SundhedSygdomme og betingelser

Cytomegalovirus under graviditet: diagnose og behandling

CMV er meget udbredt blandt befolkningen. De fleste mennesker smittet med dem i barndommen. Dybest set, folk er ikke engang klar over, at de er smittet, fordi virussen ikke generer ham. I dette tilfælde, cytomegalovirus under graviditeten kan være meget farligt, især hvis fremtidig mor fange dem først.

Det er en del af en gruppe af infektioner, der er meget negativ indvirkning på sundheden for fosteret. Afhængig af den periode, hvor han blev smittet, kan han udvikle alvorlig sygdom, indtil døden. Smitte kan også ske under fødslen og amning, men hvis barnet er fuld sigt, er det normalt ikke farligt.

Cytomegalovirus ikke kan helbredes, er det efter at være blevet ramt i kroppen i livet. Men kun forværret i immundefekt, der forårsager alvorlige konsekvenser.

Primær infektion med CMV er normalt ikke anerkendt og accepteret som en normal SARS. I fremtiden er det i øjeblikket ikke ligner. Dog graviditet - en særlig tilstand, hvor de reducerede immun- og hormonale ændringer. Ganske ofte i denne periode forværres lang slumrende infektion.

Hvis en kvinde er blevet smittet længe før undfangelsen, det vil sige antistoffer mod virus i hendes blod. Derfor er sandsynligheden for infektion af barnet, meget mindre, og konsekvenserne er minimale. Hvis moderens krop kolliderede med virus for første gang, så en tredjedel af tilfældene barnet vil blive smittet. For hvert sekund vil det ikke passere uden konsekvenser. Den senere det sker, jo bedre bliver de.

Så cytomegalovirus under graviditeten kan føre til følgende konsekvenser:

 • fosterdød;
 • underudviklet hjerne;
 • hjertefejl;
 • hepatitis;
 • gulsot;
 • lungebetændelse;
 • tab af hørelse og syn;
 • forstørret lever;
 • patologier i nervesystemet;
 • forsinket udvikling;
 • problemer med det kardiovaskulære system.

Derfor er det vigtigt at blive undersøgt for virus før undfangelsen. Så ville hun vide, om hun skal være bange for infektion, eller blot styrke immunsystemet.

Den virus er fundet i kropsvæsker fra mennesker, med hvem han er i aktiv form. Det findes i urin, spyt, sæd og andre sekreter. Efter den første infektion af det menneskelige i lang tid, kan du blive smittet.

Fordi folk normalt støder på virus i den tidlige barndom, er det med denne gruppe af gravide kvinder bør begrænse kontakt først. Men det er bedre at skære kontakter med folk i almindelighed.

CMV behandling under graviditeten reducerer at modtage antivirale og styrker immunforsvaret narkotika. Hvis behandlingen initieres i tide, det giver gode resultater.

I dag er alle gravide kvinder bestå prøven for TORCH-infektion. Denne gruppe omfatter cytomegalovirus. Som et resultat er titeren IgG og IgM i blodet. Immunoglobuliner af den første type angiver en kronisk proces, og den anden - akut.

Cytomegalovirus IgG under graviditeten og op til det - det er godt. Men tilstedeværelsen af IgM - alarm og kræver behandling. Især dårligt, når de er til stede, og IgG - nej. Dette indikerer primær infektion i de seneste to uger.

Cytomegalovirus under graviditet - dette er ikke en indikation for sin afbrydelse eller kejsersnit. Men dens aktive form bør advare en kvinde og læge. Skal være udnævnelsen af yderligere inspektioner, før der drages konklusioner.

Den aktive form af den humane cytomegalovirus har også sagt sin påvisning ved PCR i spyt, urin, vatpinde, blod. Kvinder i position ønskeligt screenes til det hver trimester.

Så cytomegalovirus under graviditet er farligt kun i den aktive form, som i dette tilfælde kan fosteret blive smittet. Det er i de tidlige stadier kan føre til hans død, og senere - til alvorlige patologier. Primær infektion er meget farligere end aktivering af længerevarende eksisterende virus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.