bare sådan, og bad om hjælp til politiet i St. Petersborg.

Hvad folk mener om dette selv Pyhalov Igor Vasilyevich? "For Stalin forvist folk" - forfatteren af bogen, som fortæller om flytning af tjetjenerne og ingush. Forfatteren er sikker på, at angrebet på den person af kaukasisk nationalitet i forbindelse med oplysningerne i ovennævnte bog. Denne tillid er baseret på det faktum, at angriberne ikke talte med en mand, og forsøgte ikke at røve ham. Det er interessant, at før angrebet fremmede ringede hans far, Igor Vasilyevich, for at sikre, at Pyhalova Jr. hjem.

Kendt fond kaldet "historiske hukommelse" støttet forfatteren, der ønsker ham god bedring, samt at påpege, at det bankende ikke bør være et argument med at løse eventuelle tvister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.