Kunst og underholdningFilm

Plottet, roller og aktører i "Sword"

Maleriet blev oprettet i 2009 i Den Russiske Føderation. Skuespillere "Sword" spillet en meget kompleks og mangefacetteret rolle. Handlingen kredser om en tidligere officer i Airborne, hvis navn er Maksim Kalinin (Playing det Eduard Flerov). Efter sin pensionering, han beslutter sig for at vie sit liv og sig selv fuldstændigt til bekæmpelse af kriminalitet, så han går på arbejde i kriminalpolitiet.

Serien "Sword": Sæson 1

Selvfølgelig er tjenesten Maksim Kalinin i politiet går meget godt, fordi en uddannet person, med erfaring vil være i stand til at arbejde inden for retshåndhævelse. Men efter en vellykket pågribelse alt kommer ud af kontrol. Maxim Kalinin henledes på sin chef - kommandør Muratov (spillet Shukhat Irgashev) - og opfordrer ham til at glemme, at han blev tilbageholdt Girko (Sergey Fisher) for at bruge skydevåben. En oberst forklarer det med, at kidnapperne var meget generøs og hæderlig familie, der udbudt en stor sum for at Girko, fik kun en betinget dom. Muratov sætter før Maxim kuvert, der indeholder en meget imponerende mængde af penge. Kalinin var forvirret efter sådan et forslag. Efter nogen tøven, kaster han konvolutten med pengene i ansigtet af den øverstbefalende og bryder hans næse. Naturligvis kan en sådan forseelse ikke gå ubemærket hen. Kalinin blev afskediget uden ret til at arbejde mere i retshåndhævelse. Men Maxim hele tiden havde ingen tanken om, at en hacker vil gå ustraffet, til at begå forbrydelser. Skuespillere "Sword" fra den allerførste serie var i stand til at interessere og fange beskueren.

"Sword" hold

Kalinin, som en erfaren soldat, tager alt i hans hænder. Han opsporer den kriminelle ustraffet og dræber ham i toilettet cafe stukket. Efter denne hændelse, Max begyndte at tænke over det niveau af kriminalitet i Moskva. Han vidste, at sådanne tilfælde har været og vil være meget. Men for at opnå et bestemt resultat, han havde brug for et team af medarbejdere, der kunne med ham til at kæmpe for retfærdighed i Moskva.

Den allerførste samarbejdspartner vendte sniper - Sergent Konstantin Orlov (romersk Kurtsyn), med hvem Maxim tjente unge i Tjetjenien. Dernæst fik de følgeskab af tidligere efterforsker opkaldt Anton Karev ved Timur Efremenko spillet. Han blev dømt og løsladt dem for mordet på tilfangetagne kriminelle.

Senere Orlov og Kalinin tiltrukket af aktivitet enker commando, hvis navn er Elena Zhurov (Daria Povarenova). Hun arbejder i en ambulance læge og lykkeligt enige om at hjælpe. Så er gruppen nu Olga Stepnenko (Victoria Fisher), der fungerer anklager. Denne organisation kaldte sig den "Sword", og derefter begyndte deres indsats mod kriminalitet i Moskva.

skydning

Første serie "Sword" blev præsenteret i Ukraine november 16, 2009. Og så, den 15. februar 2010, at filmen er blevet præsenteret på REN-TV i Den Russiske Føderation.

Senere bandet og skuespillere "Sword" -serien blev nomineret til prisen "Golden Rhino" i så mange kategorier. Nomineringer har båret frugt. Skuespillere "Sword" -serien har modtaget en masse priser og præmier.

Mange scener blev filmet i Moskva, nemlig i Ostankino. Blandt de tilskuere og fans af serien "Sword" der er en reel version af historien om filmen. Det siges, at selskabet af de retshåndhævende myndigheder i 1990 blev samlet i Moskva, der kaldte sig "Hvid Arrow". De er engageret i bekæmpelsen af kriminalitet og ryddet horisonten, hvilket gør den velegnet til en fredelig og rolig liv.

I slutningen af filmen en gruppe af "Sword" bagtalt af opdigte mord. Det blev vist på tv. Senere, en gruppe begynder at jage FSB og dræber næsten alle teammedlemmer. På en mærkelig note og slutter 1 sæson. Seeren så spændende historie, som folk ser frem til serien "Sword 2".

interessant

Der er flere interessante fakta, der er forbundet med serien. Instruktører og skuespillere i "Sword" har gentagne gange spillede med i mange episoder, de spillede den øverstbefalende for den "Alpha" hold og de andre helte. I begyndelsen af optagelserne var klar kun halvdelen af scriptet, og alt andet har at opfinde i arbejdsprocessen. Også, før hver serie er der en inskription på latin, ideen tilhører Ile Kulikovu. "Sword" Skuespillerne fik en masse erfaring og herlighed efter disse roller.

Forfatterne til serien begyndte Ilya Kulikov, Vasiliy Vnukov. En producent var Efim Lubinsky.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.