ComputereComputerspil

Hvad er en makro i "Varfeys"? Banyat til makroer i "Varfeys" eller ej?

Mange skytter, som omfatter den berygtede "Varfeys" spil, spillerne kræver en god reaktion, solide hænder og evnen til at træffe beslutninger hurtigt. Kan alle prozhimat knap på tastaturet og musen så hurtigt og på det rigtige tidspunkt? Næppe. hver spiller mindst en gang, kunne dog konstatere, at hans allierede eller fjende af spillet skyder sit våben præcis bunke og hurtigt.

Er det muligt? Selvfølgelig kan disse resultater opnås ved tilstedeværelse af moderne enheder til spil. Men mange topspillere ved, hvad makroer i "Varfeys", og bruge dem. Lad os forstå dette spørgsmål og erkende, at sådan et dyr - en makro? Hvordan til at skrive det, at installere og bruge?

Makro - hvad er det?

Begrebet "makroer" i "Varfeys" optrådte næsten fra starten af kørslen spillet. I virkeligheden er det en bestemt rækkefølge af spillerens aktioner til at nå målet, som ikke kræver prozhimaniya par knapper. Kort sagt, makro - det er en god måde at forenkle gameplay. Så vi generelt har forstået , at sådanne makroer i "Varfeys". Nu er det vigtigt at finde ud af, hvad de bruges, hvilke specifikke opgaver kan udføres med dem.

Det er ingen hemmelighed, at den hurtige handling "Varfeys" spil kan sikre sejr i kamp. God respons er nogle gange mere end det mest avancerede udstyr værd. Som et resultat af kamp påvirker såkaldte mønster: jo tættere på hinanden falde kugler, jo større er chancen for at beskæftige sig med fjenden. Men hvad hvis spilleren fysisk ikke har tid til at bruge flere evner, eller ikke har tilstrækkelig hårdhed hænder? Indstillinger til afhjælpning af situationen kan være flere:

  1. Træn dine fingre, dag ind og dag ud af den kamp at kæmpe.
  2. Ændre tildelingen af nøgler til hurtigt engagere selv de mest "ubekvemme" kombination.
  3. Set makroer i "Varfeys".

Med de to første afsnit kan være svært, fordi ikke alle spillere kan bruge tid på lange uddannelse slagsmål, og udnævnelsen af en ny nøgle ikke altid hjælpe at øge hastigheden af engagerede handlinger. Derfor er mange spillere foretrækker at studere i detaljer, hvad de makroer i "Varfeys", og begynde at bruge dem. Hvordan man gør det? Vi lærer om dette senere.

Hvad er makroer?

De mest almindelige handlinger, der anvendes i en "Varfeys" spil, giver mulighed for at skyde uden rekyl. Det gør det muligt at skyde med næsten ingen fejl. Hertil kommer, meget populære blandt de spillere er scripts, som du kan bruge til at skyde små stød (3-4 skud) ved et tryk på en knap. Dette hjælper med at spare ammunition. Der er også makroer til hurtig afsendelse af lignende budskaber i chatten, kommissionen ryk, hoppe, og flip-flop næsten samtidig. Listen er uendelig. Af den måde, hver type våben kræver installation af "" makro.

Indstilling af makro

Set makroer kan være langt ikke hver mus (de anvendes som en bærer). For at gøre dette, passer bestemt devaysa model. Men generelt, denne proces er som følger:

  1. Installation speciel software på din computer, for eksempel, «Oscar Mouse Editor».
  2. Hent eller selvstændig skrive makroer.
  3. Start af programmet og åbne manager for indførelsen af makroer.
  4. Lagring af en makro til en museknap (højre eller venstre) ved at bruge den installerede software.

Derefter kan du køre spillet og nyde en lille fordel i forhold til andre spillere.

Ban til makro - Myte eller ej?

Så vi endelig fundet ud af, at sådanne makroer i "Varfeys". Desuden lærte vi, hvordan du installerer dem. Næste på dets anvendelse er som følger: "Er der et forbud mod brugen af makroer" Måske vil det være nyt for dig, men banyat til makroer i "Varfeys" overalt. På trods af, at de ikke er snydepelse, radikalt ændre løbet af spillet, er deres anvendelse frarådes som udviklere og mange spillere. Derfor er mange spillere, der ved, hvordan man bruger dem, vælger at spille fair. Efter alt, er risikoen for at miste adgang til en yndlingslegetøj når du installerer makroen er for høj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.