SundhedPræparater

Det stof "Akarin": brugsanvisning, dosering

Hvad er "Akarin"? Vejledning til brug, vil feedback på effektiviteten af dette værktøj blive diskuteret nedenfor.

grundlæggende oplysninger

Hvad er det stof "Akarin"? Instruktioner til anvendelse af rapporter om, at denne biologiske agent kontakt-tarm handling er beregnet til behandling solbær og vegetabilske afgrøder mod mider. Også betragtet ikke medicin mindre effektiv mod andre skadedyr i hele komplekset.

Funktioner midler

Præparat "Akarin", brugsanvisningen, der er vist nedenfor, er en af de få midler med et bredt virkningsspektrum (i den åbne og lukkede jord) rettet mod de fleste skadedyr.

Ifølge mange eksperter, stoffet pågældende krænker Colorado kartoffel bille, planteædende mider, blad-ædende Coleoptera, open-siddende bladlus, larver af bladhvepse og Lepidoptera, thrips og nogle blad-mining skadedyr.

Vi kan ikke sige, at det er et middel til en effektiv indsats mod en række rodgallenematoder, der lever i det beskyttede jorden.

Handling og komposition

Det indeholder et lægemiddel "Akarin"? Vejledning til brug viser, at den vigtigste komponent i dette værktøj er et sæt af meget specifikke naturlige nervegifte er produceret af jord svampe. Efter gennemtrængning af kropskontakt eller skadedyr enteritis (i mikroskopiske doser) de irreversibelt påvirke deres NA.

I salget af dette middel kommer ind i 2 og 5 ml ampuller. Det er ikke giftigt for mennesker, men har en svag og temmelig ubehagelig lugt.

Funktioner midler

Hvad er bemærkelsesværdigt stof "Akarin"? Vejledning til brug af påstande om, at det betyder en ny generation med en masse fordele. Det er i stand til at blive holdt i to år, har et lavt forbrug, og effektivt destruerer alle skadedyr uden at forårsage deres afhængighed, herunder gentagen brug.

Det er umuligt ikke at bemærke, at stoffet er helt sikkert for mennesker og andre varmblodede dyr. Det virker selektivt på forskellige typer af leddyr. Desuden er den anbefalede dosis er et middel ganske toksisk for aggressiv bugs, bladlus mariehøns, myrer, edderkopper, Araneus, regnorme og løbebiller.

Hvilke andre funktioner gør stoffet "Akarin"? Vejledning til brug, beskrivelse, at det kan bruges uden frygt i høsttiden, som aktiv ingrediens er opdelt i simple elementer efter kun to dage.

Dette værktøj har bestået bred billigelse i det fri og i væksthuse. I vores land, har det etableret sig som et stof, der ikke har sin lige på den biologiske aktivitet, såvel som på en række miljømæssige og sanitære egenskaber.

Drug "Akarin": brugsanvisning

For at gøre effektiv brug af midlerne skal overholde visse regler.

temperaturforhold

Procesanlæg dette præparat bør ske i den tørre, vindstille og klart vejr. Det skal bemærkes, at selv små aflejringer kan reducere effektiviteten af "Akarina". Det samme gælder for lufttemperaturen under 16-20 ° C.

Lægemiddelvirkning tid

Yad akarina en nerve. Behandlingen med dette middel er bedst gøres sprøjte, som giver fint dispergeret flydende spray, samt ensartet befugtning af hele overfladen, der skal behandles (ark eller stilk).

Død af skadedyrene efter anvendelse af lægemidlet sker på dag 3, og den maksimale virkning af dens anvendelse falder på dag 6.

Insekticid virkning af lægemidlet på overfladen af arket kan strække sig op til 72 timer (under gunstige vejrforhold).

Betragtes et lægemiddel er ikke vanedannende i skadedyr, i forbindelse med hvilken frekvens af de behandlinger betyder det ikke reducere dets effektivitet.

Langsigtet opbevaring af arbejdsdagen løsning er ikke tilladt. Det skal bruges inden for 60 minutter efter fremstillingen.

kompatibilitet

Værktøjet fungerer overfladeaktivt middel, det vil sige det ikke trænger ind i bladene. I denne forbindelse at opnå et bedre resultat i arbejdsopløsningen anbefales at tilføje en slags "lim". Da det er muligt at bruge en lille mængde shampoo, eller insektbekæmpelsesmidler sæbe. Sådanne midler vil gøre det muligt for stoffet at forblive på planten i lang tid.

Vi kan ikke sige, at "Akarin" er kompatibel med forskellige mikronæringsstoffer, gødning og stimulanser. Ved at tilføje disse stoffer i arbejdsmiljøet løsning, er du ikke alene beskytte dine posposobstvuete planter, men også en god fodre dem, og også for at øge deres immunitet. Tilsætningen af "Akarin" overfladeaktive bestanddele forøger dens effektivitet mod komplekse sugende og gnavende skadedyr i det åbne område væsentligt.

Anbefalet dosis af lægemidlet, anmeldelser

Hvor meget skal du bruge stoffet "Akarin FE"? Brugsanvisninger nedlagt 1 liter vand skal være:

  • 3 ml til knoporm, æblevikler, trådkastere og Tortricidae;
  • 2 ml - for coloradobille og mide;
  • 4 ml - for Belyanko kål og Repnev;
  • 6 ml - for bladlus.

Det skal bemærkes, at mod mider tilstrækkelig lyd databehandling lægemiddel mod larver - 2 (anden - en måned senere), og mod biller - 3 (hver 10-13 dage).

Ifølge feedback fra kunderne dræbe skadedyr, betragtes midler øger udbyttet af vegetabilske og frugtplanter. Med hensyn til berettigelsen af narkotika avlere omfatter dens mangel på toksiske effekter på mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.