Kunst og underholdningMusik

Pavel Borodin - biografi og værker

Chanson er et af de områder tættest på borgerne. Pavel Borodin er en af de mindre kendte, men meget lovende kunstnere. Han opnåede succes som arrangør, men han besluttede at starte sin egen solokarriere, at være i stand til at tale foran blæserne.

barndom

Kunstner født i Samara-regionen, nemlig i byen Kuibyshev i slutningen af maj af 1968. Siden barndommen, foranderligt karakteren af hans stjernetegn (Gemini) overtalte ham til at komponere musik er i sagens udførelse. Det eneste, han var trofast - er musik. Måske påvirket kunstnerens familie - hans far er den bedste trompetist i byen. Siden barndommen, Paulus opdraget som en fremtidig afløser for sin far, men han besluttede at gå på en anden kreativ måde - begyndte at bygge sin egen karriere, ikke drage fordel af forbindelser og berømmelse fremtrædende forældre.

De første værktøj ståltromler - han var to år afholdt i hænderne på pinde. I syv år, han indskrevet i en musikskole, hvor han lærte at spille trompet (efter i fodsporene på sin far). I 15 år, Pavel Borodin, fortsatte han sine studier på skolen, hvorefter han blev dirigent for Folk Orchestra. Men den foretrukne værktøj for ham er stadig trommerne, der ikke gjorde meget som sin far. Han arbejdede med de bedste angribere i byen, for at finpudse deres færdigheder.

De første skridt i skabelsen af

I 17 år, Pavel Borodin tog et første job i Kuibyshev Philharmonic, men han arbejdede der i ensemble af "Divo farve" det kort - en ung mand indkaldt til hæren. Værnepligt han tilbragte i den militære orkester. Efter hæren, den unge musiker besluttede at prøve sin hånd på den professionelle scene. Hans første arbejdsplads var produktionen center "Blue Bird" (hans vigtigste projekt var VIA med samme navn), som på det tidspunkt styret af Robert og Michael Marsh.

Senere Pavel Borodin deltog i indspilningen af "Lyceum" af pladen, hvor han var en af de solister. Hans drøm hjalp implementere Marsh, det skete i 1991. Senere udførte han med kendte bands og kunstnere, blandt hvilke vi kan fremhæve Yuri Loza og, selvfølgelig, bandet "Blue Bird". Senere tog han op faglige arrangementer i Moskva studio "P-lyd" og "Fisk lyd."

Soloprojekt og VIA "April"

Så vi ved, hvordan man opnår succes, Pavel Borodin. Hans biografi beviser, at det er muligt at blive genkendelig i et musikalsk miljø, hvis du stole på den faglige kvalitet og omhu. Ved begyndelsen af 2000:e skuespiller indså jeg, at det er tid til at vokse som en professionel og kreativ personlighed, så han åbnede sit eget studie og på samme tid på at forberede materialet til deres egne solo albums. Han gør alt arbejdet helt selvstændigt - skrev ordene og musikken, bringer sammensætningen og arrangere.

Men uden musikerne han ikke kunne give koncerter. Derfor har Pavel Borodin (billedet ovenfor) indsamlet ensemblet "April", som omfattede de bedste musikere i Samara. I dag er internettet udvider sit album "pilfered Love", som har modtaget høje karakterer, ikke kun fra mænd, men også fra kvinder. Messen sex er sammenlignet med Paulus 'andre kendte sanger - Stasom Mihaylovym.

Hans første forsøg i værkerne var for det meste amatør - han skrev sange og præsenterede dem til internettet for offentligheden. Efter et stykke tid, har Paulus 'arbejde modtog en uventet reaktion - hans kompositioner fans begyndte at lave deres egne musikvideoer. Som svar, kunstneren begyndte at arbejde mere aktivt og til at forberede nye kompositioner.

Kunstneren gør nu

I øjeblikket er gruppen "April" koncerter i Samara-regionen og forberede et nyt koncertprogram. Pavel Borodin - en performer, der skriver deres egne sange for sig selv, så det meste af tiden, fri fra forestillingerne, musikerne udført i studiet. En af de sidste sange, der bragte i studiet, var "Når du er væk." Denne sang har en rig historie. Paulus skrev det 20 år siden, men i lang tid ikke finde tid til at lave en bedre studie-version.

VIA også "April" mere end én gang spillet på de kombinerede koncerter, som er organiseret "Chanson" i Samara radio. Båndene har deres lyttere og fans. På mange områder er de ikke de første draw fulde huse. Dette skyldes det faktum, at i hans kompositioner ingen bandit fag, de adlyder let og er egnet til forskellige situationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.