ComputereComputerspil

Hvordan man laver græskar ind i en "Maynkraft", og hvordan man bruger det?

Du kan blive "Maynkraft" dem, der ønsker - herunder en landmand, der vil vokse forskellige typer af planter. Med deres hjælp, kan du nemt brødføde sig selv og også få adgang til andre ressourcer gennem udveksling med landsbyboerne i single-player mode og med andre spillere i multiplayer. Du temmelig hurtigt indse, at planter, der er egnede til dyrkning i spillet har en hel del. Men særlig opmærksomhed bør rettes mod dig på græskar, fordi det er præget af iørefaldende udseende. Det faktum, at udviklerne besluttet at forlade på denne plante skære ansigt, som oprindeligt var udelukkende ment til Halloween. Derfor vil du straks genkende græskar, hvor du ikke ville finde hende. Men i denne artikel vil vi ikke så meget om udseendet af planten, men om, hvordan man finder det, hvordan man laver en græskar "Maynkraft", og derefter hvordan man bruger det.

Søgningen efter græskar

Så hvis du vil forstå, hvordan man kan gøre græskar ind i en "Maynkraft" Så vil du nødt til at gå kigge efter hende. Efter alt, som det er tilfældet med andre planter, du har brug for frø til at spire egen græskar. Et frø kan fås kun fra de allerede modne planter. Så du er nødt til smuk at rejse verden, fordi græskar - det er en af de sjældneste arter af planter - de er tilfældigt genereret i verden i små mængder, så du kan blive nødt til at bruge en masse tid, før du finder et græskar. Når du har det hele det samme vil finde du bliver nødt til at ødelægge det for at komme ud af det spiselige dele, og frø - og de er din primære formål. Det kan gøres med den spiselige del, vil det fortsætte - så længe det er vigtigt at forstå, hvordan man kan gøre græskar "Maynkraft" spiselig.

voksende græskar

Når du får frø, skal du behandle dem, samt med andre planter, hvis du ønsker at lære at lave græskar i en "Maynkraft". Den udviklede jord er nødvendig for at hælde frøene, hvorefter du bliver nødt til at vande dem med vand og befrugte benmel, at de voksede hurtigere. Selvfølgelig kan du undvære det, men det er meget bedre, hvis i det mindste dit første afgrøde vil modnes hurtigere. Fra frøet efter nogen tid er der en kim, der øges progressivt i størrelse, og det sidste trin vil være udseendet fuldt føtal radius af en enhed fra kimen. Naturligvis er det ønskeligt at vokse så mange græskar som mindst en eller to af jer bliver nødt til at sætte udelukkende på frø til at vokse en ny generation, men resten kan du bruge den måde, du ønsker - nu ved du, hvordan man dyrker en græskar "Maynkraft" .

madlavning

Selvfølgelig, den første er valget af et græskar er at forbruge det i fødevarer. Hvis du bruger græskar til frø, vil de være fire af dem, det vil sige fra en enkelt plante i fremtiden, vil der være fire. Men du kan også lave mad med græskar pie - det til hende, du bliver nødt til at tilføje et æg og sukker - dette vil være nok til at bage en af de mest ernæringsrigtige fødevarer i spillet. Men det er ikke alt, hvad du kan gøre med denne plante.

Ved hjælp af græskar

Vil du vide, hvordan man kan finde et græskar i "Maynkraft" hvordan man dyrker det, pakke den ud fra frøene og kog kagen. Men du kan også bruge det som en lampe til Halloween, hvis man kombinerer det med et stearinlys. Selv du kan bære det på hovedet i stedet for en hjelm - af den skade, det vil ikke beskytte, men din karakter vil ligne sjov, men også ændrer dit syn på verden, da det vil ske gennem en slids i græskar. Desuden er det med hjælp fra et græskar, kan du bygge en hjemmelavet monstre - sne og jern golem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.