Kunst og underholdningMusik

Dmitry Chekov: biografi og værker

Mange stjerner tage pseudonymer. Nogle gange er de usædvanligt. For eksempel, Dmitry Chekov er bedre kendt under navnet Nikiforovna. Han sang, efterligne stemmen af den gamle, mange ikke engang ved, hvad der virkelig er bag dette navn gemmer sig en ung og attraktiv fyr. Han blev en legende i begyndelsen af det XXI århundrede.

Oprettelse af en gruppe "Nikiforovna"

Indtil dette øjeblik, hvordan du opretter en "Nikiforovna" Dmitry Chekov allerede etableret sig som en usædvanlig musiker. Han var i stand til at spille en masse instrumenter, selvstændige arrangeret sange og skrev dem. bandmedlemmer huske Dmitri som en meget lys og kreative individ. I de 17 år, han sang "Sex" blev skrevet, som senere blev et hit i det samme album.

Senere hits arrangement blev givet til en anden person - Fedor Kunitsyn og skrev de fleste af teksterne er stadig Dmitry Chekov. Hans biografi på det tidspunkt gjort en alvorlig drejning, og han er fra en almindelig fyr forvandlet til en legende af russisk elektroniske scene.

Hvad er usædvanligt projekt Dmitry Chekov?

I begyndelsen af det 2000:e havde det en masse projekter med en hurtig ændring i kvinder. Turnerede landet Sergey Penkin og Verka Serduchka, optrådte regelmæssigt i en række forskellige kjoler stjerner. Ikke desto mindre, "Nikiforovna" skiller sig ud fra standarden af showbusiness. Stemmen var virkelig en gammel kvinde, og sang ved koncerter dem ungdom.

Den mest populære projekt i den russiske bagland, men efter at have deltaget i festivalen "Pølse butik 3" sange MS Vspyshkin Nikiforovna spredt rundt om i verden. De associerede Dmitry Chekov (fotos af, som er givet i artiklen) har valgt ikke mindre interessant kunstner. Beard Vspyshkin usædvanligt set på baggrund af ungdommen tøj. Fans, der aldrig har set den duo på scenen, ofte spekuleret på, hvad Vspyshkin var en mand i alderen. Kunstner ofte forveksles med hinanden.

Album "Nikiforovna" og Vspyshkin perfekt solgt. Ifølge de officielle tal, har solgt mere end 7 millioner licenserede kopier, og hvor mange piratkopierede versioner, ingen kender. Hit "Jeg var brusende" hvorigennem Dmitry Chekov blev den klareste stjerne, er stadig inkluderet i samlinger på det nye år og i radio airplay i december og januar.

Død af en afgud

I 2011 mange fans af russisk musik og fans af "Nikiforovna" chokeret over at høre om død en afgud. På dagen for død Dmitry Chekov besluttede jeg at ride på en motorcykel med sin ven. Musikeren var på passagersædet og efter ulykken, lidt en alvorlig skade i hovedet. Han døde, før ambulancen selvom nogen tid stadig trak vejret efter ulykken.

Han blev begravet på Kinoveevskom kirkegård. Indtil nu, ventilatorer besøge hans grav og huske deres idol. Officiel kunstner Dmitry i en af sociale netværk er blevet en hukommelse side af en talentfuld ung mand. Positioner det opdateret jævnligt, selvom fra dødsøjeblikket har været mere end fem år. For ikke så længe siden stjålet fra graven monument, som fastlægger de pårørende der. Fans kom sammen og hjalp Nellie checker (sangerens mor) i søgningen. På nuværende tidspunkt er det kendt, at den nye monument vil blive rejst ved graven af foråret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.