Kunst og underholdningFilm

Dzhenna Ashkovits: biografi. Dzhenna Ashkovits: Musical show "Kor"

Dzhenna Ashkovits - stjerne i "Kor" -serien. Med forbehold af artiklen - biografi og karriere skuespillerinden.

tidlige år

Amerikansk skuespillerinde Dzhenna Ashkovits blev født April 28, 1986 i Sydkorea. Når den kommende stjerne var tre måneder, blev hun vedtaget, amerikanere af polsk-italiensk og irsk afstamning. Jenna voksede op i New York. De bragte hende ind i katolske tro. Hun dimitterede med udmærkelse fra den katolske skole i Hicksville, som kan prale af de stærkeste undervisning teater færdigheder.

Dzhenna Ashkovits skuespillerkarriere begyndte, da hun var knap tre år. Hun deltog i børnenes program "Sesame Street", og en masse tid er afsat til at arbejde på scenen, spiller i produktioner af "Les Miserables", "Spring Awakening". Men tak Jenna, selvfølgelig, jeg kom mange år senere, i 2009.

Fame pige bragt en central rolle i den musikalske show "Kor", som gik på tv ved 2015-2009 Hvad var TV-film?

Serien "Koret"

Filmen tegn - medlemmer af skolens kor. Rayan Merfi - skaberen af seryl. Den første sæson har forårsaget de positive anmeldelser og blev gentagne gange nomineret til den prestigefyldte filmpriser, blandt dem den "Emmy" og "Golden Globes". Casting Murphy brugt forkert, som det gør de fleste af hans kolleger. Han havde brug for aktører i stand til at udføre rollen som teatret. Og fordi instruktøren om udvælgelsen af kunstnere i fremtiden showet brugt flere måneder at besøge forskellige produktioner. Det Dzhenna Ashkovits set siden de, der spillede dengang i musicalen "The King and I".

Heltinden af historien om dagens spiller i serien Murphy Tina Cohen-Chang, pigen af koreansk oprindelse, efterligne en talefejl. På sæt, Dzhenna Ashkovits, hvis billeder kan ses i denne artikel, har arbejdet med aktører som f.eks Kris Kolfer, Dianna Agron, Dzheyn Linch.

Plottet i serien er ganske enkel. Og det siger, at populariteten han skylder sin gode instruktion og talentfulde unge skuespillere spille. En af personerne i filmen - den spanske lærer - man beslutter at organisere et kor. I første omgang er denne idé støttes af nogle få. De første deltagere i koret skole er outsidere - teenagere bliver mobbet af deres jævnaldrende. Men virksomheden Uilla Shustera (nemlig den såkaldte kor arrangør) bliver mere og mere populært for hver dag. Korsangere er en reel hold, hvor alle er lige, og der er ingen opdeling i "tabere" og "populære".

Det siges, at i optagelserne af "Chora" involveret ikke kun den uerfarne skuespiller. Som en indbudt gæst i nogle episoder synes Josh Groban, Vupi Goldberg, Britni SPIRS, Paris Hilton.

Dzhenna Ashkovits og hendes bog

I en pause mellem optagelserne showet hun producerer en bog Valg Glee, der fortæller sin egen succeshistorie, beskriver barndommen og afslører sin egen hemmelighed til lykke. Jenna håber at inspirere unge mænd og kvinder, deling historier om de forhindringer, hun har overvundet. Så fortalte skuespillerinden sine læsere om de vanskeligheder, som der var mange i starten af sin karriere. "Det er ikke let at leve i Amerika med asiatisk udseende" - indrømmede Jenna Ushkowitz. Filmografi i dag er det lille. Ud over tv-serien "Choir", er der ingen kendte værk. Dog kan vi sige, at skuespillerinden er kun ved begyndelsen af hans karriere.

Maykl Trevino og Dzhenna Ashkovits

Hvad ved vi om det personlige liv af en skuespiller? På det sæt af serien "kor" i San Diego Dzhenna Ashkovits mødte jeg med Mayklom Trevino, der kom til optagelserne af filmen "The Vampire Diaries" (han spillede rollen som hybrid Tyler Lockwood). På det tidspunkt var hun ikke på udkig efter relationer, men Michael har fascineret hende fra første øjekast. Som et resultat, deres forhold varede i flere år, men i 2014, parret brød op. På grunden til hullet er ikke kendt. Hverken Michael eller Jenna har ikke givet nogen kommentarer i pressen om deres forhold.

Seriøst bekymrende brud med sin kæreste, besluttede hun at fordybe sig i arbejdet og til at prøve sig selv i en ny rolle. Hun producerede dokumentarfilm Twinsters, som havde premiere i 2015 i New York.

Optagelse af et musikvideo

Ashkovits altid beundret den flamboyante popsanger Lady Gaga. Og en dag hun skete til stjerne i hendes musikvideo Marry the Night. Minder om skuespillerinden, mulighed for at deltage i denne musikvideo - den mest spændende oplevelse i hendes liv. Hun var sjovt at se Lady Gaga både instruktør og manager. Videoen spiller Jenna bedste ven ekstraordinær performer. Og, sagde hun, de fleste af scenerne er ren improvisation.

Den vigtigste person i mit liv Jenna finder adoptivfar. Ifølge pigerne sagde, at det var han viet al sin tid til sin uddannelse. Hun har opnået en masse takket være denne mand. Det er kendt, at skuespillerinden har en ældre bror, Greg, med hvem det har en varm relation. Jenna tilbringer tid sammen med sin lille niece. For hende, familien kommer først, hvilket bekræfter den selvbiografiske bog, hvor Jenna kærligt taler om adoptivforældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.