ComputereComputerspil

Sådan indstilles forudindstillinger "Laytrum", og at det vil give?

Fotografi er blevet en meget populær aktivitet i den moderne verden. Folk tager billeder som en hobby og som et erhverv, de køber andet kamera, bruger en række forskellige filtre og så videre. Dog skal det bemærkes, at nu er der store muligheder for at redigere og korrigere fotos. I betragtning af, at alle billeder er nu digitalt, kan temmelig meget ændring i dine fotos, før de giver den endelige version, du. Der er forskellige programmer, såsom Adobe Lightroom. Det vigtigste element i dette program er utrolig stor funktionalitet, og evnen til at bruge forudindstillinger. I denne artikel vil du lære, at det er et program, som for hende er presets, samt hvordan du tilføjer og brug.

"Laytrum"

Før vi beskæftiger os med det, hvordan du indstiller forudindstillinger "Laytrum", du har brug for at forstå, hvad der er et bestemt program. Faktisk alt er ikke så svært som du måske tror i første omgang. Du kan hente dette program til enhver foto, du har gjort, så bliver du til rådighed for en bred vifte af filtre og funktioner, som du kan vælge til dit billede. Så kan du gemme det færdige resultat, og vise det til alle - du kan redigere foto, at det var simpelthen en mere udtalt og klart, og ingen vil lægge mærke til, at du har brugt programmet. Eller du kan bruge en temmelig imponerende tilpasning til fotografiet var en reel kunstværk. Men nogle gange jeg gerne bruge de samme filtre og indstillinger for mange billeder, og det er svært at samle op igen, og alle de samme indstillinger igen. Det er derfor, du har brug for at lære at sætte forudindstillinger "Laytrum", fordi de vil hjælpe dig med at løse dette problem.

Presets for "Laytrum"

I denne artikel vil du lære at sætte forudindstillinger "Laytrum", fordi de er et utroligt nyttigt redskab for dem, der ofte redigere deres fotos og kan lide at redigere dem i en række forskellige formater og typer. For at gøre dette, skal du først forstå, hvad den forudindstillede selv. Hvad mange mennesker ikke forstår, hvad det er, og hvorfor de har et problem - de kan ikke forstå, hvorfor de andre er så værdsat "Laytrum". Patch - et defineret sæt af filtre, funktioner, egenskaber i en bestemt kombination, som kan samtidig anvendes på billedet. Så hvis du opretter et godt sæt af filtre, du kan ikke vælge dem for hver nyt billede, og gem allerede valgt som en forudindstilling og blot indlæse, når du har brug for det. Derudover kan du downloade fra nettet et stort antal brugerdefinerede forudindstillinger, som er klar til brug. Og hvis du er interesseret, er du helt sikkert nødt til at lære dig, hvordan du installerer de forudindstillinger i "Laytrume".

Indstilling forudindstillinger gennem programmet

Først og fremmest skal du vide, hvordan du indstiller forudindstillinger "Laytrume" direkte gennem selve programmet, som det er praktisk i nogle situationer - såsom når du har brug for at tilføje en enkelt preset, som du virkelig kunne lide. Til dette program skal du finde afsnittet Forudindstillinger, hvor du vil finde to underafsnit - hvoraf den ene indeholder forudindstillinger "Laytruma", og i en anden - brugeren presets. Naturligvis skal du vælge den anden, der har Importer knap, som vil tillade dig at tilføje et forudindstillet program fra din computer. Så du kan indstille den forudindstillede til "Laytrum 5" og andre versioner, men nogle gange denne metode ikke virker. Og for det, er der en anden måde, at du også bør vide.

Tilføjelse manuelle forudindstillinger

Hvis din version af "Laytruma" der er ingen mulighed for at tilføje forudindstillinger gennem programmet, eller denne funktion fungerer ikke eller fungerer ikke korrekt, så skal du lære en anden måde at tilføje forudindstillinger "Laytrum". Hvor at installere forudindstillinger manuelt? På dette spørgsmål, du kender svaret lige nu. Som du ved, den anden måde er ved at kopiere presets filer til den relevante mappe programmet. Så du har brug for at kigge efter den relevante mappe på systemdrevet i den mappe dokumenter og indstillinger. Der vil være en mappe Application Data, inden for hvilken du vil finde en anden Adobe-mappe, men allerede der uden problemer vil opdage en mappe Lightroom. Det er der, og du har brug for at sætte de nødvendige filer - glem ikke at genstarte programmet efter dette, at hun følte sig nye presets.

Presets for andre operativsystemer

Bemærk, at den ovenfor beskrevne metode til at tilføje forudindstillinger for Windows-operativsystemet. Men "Laytrum" er ikke kun tilgængelig for dette styresystem, så du skal vide præcis, hvor at tilføje filerne, hvis du bruger et andet operativsystem. Hvis du bruger MacOS, skal du finde den ønskede mappe i mappen Bibliotek i Application Support mappen. Også værd at bemærke er, at forskellige versioner af det samme operativsystem målmappen kan være lidt anderledes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.