Kunst og underholdningFilm

Roman Kurtsyn: filmografi, personlige liv og rolle (foto)

På trods af sin unge alder, kunne Roman Kurtsyn prøve sig selv i forskellige aktivitetsområder. Roller i teater og biograf, ridning, fægtning, akrobatik, sang, dans, kick-boksning, bordtennis, yoga - er ikke en udtømmende liste over alle de lidenskaber skuespilleren. Det skal bemærkes, at alle deres sysler roman tager meget alvorligt. I nogle af dem har han formået at opnå faglig ekspertise.

Hvordan det hele begyndte

Roman Kurtsyn, hvis biografi er så rig på begivenheder i de forskellige aktivitetsområder, tog en interesse i alt nyt siden barndommen.

Fra den første klasse var en deltager i alle former for skoler kredse, sektioner, atelierer. Nogle gange er det såre vores helt til at lære godt. Imidlertid er tiden kommet, hvor den unge mand ændrede hans holdning til uddannelse.

Erkendelsen af, at succes i skolen kan påvirke resten af sit liv, er det kun i high school. Som et resultat, den kandidat certifikat på en af de skoler i Kostroma, Romana Kurtsyna var kun fire og fem.

Valget af profession

For mange mennesker, kan det synes, at Roman Kurtsyn - favorit af Fortune. Men denne udtalelse er fejlagtig. All præstationerne opnået skuespiller takket være hans engagement og store arbejde.

På valg af erhverv var påvirket af filmen "De Tre Musketerer", scannes i den tidlige barndom. Roma forældre ikke blande sig med sin søn, da de hørte, at han besluttede at blive skuespiller. Selv om de ikke tilhører de kreative erhverv, men troede hans søn. Hertil kommer, at forældrene vidste, at alle de opstillede mål vil være romersk nødvendigvis opnået.

Denne funktion er iboende karakter af vores helt siden barndommen. Takket være deres engagement den unge mand var i stand til at forsørge sig selv i 14 år.

studentship

Efter gymnasiet, romersk trådte State Theatre Institute i Yaroslavl. I 2006 dimitterede han fra det. Kunstnerisk leder af kurset var en Folkets kunstner i Rusland Aleksandr Sergeevich Kuzin.

Roman Kurtsyn meget taknemmelig for min lærer for alt det, han har gjort for ham. Års studier minder med varme og kærlighed, på trods af at vi var nødt til at leve gennem vanskelige øjeblikke og - student tre gange fratrækkes selvfølgelig! Men skæbnen råder så igen, alt vender tilbage til normal.

Sport og resultater

Roman Kurtsyn, hvis biografi er tæt forbundet med sporten, og opnået succes i denne form for aktivitet.

I 16 år, han blev interesseret i armwrestling. Inden for et års uddannelse blev han mester i Rusland i denne sport. Nu med stor varme husker han det tidspunkt, hvor han gav sig selv al træning. Brydning, atletik og gymnastik - det er sport, hvor romanen viste også hans evne. Som du kan se, vores helt er en alsidig personlighed. Passion for forskellige sportsgrene i sin ungdom ikke passere uden at efterlade spor. Erhvervet mens færdigheder skuespiller med held anvendt i dag.

Teater stuntmen

I 2006 på grundlag af filmselskabet "Yarfilm" dukkede den såkaldte teater stunt. Initiativtagerne til denne usædvanlige institution blev Anatoliy Vulkanov og romerske Kurtsyn. Unge studerede sammen på Theatre Institute, deltog i optagelserne af film, forbedrede færdigheder Stuntman. Så efterhånden som et resultat af det fælles arbejde, ideen om at åbne en professionel teater stunt - "Yarfilm". Antallet af medlemmer af truppen er steget fra 4 til 30 personer. Skuespillere Teater - reelle fagfolk. Omfanget af deres aktiviteter meget varieret - akrobatik, dans, kampsport, gymnastik og meget mere. Alle medlemmer af denne vidunderlige team har én ting til fælles. De uendeligt forelsket i den fase, teater, biograf. Skuespillere har skabt mere end 20 shows. Produktioner af teatret omkring 200.

Roman Kurtsyn er medstifter af "Yarfilm", og har fungeret som art director omfatter Guild of stuntmen Rusland. En træner i forskellige sportsgrene. Planlæg ham meget travlt. Nogle kun optager en træning fem dage om ugen. Denne livsform hjælper romersk altid være i fremragende fysisk form.

Start handler karriere

Roman skuespillerkarriere begyndte med arbejdet på serien "The Road to Mangazeya". På den rollen som en af de musketerer blev han udnævnt til fjerde-års studerende på Institut for Teater romerske Kurtsyn. Biografi af en ung mand fra denne tid er uløseligt forbundet med filmen. Takket være den første rolle vores helt måtte beherske de færdigheder af hegn, rider på en hest. Fra det øjeblik begyndte han at mestre stunt erhverv, at dens betydning var ensbetydende med at handle.

Roman siger selv, at efter den første arbejde i biografen faldt andre tilbud, men de rørte episoder. Medvirkende i filmen "Champion" og "Sword" blev opnået takket være udholdenhed og vedholdenhed af skuespilleren. Jeg var nødt til at bevise deres værd, evne til at klare sådanne komplekse værker. Også her var med til at dyrke evnen og lysten til at mestre alle de nye færdigheder.

Raleigh Romana Kurtsyna

Filmografi skuespiller har en stor mængde arbejde, til trods for at han i filmen skyder kun omkring 8 år. De fleste af hans roller er det vigtigste. Resultatet var den udbredte popularitet af vores helt.

Det sværeste for sig selv romersk Kurtsyn anser rollen som 17-årig dreng fra et børnehjem - Vadim Tarasov. Jeg har måttet gøre en indsats for at ændre ikke kun eksternt (at tabe med 7 kg), men også til de indre funktioner i den anden.

Pet projekt for romersk blev tv-serien "The Sword." Her skuespilleren spillede rollen som en snigskytte. For nu fik han tildelingen af FSB, som var en af de første store resultater af vores helt i filmen. Kastsyan billede fra filmen var ikke kun svært, men også interessant at arbejde med. Det viste sig, at den "tilbagevenden" af den rolle i hverdagen er ikke altid let.

I filmen "Shooting Mountains» Roman Kurtsyn også spillet en stor rolle. I skyderierne deltog virkelige kommandosoldater. Efter arbejdet på filmen skuespiller har modtaget ros og anerkendelse fra dem for sand professionalisme. Og det er også meget værd. Romerske soldater trup anerkendt "hans" person, med hvem du kan gå til udforskning og den sværeste opgave. Disse ord er for skuespilleren stor ros og dyre belønning.

Når vores helt bliver bedt om at identificere den rolle, som bragte ham popularitet, kunne han ikke gøre. Dette er ikke overraskende. Nogle film er populære blandt teenagere, andre værker af interesse for et voksent publikum. Der er roller, der er forståelige og tæt på en meget lille kreds af tilskuere. Så han mener romersk Kurtsyn. Skuespilleren fortæller, at alt arbejde i filmen er meget kær for ham, hver af dem han satte sin sjæl. Derfor er det svært for ham at afsætte nogen rolle, hævder, at hun havde bragt ham berømmelse. Det er derfor, de film af Romanom Kurtsynym meget få mennesker forlader ligeglade. Nogle seere påvirkes fysisk udholdenhed og styrke af skuespilleren. Andre tiltrække talentfulde skabt et psykologisk portræt af helten.

I dag, for det arbejde, som skuespiller i filmen er det den mest foretrukne ting, til hvem han giver alle af sig selv.

ventilatorer

Roman Kurtsyn mener, at kommunikationen med fans ikke kun behageligt, men også hjælper skuespilleren til at dyrke. Og det er utrolig vigtigt aspekt for vores helt. Efter alt, fra enhver kommunikation kan du lære en lektie. Den mest værdifulde kritik skuespiller sagde viewer kommentarer, som ikke er en professionel inden for film. Derfor altid lytter til udtalelser om de sociale netværk, medier, ved personlige møder. Kommunikation med publikum flot, værdifuld, nyttig.

Forfølgelsen af penge er ikke målet for skuespilleren. Fra nogle af forslagene nægter han, ikke tænker.

Personlige liv af en skuespiller

Denne del af artiklen vil interessere mange seere. Roman Kurtsyn, personlige liv , der er interessante for fans af hans talent, lykkeligt gift. Hustru, Anna Nazarova, også en skuespiller. De mødtes som studerende og siden da sammen på afsked - en fælles ting for en kreativ familie. Ægtefæller opfatter ture, skydning i forskellige byer som produktionen behov.

På trods af en sådan en travl hverdag, begyndte unge mennesker til at undre sig over færdiggørelsen af hans familie. Ifølge Roman, havde han lidt kontakt med unge børn og tænkte, at han ikke kan gøre det. Men efter optagelse filmen "Shooting Mountain" jeg indså, at han var klar til at opleve ægte varme fædrene følelser. Udseendet af barnet vil være yderst lykkelig i sin familie.

Dit barn gør du spekulerer på om hele livet. Tanken om det kan stoppe udslæt af risiko. Tilstedeværelsen af barnet i familien hjælper forældre blive bedre, til at opgive nogle negative kvaliteter.

I 2012 det unge par havde en baby. Roman Kurtsyn foto med sin kone og barn er ikke bredt annonceret. Sandsynligvis, denne del af sit liv, han betragtes som den dyreste og dybt personlige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.