ForretningPræsentationer

Briefing vil tillade forretningsmand til at reagere hurtigt på skiftende situationer

Sammenlignet med en pressekonference briefing er mere hurtige midler til at informere offentligheden, og derfor potentielle kunder om din virksomhed, dens muligheder, perspektiver og fordele ved samarbejdet. Dygtige briefing skaber en positiv første indtryk, er det en fordel leverer nyheder, fremhæver tendenser, kan du hurtigt reagere på de begivenheder, der fandt sted blot et par timer siden.

Essensen af denne begivenhed er veltalende beskrevet liggende ved roden det engelske ord kort (kort, koncis). I public relations praksis betyder det, at den maksimale varighed af briefingen ikke må overstige 30 minutter. Happen og vellykket, som er placeret i den fjerdedel af en time, men i dette tilfælde skal de udføres af denne PR fagfolk med stor erfaring på dette område.

En meget kort tid, eliminerer behovet for specielt tilpasset til denne plads, der giver dig mulighed for at organisere en begivenhed bogstaveligt "på hjul", "on the fly", så kun ståpladser til højttalere og journalister. Derfor briefing muligt i stort set enhver lobbyen på kontorbygning, hotel eller lufthavnen. I dette tilfælde tjener også mineralvand, kaffe, sandwich og lignende. N.

For at blive til en slags briefing PR-handling, der vil tiltrække sig opmærksomhed fra samfundet, er det nødvendigt, først og fremmest, at strengt til standarden af kredsløbet. På grund af den ekstremt korte tid af briefingen programmet udelukker obligatorisk for pressemødet præsentation og straks går til essensen, den erklærede projektering i en kort erklæring oplysninger.

tekst af erklæringen forberedt på forhånd, skal du sørge for at pre-bearbejdet og poleret. Dens formål - som det tydeligt fremgår af oplysninger eller position for at forhindre den i at vride eller unøjagtige udsagn i medierne. Erklæringen skal også være kortfattet og forståeligt for journalisterne, at deres partier ikke har fulgt specifikke spørgsmål, der komplicerer orientering.

Hans timing er opdelt i to ulige dele. Ca. en tredjedel af den tid, der er afsat til den erklæring eller oplysninger besked. De resterende to tredjedele er Blitz: journalister stille korte spørgsmål og modtage dem de samme korte men informationsrige svar. Det er yderst ønskeligt, at den fremspringende side var folk med hurtig og præcis svar på eventuelle spørgsmål og evnen til at responderer på dem.

At succes afholdt en briefing, hans herre skal altid kontrollere situationen, og ligesom en surfer, "til at holde den bølge." Dens mission - at give den maksimalt oplysninger præsentation serveparret og samtidig klart overholde de frister, for ikke at vende begivenheden i en pressekonference.

Briefing utænkelig uden korrekt og rettidig udførte ledere med public relations forberedelser hertil. Det omfatter meddelelse af medierne om tid og sted for begivenheden, præsentationen af sine vigtigste linjer, afklare de vigtigste spørgsmål, planlægge næste ydeevne. Før starten af briefingen, er det nødvendigt igen at kontrollere, hvordan forberedt et sted for mødet, og om operabel audio- og videoudstyr. Det er ønskeligt at fjerne så meget som muligt fra lokaliten kilder distraherende støj og lyseffekter.

Du er nødt til at forberede sig på forhånd en pakke af materialer, der i form af abstrakte eller abstrakt emne beskriver briefingen uden at give personlige meninger og citater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.