Kunst og underholdningMusik

Andrew Surotdinov - biografi og værker

Surotdinov Andrew Minhanovich - Russisk musiker, film komponist, violinist virkende gruppe "Akvarium", som samarbejder med den 1995 blev født i Semipalatinsk i 1960, den 26. april.

biografi

Andrew Surotdinov i slutningen af firserne og begyndelsen af halvfemserne spillede i ensemblet Ars Consoni. Han blev primært fokuseret på autentiske præstationer af musikalske værker af barokken. Andrew Surotdinov optrådte første gang i gruppen "Aquarium" i den periode arbejdet på albummet, "Navigator". Så erstattet han Andrew Reshetina. I 1999 blev en tredjedel af gruppen dannet. "Akvarium" 3,0 vundet stabilitet. Fra det øjeblik, vores helt blev en permanent medarbejder. Ud over samarbejdet med "Akvarium" var involveret i skabelsen af to albums i bandet "Anastasia". Forfatteren af musik til serien "The Streets of Broken Lights" og maleriet "The Abyss" og "The Man i en sag". Jeg har arbejdet på produktioner af Alexei Slyusarchuk, som er den vigtigste leder af teatret "palæ". Han skabte musik til produktioner af "Brødrene Kyuhelgerten" og "Identificer selv Gantenbein". Hustru om vores helt navn er Daniela Stojanovic. Hun er en skuespiller. Også musikeren har en søn.

interessante fakta

Andrew Surotdinov udenfor gruppen "Akvarium" fungerer som en komponist. Men hans solo arbejde på alle i stil med holdet, men ikke mindre interessant. Det skal bemærkes, at vores helt er ikke kun en violinist. Han har en fremragende kommando af klaver, cembalo, og også spiller bratsch. Hans solokarriere begyndte ganske interessant. Når Alex Slyusarchuk musiker inviteret til at se stykket hedder "Aleksikon". Efter at have set vores helt tilbød han at spille live på violin for at skabe en karakteristisk atmosfære. Musiker til at teste deres styrke. Han besluttede på det, fordi han kunne lide den tilsyneladende "valgfrihed" af, hvad der sker. Det er at spille, han ikke var påkrævet, og derfor frit og aktivt arbejdet. Således begyndte en alvorlig frugtbart samarbejde. Vores helt har skabt et soundtrack til stykket "Identificer selv Gantenbein". Endvidere blev produktionen af "Brødre Kyuhelgarten" udgivet i Moskva. Den næste ydeevne, musikken, for hvilken der er skrevet af vores helt, kaldet "tatovering". Han blev placeret i Theater "Triada".

"Akvarium"

Andrew Surotdinov bedst kendt som medlem af denne gruppe. Det er en af de ældste i Rusland, hvis vi betragter repræsentanter for rock genren. Inspirator og sanger Boris Grebenshchikov - den permanente leder af bandet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.