Hjem og familieHelligdage

Sjove konkurrencer for virksomheden: i hjemmet, udendørs, i en café

I dag er ikke længere moderne at tilbringe ferien eller venlige møde, der sidder ved bordet og absorberer den utrolige mængde af mad og alkohol. God praksis til en fest, hvor du kan tilbringe sjove konkurrencer for virksomheden eller konkurrere i sjove færdigheder. Normalt sådanne begivenheder kræver lidt forberedelse. Det er nødvendigt, i det mindste, lave en liste over gaming test for gæster og forberede de nødvendige rekvisitter. Og godt at tage hensyn til, at ikke alle gæster elsker konkurrencer. Munter ved naturens folk er i stand til hurtigt at deltage i nogen spil uden yderligere tilpasset. Et andet eksempel på den samme kan være nødvendigt eller dope, fx et glas vin.

Sjove konkurrencer for virksomheden, afslappende hjemme

Huset - et sted, hvor ikke meget bekvemt at bære den mobile løb. Derfor er det bedre at ty til spil, der ikke kræver meget plads.

  • "Crocodile" ( "abe"). Alle er inddelt i hold. De første repræsentanter for hver af dem går på pension, og gætte ordet eller sætningen. Så en af dem går ud og begynder at vise gestus planer. På "ja", du kan svare på spørgsmål fra deltagerne eller "nej". Spillet er ikke ny, men meget morsomt. Det hurtigt forstås af dem, der bliver nødt til at forklare eller gætte, for eksempel ordet "juvenology".
  • "Potski", også kendt som "perler", "Lopalki". Det vil tage en enorm mængde af balloner, som deltagerne skulle briste, sidder på deres røv. Kan vinde som et hold, og én mand.
  • Bolde kan ikke bare brast, men også oppustet. Kan vinde den, der kan håndtere hurtigere snyde flere bolde eller den største bold.
  • "Twister". Forvirringen af arme og ben i løbet af et team spil bringer en masse sjove minutter for alle gæster.

Sjove konkurrencer fødselsdag

De er ikke meget forskellige fra andre konkurrencer, men de kan variere de "tema" begivenheder. For eksempel, skal du kontrollere at se, hvem der vil drikke en flaske saft med hjælp fra hendes brystvorter, det bedste tøj (med lukkede øjne) fødselsdag, eller swaddle ham i et ark, toiletpapir mv

Sjove konkurrencer for virksomheden i forbindelse med at spise

Ikke alle kan lide sådanne konkurrencer. For det første, fordi de er farlige: kan du kvalt. For det andet kan ødelægge tøj og makeup. Endelig kan anvendelsen af alkohol som rekvisitter føre til uønskede konsekvenser. Men smag og farve ... Derfor, her er nogle muligheder sådanne konkurrencer.

  • Hvem var den første til at spise eller drikke noget. Du kan blindfold, foder eller drikke hinanden til at producere slik fremstillet af mel uden at bruge deres hænder eller prøv at bide et æble, bundet til agn.
  • "Pour, drikker, har en snack."
    Det er bedre at udføre, hvor meget plads. På en stol omkring ti meter fra holdene udbudt en flaske spiritus, en tom skudt af små og snack. Afspil hastighed. Det første tal hældes - flugt, kun overgået drikke, og den tredje - en snack. Så gør indtil al vodka ikke vil blive drukket, og en snack - spist.

Sjove konkurrencer for virksomheden, hviler på naturen

den samme "Twister" er velegnet til virksomheder sober, hurtige spise grill konkurrencer mv Fans af "hot at" du kan arrangere en konkurrence "følsomt". Piger i badetøj linje op, og de unge mænd, bind for øjnene og hænderne bundet bag hende opsøge. Sjovt at se, hvordan de forsøger at identificere pigen med hjælp af lugt, sprog, etc.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.