Hjem og familieBørn

Child syge: årsager og behandling

Børnesygdomme er bekymrede hver forælder. Det mest almindelige symptom på sygdommen er at øge temperaturen. mødre og fædre, kan imidlertid stå over andre symptomer på en bestemt sygdom. Denne artikel vil fortælle dig om, hvorfor barnet sygt. Du vil lære, hvad der kan være årsagen til dette symptom. Også værd at nævne, og metoderne til at fjerne sygdommen.

Child syg. Hvad lægerne sige?

Hvis et barn er syg, skal du konsultere en læge. Det handler om det enstemmigt sige alle børnelæger. Det skal bemærkes, at kvalme er ikke en uafhængig sygdom. I de fleste tilfælde er det bare et symptom på nogle patologi. I denne sygdom kan have yderligere symptomer. Nogle af dem kræver øjeblikkelig hjælp. Det er derfor nødvendigt nøje observere barnet med denne betingelse, og om nødvendigt, så ring til ambulancen.

Lægerne siger, at svaghed, kvalme kan ikke identificeres barnet korrekt. Børn op til 7-9 år, kan simpelthen ikke beskrive denne tilstand. Børnene siger, at de har noget gør ondt, men kan ikke rigtigt formulere historien om hans helbred. Kvalme hos børn er ofte ledsaget af opkastning. Dette er en såkaldt fortsatte udvikling af patologiske symptomer. Prøv at forstå, hvorfor nogle gange syge barn, og hvordan du kan håndtere denne ubehagelige symptom.

Køresyge eller søsyge

Ofte syge barn i bilen. Symptomet kan manifestere sig under en sejlads. Årsagen til dette fænomen er ved at blive hverdagskost køresyge. Det udvikler på grund af underudvikling af den vestibulære apparat. Den er værd at bemærke, mange af børnene denne patologi afholdes uafhængigt over tid.

Behandl denne patologi i de fleste tilfælde ubrugelige. Det bør dog søge råd hos otorhinolaryngologi. Det er denne specialiserede omhandler problemerne med det vestibulære apparat. I de fleste tilfælde, forældre de køresyge nok til at følge nogle regler. Før turen anbefales ikke at fodre din baby stramt. Kassér fedt og tunge måltider. Placer et barn i forvejen, eller (hvis dette ikke er muligt) i midten bag. Spørg krummer ikke ser rundt. Giv dit barn til at drikke. God hjælp og pastiller. Yderligere lægemidler kan skelnes fra køresyge tabletter "Dramina", "Aviamore" og andre. De fleste lægemidler taget lige før turen, men ikke under anfald af kvalme.

forgiftning

Nogle gange sker det, at et sygt barn, og mavesmerter. Grunden er i dette tilfælde forgiftning. Det skal bemærkes, at det kan være anderledes. Hvis barnet havde brugt forslidt produkt, udvikling af symptomer opstår næsten øjeblikkeligt. Forgiftning kan også opstå på grund af brugen af kemikalier eller medicin. Er det muligt, at hvis dit barn til at spise de forbudte stoffer.

Behandling i dette tilfælde er helt afhængig af sværheden af patologien. I milde symptomer vedvarer korrektion kan udføres i hjemmet. Child ordinerende læger - sorbenter, samt drikke masser af væske. Til denne type medicin omfatter "Polisorb", "Smecta", "Enterosgel" og så videre. De har brug for at tage væk fra fødevarer og andre lægemidler. Ved svær sygdom er der en følelse af hospitalsindlæggelse. I dette tilfælde, at barnet producerer maveskylning og selvfølgelig dryp af saltvand og glucose.

Infektion eller viral patologi

Kvalme og diarré, barnet kan forekomme grund af en infektion. Ofte er det en virus, der overføres ved luftbårne dråber, eller bakterier, der er opnået gennem snavsede hænder. Samtidigt til de beskrevne symptomer kan deltage stigning i legemstemperaturen. Svaghed, kvalme og opkastning, skal flydende stol korrigeres. Ellers er der risiko for alvorlige komplikationer.

Ofte kvalme, opkastning og diarré, der fører til dehydrering. Det er derfor, det er nødvendigt i tilfælde af denne sygdom til at give barnet en masse vand. bruge stoffet "Regidron", hvis det er nødvendigt. Det er et pulver, der opløses i drikkevandet. Han hjælper med at genoprette saltbalancen i kroppen på patienten. Diarré kan du bruge stoffet "Imodium" eller congee. Viral patologi nødvendigvis passende terapi. Så barnet ordinerende læger "Ergoferon", "interferon", "Isoprinosin" og andre. Hvis en bakteriel infektion er nødvendigt at anvende antimikrobielle formuleringer af en lang række foranstaltninger, såsom "azithromycin", "Amoxicillin," og så videre.

intrakranielt tryk

Hvis et barn er sygt i morgen, kan det være et symptom på en neurologisk sygdom. Gå til vigtigste symptom i dette tilfælde slutter hovedpine og træthed. Sådan sygdom skal korrigeres. Ellers er der ubehagelige konsekvenser.

Der henvises til neurolog og passere inspektion. Mest sandsynligt, vil lægen ordinere kraniel ultralydsundersøgelse. Afhængig af resultatet kan kræve yderligere testning. sygdomsbehandling i de fleste tilfælde kompleks. Så lægen ordinerer nootropica, korrigerende cerebral blodgennemstrømning, såsom "trental", "Gliatilin" "Piracetam", og andre. Samtidig barnet medicin ordineret beroligende natur ( "Phenibut", "tenoten", "Baldrian"). Sørg for at tage under behandling med vitamin komplekser ( "Magnerot", "Magnelis", "Neyromultivit"). Husk, at alle disse stoffer kan kun anvendes efter samråd med en specialist. Mange af dem er udvalgt i overensstemmelse med alder og vægt krummer.

stressende situationer

Hvis et barn er syg (temperaturen ikke på samme tid), så kunne det være på grund af stress eller angst. Læger siger, at så manifesterer en defensiv reaktion. Behandling af denne situation kræver ingen. Men der er en måde at hjælpe dit barn og lette hans tilstand.

Tag en lille papirspose. Hvis du ikke har denne enhed, kan du bruge plastik. Giv dit barn et instrument og er nødt til at trække vejret ind i det. Flere minutter senere, vil krummen opleve mærkbar lindring. Princippet om driften af en sådan støtte efter. Barnet ånder kuldioxid og forbruger oxygen under inhalation. Hvis pladsen er begrænset, vil barnet indånder kuldioxid gas. Som et resultat, kvalme fizzles.

Patologi, der kræver kirurgisk indgreb

Kvalme, kan et barn være et symptom på en sygdom, der ikke kan rettes derhjemme. Til disse sygdomme omfatter pancreatitis, blindtarmsbetændelse, cholecystitis, brok indespærring og så videre. Samtidig kan disse sygdomme har følgende symptomer: opkastning, svaghed, diarré eller forstoppelse, mavesmerter, feber, udseende af svaghed, og så videre. Enhver forsinkelse og mangel på rettidig bistand kan føre til ubehagelige komplikationer.

Behandling for de fleste af disse lidelser kræver øjeblikkelig medicinsk intervention. Normalt en standard operation udført under generel anæstesi. Efter et sådant indgreb er nødvendigt for at overholde foreskrevne behandlinger og følge en bestemt diæt. Ofte kræver medicinske metoder, der bliver forebyggende og forhindre gentagelser af sygdom.

Opsummering

Nu ved du hvorfor et barn kan opleve kvalme. Du kender de vigtigste måder at bekæmpe ubehagelige symptomer. Husk, at før justeringen omkostninger, der afholdes for at klarlægge årsagen til problemet. I nogle tilfælde kan det kun gøre en specialist. Der henvises til børnelæge og få ekspertrådgivning. Først derefter fortsætte med den ordinerede behandling. Trivsel til din baby!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.