ComputereComputerspil

Nærmere oplysninger om, hvordan man registrerer i "Varfeys"

I dag taler vi om, hvordan man registrerer i "Varfeys". Vi taler om en moderne ny generation af massivt multiplayer spil online. I dette skydespil, kan vi have en god tid og få nye venner.

instruktion

Så for at løse spørgsmålet om, hvordan man registrerer i "Varfeys", gå til den officielle hjemmeside for projektet. Øverst til højre er et vindue for at angive e-mail, samt en adgangskode, som vil blive afholdt af tilladelsen. Først og fremmest, skal du klikke på "Tilmeld" knappen, derefter gå til en side med data, der er nødvendige. Det er bedst at oprette en postkasse ved hjælp af Mail.ru, fordi der i dette tilfælde vil vi være i stand til at dele resultater med venner. Derudover får vi adgang til yderligere tjenester spil.

persondata

FORTSÆT "Varfeys" skabt af indførelsen af adressen i boksen E-Mail. Dernæst kommer vi op med et kaldenavn for dette navn vi kan finde andre spillere på forummet. Det er muligt at opnå større anerkendelse. Det er bedre at vælge det samme navn til gameplay og offline. Dernæst kommer vi op med en adgangskode. Ved dette trin bør gribes an med stort ansvar. Det er bedre at lave en kombination af tal og bogstaver. I dette tilfælde, vælge det ville være utroligt svært. En stærk adgangskode vil beskytte karakter af en mulig indbrud. Når alle felter er udfyldt, tryk på knappen "Registrer".

Start af spillet

Til at begynde at erobre bjerget, downloade en speciel klient projekt og sæt den på en personlig computer. Fra nu af vores karakter bliver en aktiv afdeling soldater "Varfeys". Lad os nu beskæftige sig med processen med spillet. Hvis det skal lykkes, bør der udvises forsigtighed omkring dækslet. Som regel de første medlemmer af løsrivelse sigter kraftig beskydning, smadre overalt. Efter at have gået glip af den allierede forhånd, kan du finde den mest fordelagtige position til forsvar. I begyndelsen af kampen, skal du ikke bruge røggranater, da de tilstoppe områder med skjulte snigskytter. I mangel på tillid til sejr er bedre ikke at indgå i en åben kamp med fjenden uden at vente på forstærkninger ankom. Du bør ikke køre til langt stående snigskytte eller en læge. De straks sluttede angreb og ingeniør, der kan vinde. bør undgås Assault granater til den første runde. Når genopladning er nødvendig for at trække sig tilbage. Så vi regnet ud, hvordan man registrerer i "Varfeys", og tage de første skridt i spillet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.