FormationHistorie

Myte eller virkelighed, eller hvem er de amazoner?

Der er en smuk historie om krigeriske kvinder, som blev holdt i skak hele antikke verden, og til at kæmpe på stedet ikke kun for sin skønhed, men også våben. De kalder dem amazoner. Er denne historie en myte eller en realitet, og hvem er de amazoner? Svaret findes i den dybe fortid.

Hvem er de amazoner?

For første gang, og når nævne de militante skønheder gamle grækere. Deres protektor var gudinden Artemis. Disse damer tilskrives ekstensive bedrifter, startende med jord nær Feromont floden i Lilleasien og slutter syriske og Thracian lander. Stammerne i Amazonas, på det tidspunkt stod ud blandt resten af deres jern våben og militært kavaleri. Men det mest markante træk ved dem - er, at der ikke var nogen mænd i deres hær. I modsætning hertil kvinderne i denne stamme stærke køn er ikke respekteret, anså ham feminin og sygelig. Mænd havde brug for en stor kriger kun for forplantning. I historierne om hvem Amazonas, opfattes ofte som om de blev taget til fange af mænd, der så at blive gravide afkom. Det er dog muligt, at den modige Jomfru med det formål at få gifte unge mænd fra tilstødende stammer, og opnå den ønskede, kørte dem ud af deres samfund. Nogle kilder angiver, at mændene var stadig i stammerne i Amazonas, men deltog ikke i fjendtlighederne, men kun til at gøre husarbejde. Retten til at blive mor var kun i Amazonas, der dræbte mindst tre fjender. Hvis deres stamme en dreng er født, blev den første version af dem straks dræbt af den anden - gav fædre. For at forstå, hvem Amazon, skal lære betydningen af deres navne. Den bogstavelige oversættelse af det græske ord overrasker - en "breastless". Ifølge gammel lore, hver vilde Amazon for større komfort, når du bruger en bue og andre våben til at berøve sig af den højre bryst. Nogle historikere mener, at disse kvinder blev kaldt breastless fordi de ikke var feminin i den fulde betydning af ordet.

Amazon myter

For første gang er disse damer nævnt i et af de Herakles 'tolv arbejder. Ifølge myterne i det gamle Grækenland tapre helt fik til opgave at levere bæltet af Hippolyta, dronning af amazoner. For at få denne ting, Herkules måtte dræbe alle de krigeriske jomfruer. Dette er imidlertid ikke forhindre dem at dukke op i historierne om Theseus. Ifølge denne legende, denne karakter var ganske venligt med Hercules og selv med det deltog i kampagnen i Amazonas, hvor, og bragte hans kone - meget deres dronning Hippolyte. Desperat kvinde skyndte sig at kæmpe for deres dame. Men i sidste ende er det dem selv og dræbt: hippolytus tog slag, der var beregnet til sin mand.

Myte eller virkelighed?

Tales of hvem Amazon, forklarer ikke det vigtigste - uanset om de var virkelige eller var et produkt af fantasien af de gamle grækere. Nogle mener, at historien om dem - bare et eventyr, som det fremgår af deres udseende i myterne. Andre mener, at Amazonas - er Nonfictional stamme, der kan have eksisteret på det område af det moderne Tyrkiet, Grækenland, Asien og selv Rusland. Indtil nu, problemet er uløst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.