ForretningPræsentationer

"Transport og Logistik 2013": innovation - vigtigste retning af udvikling af logistik

Virksomheden "Kaiant" deltog i «Transport og Logistik 2013" international udstilling inden for transport og logistik, som fandt sted marts 13-14 2013 i Rotterdam, Holland byen. Denne begivenhed er blevet holdt i 8-års minen. Udstillingen var placeret i Expo Center Ahoy Rotterdam.

Formålet med udstillingen er at vise de nyeste resultater for effektiv organisering af varer bevægelse. Ifølge forskningsaktiviteter selskaberne i logistiksektoren, i dag er innovation en vigtig konkurrencefordel på markedet af transport- og logistikydelser, især på det internationale marked. Derfor deltagere i udstillingen var i stand til at dele deres erfaringer og resultater på dette område, samt at mødes og evaluere erfaringerne fra andre udstillere.

Blandt de centrale spørgsmål, der drøftes i forbindelse med arrangementet, kan vi fremhæve følgende punkter: blev gennemført en fuld gennemgang af transport- og logistiksektoren, problemerne med lageropbevaring af varer og deres sikkerhed under transport, analysen til at innovere inden for supply chain management, herunder elektronisk handel, samt parter drøftede udsigterne for udviklingen af logistikbranchen i forbindelse med internationalt samarbejde og innovation.

Alle aktiviteter på udstillingen er blevet bekvemt arrangeret og opdelt i 6 tematiske sektorer:

- Levering og distribution (vejtransport, specialkøretøjer til transport af farligt gods, omvendt logistik, "grøn logistik», 3PL, lufttransport, jernbanetransport, søtransport, logistik udbydere, 4PL, trailere, containere)

- porte, terminaler, told (porte, udstyr til opbevaring af varer, toldadministration, omladning virksomheder og lagre)

- Håndtering og pakhusvirksomhed (oplagring, logistik, lastbiler, international transport system, logistik ejendom, opbevaring af materialer, sikkerhed, storage-løsninger, for transportemballage, paller, lager indhold)

- Specialized software (løsninger i software, transport software, brugerdefineret software, logistisk software, storage-software, supply chain management, lastning software, lagerstyring software, e-business)

- Database management, informationstjenester (transport og logistik rådgivning, rekruttering og uddannelse, bank- og forsikringsaktiviteter på området for transport og logistik)

- Lastbiler og TIR (forhandlere og leasingselskaber utility vehicles, TIR et al.)

På seminarerne ved arrangementet diskuterede udsigterne for udvikling og bæredygtig vækst i logistikken. Iværksættere, selv dem, som ikke er direkte relateret til de transport- og logistikaktiviteter, kan ikke ignorere det faktum, at logistikken er aktivt at udvikle og bliver stadig vigtigere for virksomhederne. Virksomheder, der ikke bruger de innovative resultater i forvaltningen af forsyningskæden er langt bagefter deres konkurrenter. Det er derfor meget vigtigt at førende virksomheder dele deres viden og erfaringer med andre.

Bæredygtig udvikling af logistik blev afspejlet i alle elementer i udstillingen. Særlig opmærksomhed blev også udbetalt til de seneste tendenser inden for logistik, især blev følgende emner drøftet:

- Inventory Optimering: som ordrer, aktier og folk kan interagere i en skiftende efterspørgsel og i sidste ende styre strømmen af varer;

- Web-Logistics: På grund af væksten i online shopping tjenesteydelser af opbevaring bliver mere og mere efterspørgsel;

- Omvendt logistik: alle selskaber står med den omvendte flow, men ikke alle ved hvordan de skal håndtere det ordentligt;

- Modalitet: i udviklingen af samfundet under hver last ejer er på udkig efter transport, der forårsager mindst skade på miljøet;

- "Chain of Safety": stor betydning er en udvidelse af den integrerede "sikkerhedskæden" gennem videndeling med partnere

I udstillingen "Transport og Logistik 2013" blev overværet af mere end 100 virksomheder fra forskellige lande, i forbindelse med transport og logistik virksomhed. Blandt de besøgende var fagfolk, beslutningstagere i indkøb og salg af virksomhedens aktiviteter og er interesseret i de nyeste fremskridt og fornyelser fra inden for transport og logistik. Takket være denne købere og sælgere, leverandører og kunder var i stand til at mødes ansigt til ansigt og etablere gensidigt fordelagtige kontakter.

Resultater af deltagelse i udstillingen "Logistik og Transport 2013" for "Kaiant" viste sig at være meget gunstige. "At vores stand, vi kom op en masse besøgende, der er interesseret i vores ydelser, - deler hans indtryk direktør i selskabet" Kaiant". - Kort tid efter showet, vi havde flere forretningsmøder, hvis resultater vi har underskrevet flere lukrative kontrakter og erhvervede nye kunder. Ud over den økonomiske afkast af deltagelse, bør positive resultater også omfatte nye nyttige kontakter i udlandet, samt adgang til de nyeste tekniske og innovative resultater inden for logistik og transport. Vi er meget tilfredse med resultatet af udstillingen for vores virksomhed. "

International Exhibition "Transport og Logistik 2013" - en vigtig begivenhed for iværksættere i forbindelse med transport og logistik aktiviteter og stræber efter optimeret styring indkøb, distributionskanaler og logistik. På grund af relevansen af emner af udstillingen, udstillere og besøgende, "Transport og Logistik" - en meget effektiv platform for networking, udveksling af erfaringer og bare gør erhvervsfolk, der søger at fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.