Intellektuelle udviklingAstrologi

Kompatibilitet af Stenbukken kvinder og mænd af Aquarius: det perfekte par, eller sammenbruddet af kærlighed?

Den, der tror på horoskoper og overbevist om, at stjernerne er de skæbner, helt sikkert gerne vil vide, hvad, siger, foreneligheden af Stenbukken kvinder og mænd af Aquarius. Vil de være lykkelige sammen?

Kærlighed og relationer

Kompatibilitet kvindelige Stenbukken og Vandmanden mand er bygget, i stedet for den passion og iver for følelse, og gensidig sympati og venlig support. Vandmanden tendens til uafhængighed, og partneren vil ikke begrænse ham i alt, hvad han kan lide. Hun er meget pragmatisk og konservativ, og han, tværtimod, blæsende, træffer beslutninger nemt, kaster ord til vinden, at Stenbukken kvinden ofte irriterende. Stenbukken pige, dreng-Aquarius kompatibilitet, som er meget kontroversielt, vil i første omgang blive tiltrukket af hinanden som to modsætninger. Hun finder i ham noget anderledes og spontane (og at hun ikke havde nok), ser han også pålidelig bagende og støtte hende. Det første møde er for både at blive en rigtig lykke, men så situationen vil sandsynligvis ændre. Så begynder hun snart at overveje Mennesket er for useriøst og uegnet til ægteskab, men han vil også være ulideligt kedeligt.

hjemlighed

Hvis du studerer horoskop kompatibilitet, Stenbukken og Vandmanden i familielivet vil blive konfronteret med nogle vanskeligheder. Hun vil forsøge at "bygge" en fyr og gøre ham adlyde visse regler. Men Vandmanden vil ikke lide det, begynder han at modstå. Stenbukken pige vil bogstaveligt talt sat ud spredt overalt kone sokker, han også vil ikke se noget galt, skyder skylden hans kone for at være for gnaven. At det ikke kom før skilsmissen, skal han vænne sig til det faktum, at det er nødvendigt at observere grundlæggende regler. Hun må forstå, at alt ikke kan være perfekt. Desuden Aquarius er undertiden bare nødt til at være alene, er Stenbukken forpligtet til løbende fælles tidsfordriv.

seksuelle liv

Seksuel kompatibilitet kvindelige Stenbukken og Vandmanden mand er temmelig godt, selv næsten perfekt. Den intime liv af dette par er bygget ikke så meget på lysten og de dyriske lyster, men på nogle høje og kosmisk forening af sjæle. Disse to er bogstaveligt talt i sengen for at svælge i hinanden. Sex for dem vil være en rigtig stikkontakt på et tidspunkt, hvor forholdet ikke går glat.

Større fejl: hvordan man kan undgå dem?

Som det er blevet klart, at foreneligheden af en kvindelig Stenbukken og Vandmanden mænd er langt fra perfekt. Det vil altid kigge efter fejl og stræber efter at rette dem i sin kammerat, og han behøver ikke at være lige, fordi så slemt. Så hvis en pige er lidt mere tilgivende (som det er i stand), skandalen kan undgås. Han skal forsøge at være mere ansvarlig og organiseret.

konklusion

Sammenfattende kan vi kun tilføje, at der kan overvinde de vanskeligheder, især hvis du ved, hvad slags problemer kan komme tilbage på vejen til gensidig kærlighed og et lykkeligt liv. Derfor er det nogle gange nødvendigt at lytte til råd fra stjernerne og ændre for at komme til et perfekt forhold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.