LovOverholdelse om regulering

Civil kapacitet - det er ... civile kapaciteten af en fysisk person: rettigheder og funktioner

рассматривается как специфическая возможность субъекта. Kapacitet til at handle på det civilretlige område betragtes som et specifikt emne af muligheden. Det giver sin involvering i retsforhold. . Lad os overveje yderligere, hvad der udgør en civil kapacitet på borgerne.

definition

Civil kapacitet - er evnen af emnet til at gennemføre tiltag rettet mod realiseringen af deres rettigheder og opfyldelsen af opgaver i forbindelse med dem. Denne definition er til stede i 21 papir HA (kap. 1). I Art. ". GPK 37 præciserer begrebet "civile procesret kapacitet." Det antyder muligheden for emnet til at udøve deres rettigheder, udføre opgaver i retten, opladning at gøre forretninger repræsentant.

debut betingelser

Civil kapacitet - en kategori i første omgang, afhængig af alder. Muligheden for at realisere ret til at eje og bære ansvaret for det forekommer i mennesker, når han når 18 år. Samtidig er der en anden omstændighed, afhængigt af hvilken er placeret civil kapacitet. Denne helbredstilstand af emnet. Ifølge ham, er der en anden mængde af funktioner.

klassifikation

может быть: Juridisk kapacitet af civile kan være:

  1. Delvis. På samme delte volumen kapacitet på mindreårige under 18 og 6-14 år.
  2. Komplet.
  3. Limited.

Ud over dette, en borger kan erklæres inkompetent i almindelighed. Vi anser disse former i detaljer.

Fuld civil kapacitet

Som en generel regel, det kommer efter at have nået en alder mand. I nogle tilfælde er det dog loven forudsætter, at emnet for 18 års borgerkrig kapacitet opstår. Det er muligt, for eksempel i ægteskabet. Den nationale lovgivning sætter minimumsgrænse alder, hvor folk officielt kan registrere forholdet - 18 år. Men reglerne tillod sin reduktion til 16 år. En endnu større reduktion i en alder af ægteskab er kun tilladt i de områder af landet, hvor den minimumsgrænse - 16 l.

vigtig faktor

приобретенная в связи со вступлением в брачные отношения, при разводе до 18 лет сохраняется. Det er værd at sige, at den civile kapacitet en fysisk person, erhvervet i forbindelse med indrejse i ægteskabet, er en skilsmisse og 18 år opretholdes. Med andre ord, emnet fortsætter med at udøve sine rettigheder og forpligtelser som en voksen voksen mand. Den eneste undtagelse kan være tilfældet for omstødelse af ægteskab. Danae procedure udføres ved domstolene. Hvis der er grund kan det besluttes om tabet af en person erhvervet kapacitet.

frigørelse

Det er klassificeret seksten borgere fuldt ud i stand. Dette er muligt på grundlag af den afgørelse, som værgemål og forældremyndighed. Det er nødvendigt at indhente samtykke fra forældrene eller andre juridiske repræsentanter for barnet. Hvis det mangler, kan frigørelse udføres ved domstolene. Som grundlag for anerkendelse af retsevne udfører arbejde i henhold til en ansættelsesaftale eller adfærd forretning.

mindreårige

De har en delvis kapacitet. Det betyder, at tilstedeværelsen af en mindreårig er ikke alle, men kun nogle af funktionerne. Resten af loven, kan de gennemfører med samtykke fra forældre, værger, adoptivforældre eller juridiske repræsentanter selv foretage de nødvendige handlinger på deres vegne. volumenkapaciteten varierer afhængig af alder.

juvenile

For folk under en alder af 14 år, kan de fleste af de tilbud kun gøre deres juridiske repræsentanter. Normer, dog forudsat en række tilladte handlinger. For eksempel, en ung har ret til at lave din egen:

  1. Små transaktioner af en dagligdags natur. For eksempel kan det være dagligvarer i butikken.
  2. Transaktioner, hvis formål er at umotiveret modtagelse af nogen fordel (en gave). På samme tid for dem at blive installeret kræves statslige registreringsprocedure eller notarization.
  3. Transaktioner i forbindelse med forbrug af midler modtaget fra juridiske repræsentanter eller med deres samtykke, fra en tredjepart til et bestemt formål eller til fri disposition.

teenagere

Personer alder 14-18 år, har ret til selvstændigt at udføre transaktioner. Men det er nødvendigt at indhente samtykke fra de juridiske repræsentanter. Det skal være skriftlig. Sådan instruktion er til stede i 26 papir HA (kap. 1). En transaktion udført i fraværet af en korrekt udstedt tilladelse kan bortfalde. Denne stilling er indeholdt i artiklen. 175. Standarder mens en liste over handlinger, som en teenager kan gøre din egen. Disse omfatter:

  1. Små transaktioner af en dagligdags natur.
  2. Bortskaffelse af egne indtægter. Dette kan være Fellowship, handel, osv
  3. Realisering af ophavsretten til værker af kunst, videnskab, litteratur, opfindelser og så videre.
  4. Bidrage til kredit- og finansieringsinstitutter og bortskaffelse.

restriktioner

De er kun tilladt i tilfælde, der udtrykkeligt er foreskrevet ved lov. For eksempel, som en af grundene til begrænsning af kapaciteten stikker stofmisbrug eller alkohol (artikel 30 CC). I en sådan situation om emnet er indstillede værgemål. En person kan foretage transaktioner i forbindelse med bortskaffelse af ejendom, deres indkomst (pensioner, lønninger og så videre.). Det er imidlertid nødvendigt, at indhente samtykke fra administratoren. Transaktioner lavet delvist i stand enhed uafhængigt, anses ugyldig. Dog vil han være ansvarlig for skader.

uarbejdsdygtighed

Det ligger i retten. uarbejdsdygtig person, genkendelse udføres på grundlag af en lægeerklæring, der bekræfter eksistensen af en psykisk lidelse som et resultat af, hvor borgeren ikke kan indse betydningen af deres handlinger, og til at guide deres adfærd. Denne stilling er nedsat ved artikel 29 GC (kap. 1). Undersøgelse af emnet udføres inden for rammerne af den retsmedicinske psykiatrisk undersøgelse. Konklusionen af eksperter er taget i betragtning af retten er bemyndiget til at træffe en beslutning. Handicap betyder, at en borger ikke kan erhverve og udøve de rettigheder og påtage sig forpligtelser. På et sådant emne placeret under værgemål. For handlinger begået af en stand person ansvar værge eller organisation, der udfører tilsyn med ham.

Doing Business

Som et centralt element i den civile kapacitet af indholdet er mulighed for at lave aftaler og tage det økonomiske ansvar for deres konsekvenser. Have rettigheder og pligter, kan emnet være engageret i iværksætteraktiviteter uden at etablere en juridisk enhed. For at gøre dette skal han registrere med den territoriale afdeling af Federal Tax Service i UP. Enterprise kan engagere lederen af gården. De vigtigste bestemmelser, der regulerer aktiviteten til stede i artikel 23 og 25 i den civile retsplejelov. Samtidig iværksættere kan anvendes i nogle tilfælde, forudsat reglerne for juridiske enheder. Registrering af udlændinge, personer, som ikke har statsborgerskab, da IP udføres i overensstemmelse med bestemmelserne i den føderale lov №129. Denne normativ retsakt fastlægger også proceduren for ophævelse af forretningsaktiviteter og rækkefølgen af ledende EGRIP.

Specificitet af ansvar

iværksætter status pålægger de enkelte specifikke opgaver. Især skal han svare for gæld til budgettet og kreditorer. Især er han sigtet for betaling af afgifter indført ved lov og skatter, tilbagebetaling af gæld til entreprenører. Hvis en borger, uanset af hvilken grund, ikke kan opfylde kreditorernes krav vedrørende hans aktiviteter som iværksætter, kan retten erklære den konkurs. Proceduren udføres som foreskrevet ved lov. Tilfredshed af kravene i kreditorernes krav fremsat som følge af ejendom iværksætter. Standarder sat den rækkefølge, som hele gælden er tilbagebetalt. I overensstemmelse med den føderale lov №127, kan anerkendes som insolvent og borgere, der ikke har status som iværksætteren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.