ComputereComputerspil

Passage af "til hver sin egen" (quests). Passage af spillet "Age of Pirates: Til hver sin egen"

"Hunde" - er et af de få spil i den indenlandske produktion, som har modtaget verdensomspændende anerkendelse. Mange spillere har anslået idéen og hvor godt er blevet udarbejdet eventyr, som de havde til ansigt. Men hver for sig værd at bemærke den sidste spil i serien, kaldet "til hver sin egen" - er en slags kulmination, en samling af alle de bedste, var i de tidligere dele, og placere det i en. Resultatet er en meget interessant projekt, der vil give dig mulighed for at prøve dig selv som en modig pirat, der har brug for at surfe havene og oceanerne, komplet quests, kæmpe både på land og på vand. Og alt dette foregår i en åben verden, det vil sige, man ikke binde dig til en bestemt historie - du kan sejle til alle dele af verden på ethvert givet tidspunkt. Du kan tjene penge handel, kan du piratskibe og plyndre - du har ingen grænser, så du kan gøre hvad du ønsker det. Nå, livet her er utroligt rige. Desværre, for at bruge på det, du ikke lykkes - alle nødt til at lære på egen hånd, men de quests, du kan få i løbet af sin rejse, og du kan beskrive.

Er spillet og add-ons, såsom "Age of Pirates: Til hver sin egen - Kaleuche", hvor passagen er ikke skal opfattes som ikke alle ønsker at købe DLC. Det samme gælder for andre add-ons. Der vil ikke blive betragtet sådan DLC, som "Age of Pirates: Til hver sin egen - Gvik", vil passagen kun gælde for grundspillet, så quests tilføjet til indhold til download spil, kan du ikke gå.

"Rum til bartenderen," "call girl" og "Return of manuskriptet til præsten for Saint-Pierre"

De første quests, at du er fanget i spillets verden, er usandsynligt, at underkaste sig dig nogen problemer. Du behøver ikke noget overnaturligt, særlige våben og usædvanlige køretøjer, så du kan roligt tage dem. Passage "Til hver sin egen" kan tage dig dusinvis, hundredvis af timer, fordi livet her er tøvende, og hvis du ønsker at nyde det, kan du ikke haste. Men hvis du tager en søgen, såsom "Rum til bartenderen," du bringe dig selv til slutningen af spillet. Så i denne søgen vil du skulle mødes med disse spøgelser, der vil blive rejser på skibet ikke mindre reel. Og det er dem, og du bliver nødt til at hente rom. For at gøre dette, først finde ud af den adgangskode, som du bliver nødt til at informere kaptajnen på spøgelset skib, og derefter har mødtes med spøgelser selv. Under din adgangskode, du bekræfte din identitet og få den rom, der skal leveres til bartenderen.

Passage kan være anderledes, "Til hver sin egen" - det afhænger af arten af den søgen: I nogle tilfælde, du bliver nødt til at komme ned til erhvervslivet med det samme, og i nogle kan du ikke haste. For eksempel, som i jagten "call girl", hvor du bliver nødt til at bestille en speciel kvinde letlevende til en højtstående person. Du bliver nødt til at finde ud af oplysninger om den ønskede pige fra alfons, og du vil indse, at det kan tage kun en time, 11-12 om aftenen. Men på en given dag, så du kan ikke haste.

Men quest "Return of manuskriptet til præsten for Saint-Pierre" at gøre så hurtigt som muligt, men det er simpelt. Du bliver nødt til at levere et manuskript fra den ene kirke til den anden, men det bliver nødt til at bevise, at dine tanker er ikke beskidt.

"Warehouse worker", "Stjålet skat" og "kannibaler"

Passage "Til hver sin egen" vil lejlighedsvist overraske dig, fordi du vil tilbyde at udføre temmelig usædvanligt job. Fx "lagerarbejdere" - denne søgen, der består af to dele. Det vil give dig sælgeren i butikken, der har mistet en værdifuld medarbejder - en medarbejder fra et lager. Du er nødt til at finde ham. Det er klart, at der er ingen tidsfrist, men du kan straks hovedet ind i junglen og finde en pirat landsby, i en af hvilke butikker og vil drive den manglende medarbejder. Han ønsker ikke at komme tilbage, så gå tilbage og rapportere nyheder forhandler. I denne første del er overstået, men du kan straks begynde den anden. Trader skal udskiftes, og i pirat byen, vil du finde det. Ved at betale et vist beløb, kandidaterne enige om at afholde synspunkter, og hvis du vzdremnete, så når du vågner op, vil du se i værtshuset tre pirater, der ønsker at få et job. Vælg en af dem, og sende det til byen. Når du næste gang der også vil blive vist, vil den erhvervsdrivende fortælle dig, at du har bragt en stor medarbejder. For hvad belønne dig generøst.

Men der er i spillet og mindre indviklede opgaver såsom "Stjålet skat." Når du vandre gennem junglen, før du udfolde scenen - to indfødte vil løbe væk i en ukendt retning. Du kan gå efter dem, men det vil ikke virke - passerer "Til hver sin egen" kræver mere dybdegående tilgang. Det er bedre at gå tilbage til hvor de var flygtet, og der ville være et lig. Undersøg det - du vil finde øreringe. De kan være ret dyrt at sælge, men det er det værd? Igen, så tænk på, hvad der vil være bedst for dig, så spørg rundt og beboere, der eventuelt tilhører disse juveler. Det viser sig, at denne øreringe stjålet fra hustruen til guvernøren, som rigeligt belønner for fund.

Hvis du ønsker at føre krig, skal du tage den quest "The Cannibals" - kan du finde det på en af indbyggerne i stillingen nær byen. Han fortæller dig, at hans ven kommer alene til at gå for at redde sin datter fra kløerne på aboriginals. Deltag ham og gå til læ af kannibaler - der vil du nødt til at gøre nogle kampe, men når du kan gøre det, viser det sig, at din partners datter stadig er i live. Og du vil finde en anden gidsel, som også kan gemmes. I sidste ende, bliver du belønnet og partner, og redde gidsler.

"Byrden af Gascon" - en historie søgen

Efter at have udført disse opgaver, du vil være til rådighed en historie quest "Byrden af Gascon," vil du være i stand til at udføre, men det vil tage temmelig lang tid. Så vær forberedt på det og begynde. Dit mål - at købe et skib, samle et hold og gå til Guadeloupe. Projektet "Corsairs: Til hver sin egen," passagen af quests, ikke er relateret til historien vil være jævne mellemrum for at hjælpe dig med at gå videre til finalen. Naturligvis med dette kapløb er ikke det værd, men alligevel er det underforstået, at spillet har en logisk ende, som du er nødt til at komme i sidste ende. Efter købet af skibet skal du gå til værtshuset, hvor du kan samle et hold på et tidspunkt - der er en sømand, der er villig til at tilbyde dig en fuld fyrre par hænder, men kun hvis du tager alle de rigtige og følg dens vilkår. De er ganske simpelt - du skal på skibet var en passende atmosfære, mad og medicin. Alt kan købes for en lille smule, bare for at opfylde kravene, men det er ikke alt. Du har brug for en navigator, og han har været varetægtsfængslet siden skyldte en stor sum penge til moneylender. Gå til ham og finde ud af, hvad du kan gøre for at betale dette beløb. Umiddelbart får man en side quest "spansk ingeniør", fordi du er nødt til at gemme en kammerat pengeudlåner, der blev kidnappet af pirater. Først, kan du prøve at overtale sidstnævnte til at sende en tekniker, men som et resultat de vil stadig nødt til at dræbe - i spillet "Age of Pirates: Til hver sin egen," passage af quests ofte kommer ned til dette. Så vil du tilbringe en tæt kamp med sig selv en spanier, der ikke ønsker at tro, at du er kommet for at redde ham. Besejre ham og føre ham ind i byen, men undgå vagterne. Når du sætter ingeniøren til pengeudlåner, vil sidstnævnte give dig en kvittering, at gælden slukket - de må tilskrives dig og til fængslet, for at lade sig navigatøren, og søgen "Guadeloupe" aktiveret.

"Guadeloupe", "Caribien manerer" og "uærlig konkurrent"

Dette er en af de mest udfordrende opgaver, her vil du finde faren rundt om hvert hjørne. Passage kan det kræve, at du stor dygtighed og fingerfærdighed til at håndtere både din karakter og det skib, som du skal sejle. Du er nødt til at sejle til Guadeloupe, hvor han vil begynde en multi-niveau job. For det første vil det være nødvendigt at tale med én person, som vil guide dig videre. Der vil du lære om stjålne indiske samling af sværd, som du har brug for at vende tilbage, men du vil ikke finde det uden hjælp fra de oprindelige folk, der blev fængslet. Du kan indløse til en masse penge, men ikke noget at gøre - du kan kun satse med kommandanten og bringe prisen ned lidt. Frigørelse en indisk, kan du udstyre ekspeditionen, men du stadig nødt til at udføre et job, der vil give den søgen "Caribien lide det." Igen, venter du på faren rundt om hvert hjørne, passerer synes næppe let. Som en del af denne opgave skal du først levere en last af våben, der passerer fjendens havn, får derefter fat i vigtige oplysninger for ansættelse af en tigger, og derefter fuldstændig opfange en fjende skib med en last af krudt. Det bliver ikke let, så tune ind på en alvorlig stemning. Nå, den næste quest - det er for det meste kører ærinder. "Det var en skændsel konkurrent" i sidste ende viser sig at være en smugler, der forhindrer de lokale handlende. Lav en aftale og arrangere en varm velkomst til ham - for at dræbe ham er ikke nødvendigvis, som i sit liv, han vil betale en anstændig beløb.

"Byrden af Gascon. Fortsat" og "Maid in the Jungle" og "The Way of the hollandske West India Company"

Passage af spillet "Age of Pirates: Til hver sin egen" bevæger sig fremad, og det er dit signal om, at du kan fortsætte jagten "Byrden af Gascon." Men først, forsøge at få et job "Pigen i junglen" - Til dette skal kun rejse gennem junglen, indtil du ser pigen løber væk fra tre mænd. Hun beder dig om hjælp, fortæller ham, at hans far vil have hende til at gifte sig med en mand, og hun kan lide meget anderledes. Under alle omstændigheder fortælle mændene, at de selv leverer pigen til sin far, og derefter beslutte - lad det gå og gøre en god gerning eller at trække på sin far og til at modtage en belønning. Derefter kan du komme til "Byrden af Gascon." For at gøre dette skal du gå tilbage til Martinique og til at tale med sin ven Michel, fængslet. Han vil tilbyde dig et par scenarier, der vil begynde jagten "Den måde det hollandske West India Company." Passage zalaniya "Corsairs: Til hver sin egen" her grene, som Michel tilbyder tre forskellige måder at nå målet. Den første - en forbindelse til West India Company, den anden - slutter sig til rækken af den britiske hær, og den tredje - er medlemskab af en hemmelig organisation.

"Hollandsk Gambit", forskellige versioner af passagen

Der vil være meget svært at beskrive i detaljer passagen som det grene ud og kan gå på mange forskellige måder. Dette er en af de mest interessante dele af spillet "Age of Pirates: Til hver sin egen." Passage "hollandsk Gambit", en søgen, der vil føre dig til et bestemt mål og Michel vil tage temmelig lang tid. Du bliver nødt til at udføre et stort antal ordrer, beskæftiger sig med farlige fjender og udføre komplekse ordrer. Man kan måske endda sige, nogle steder, du skal se under hver sten, kan passagen af denne søgen kæde godt kræve dette. Uanset hvordan du vælger, vil resultatet stadig være den eneste ene - du udføre alle opgaver og en tilstrækkelig mængde af penge at gøre Michel.

"Millioner til Michel", "Pirate Saga" og "På jagt efter haj"

Tjek om du har en million - fordi det er, hvor meget du har brug for at Michelle var frie. Selvfølgelig mængden er enorm, og en del med det vil være frygteligt ked af det, men det er stadig din bedste ven. Og vigtigst af alt - en central figur i handlingen i spillet, så du skal ikke sjuske. Men i "Age of Pirates 3: Til hver sin egen" passage er ikke så enkelt, at det var alt. Det viser sig, at pengene til den løsesum Michel er ikke nok - du har brug for at udrette, hvad han havde lovet, men gjorde det ikke. For at finde ud af, hvad der foregik, taler til dig selv, Michel, finde ud af en frygtelig hemmelighed - du er nødt til at gøre det umulige. Dit mål - at fange øen Tortuga og vælte den lokale regering! Men øen har sin fulde flåde, hvordan håndterer du det? Det var dengang, at du vil vide, at der er dem, som regeringen af øen er heller ikke tilfreds med pirater.

Det er tid til at gå videre til den søgen "The Pirate Saga". I den vil du finde alle de indflydelsesrige pirater, der vil være klar til at oprette forbindelse med dine styrker til at storme Tortuga. Men en af de vigtigste pirat, var du mangler - en legendarisk hajer. Du er nødt til at bruge en masse tid, men, ak, vil alle dine anstrengelser være forgæves - Hajen forsvandt, uden at efterlade spor. Men i jagten "pirater: Til hver sin egen" passage kan simpelthen ikke gå i stå, så du skal bare blive distraheret af andre ting.

"The Return of Baron", "Øen of Justice" og "Immersion"

Fra dette punkt i spillet vil begynde mirakler. Du bliver nødt til at finde en shaman, der stiller særlige medaljoner, der giver dig mulighed for at åbne adgangen til den mystiske ø retfærdighed. Naturligvis skal du udføre en masse ordrer og til at vente, før medaljoner par måneder vil være klar, men det er virkelig det værd. Først da vil du være i stand til at fortsætte kørslen i spillet "Age of Pirates". Hver passage af "øen retfærdighed" kan lyde kompliceret, da det er en skelsættende episode i spillet. Efter alt, denne utrolige ø, vil du opdage alle de hajer, og han indvilliger i at slutte sig til dig, men for at du har brug for et skib, der desværre ikke. Og alt dette søgen vil dreje sig om at forsøge at komme til skibet hajer.

Som til jobbet, "Dive", her mirakler fortsætte. Snyd "Til hver sin egen" vil have en ganske usædvanlig twist - du nødt til at gå ned i vandet, for at opdage, at der den gamle maya by. Disse er uventede plot lækkerier venter dig i denne vidunderlige spil.

Afkobling er tæt ...

Derfor afleveringer "Age of Pirates: Til hver sin egen" nærmer sig sin logiske konklusion. Du er nødt til at udføre en række sidemissioner og plot for at befri Michel, beslaglægge øen Tortuga, og også at se mange flere forskellige mirakler i forbindelse med Maya. Tidsfordriv for dette spil er alt andet end kedeligt, da projektet ikke forlænget - du bestemmer, hvor længe du vil spille. Du kan kun gå på stræben historie, og kan udføre alle tredjeparts ordrer og rejser rundt i verden. Naturligvis er dette ikke dækker passagen af "Corsairs: Til hver sin egen" skibe, sværd, pistoler, ammunition og mange andre aspekter, der ikke vedrører historien direkte. Dette er du nødt til at lære af dig selv, og du er garanteret at få en masse glæde af processen.

finale

Som et resultat, alt reducerer til søgningen af gamle relikvier - Mayan mask. Og desværre, ikke kun vil du kigge efter hende - din "millioner" bror Michel ønsker også til rigdomme ved at forråde dig og næsten dræbt. Men her vil du være i stand til at tage hævn. Først skal du nødt til at kæmpe med indianerne, og derefter ved Michel, som er den vigtigste boss i spillet. Med hvert minut, det vil blive vanskeligere, da du allerede vil kæmpe på en gang med alle, også med sin bror. Men over alle, selvfølgelig, af din sejr - hvis du holder en rigtig artefakt, du bliver nødt til at slutte Michel, og derefter starte den endelige film. Men når spillet ikke slutter der - du får mulighed for at surfe på havet - pirat, at handle, til at leve, og, selvfølgelig, gå gennem quests, der tidligere ikke havde tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.