HjemlighedVærktøj og udstyr

Brændeovne "trojka": anmeldelser, photos

Ovne "trojka" solgt på hjemmemarkedet i lang tid, men de er ikke så udbredt blandt forbrugerne, såsom mærkevarer "Termofor", som i dag kan høres overalt. Dette er sandsynligvis på grund af manglen på reklame det betyder ikke, at disse produkter er af lav kvalitet. Tværtimod i hjemmet, har de vist sig meget godt. Blandt dens positive egenskaber bør afsættes holdbarhed og effektivitet. I denne kan du se ved at læse kundeanmeldelser præsenteret nedenfor, eller ved at købe udstyret.

generel beskrivelse

Aggregater "Three" er tilsyneladende simpel form, men har en høj kapacitet, og også give yderligere pels overfladen af mursten. Sidstnævnte gør det muligt at komme ind i enheden i næsten ethvert interiør. kan betragtes som anden fordel ved sådanne ovne, at de er lavet på en fabrik i Rusland, betyder det, at de er tilpasset til det barske klima, kan ikke siges om nogle af de varmeapparater af udenlandsk produktion. Oftest i fremstillingsprocessen beskrevet gælder ovn lavlegeret stål, som er en funktion af produkter "Three".

Positiv og negativ feedback

Hvis du er interesseret i ovnen "trojkaen", så skal du blive mere fortrolig med feedback fra dem vil være i stand til at forstå, at om vinteren, er disse modeller smeltes i ca. 3 timer om sommeren denne gang vil blive reduceret. Som spidse købere, en stor mængde brændstof til bad procedurer behøver ikke, hvorimod varme under drift af enheden holdes i et rum på omkring 10 timer. Dette udstyr er ikke dyrt, men arbejdet udføres for to.

Medlemmer påpege nogle ulemper, blandt dem den enorme vægt, som undertiden når op 380 kg. Dette fører undertiden til vanskeligheder i transport og installation. Således, for at hæve enheden skal bruge magt 4 personer. Nogle ejere af landejendomme og datjaer Bemærk også, at de ikke kan lide behovet for foring forsiden af mursten ovn. Men producenten i design af produkter forventes netop det. Endelig væggene har en stor tykkelse, medfører en senere varmepåvirkning. Datastrukturen i denne henseende kan ikke sammenlignes med bare tyndvæggede produkter, som er nu almindelige.

Anmeldelser af opførelsen af

Ovne "Three" besidder visse karakteristika kendetegnende opstilling rager tyk ovnvæggen. Det øvre element når en tykkelse på 10 mm, mens sidevæggene er kendetegnet ved en tykkelse på 8 mm. På grund af anvendelsen i produktion af lav-legeret stål, indretning er kendetegnet ved langvarig drift. Brugere nyde brændstof kanal har en ekstern type, hvilket er grunden til ovnen kan tages ud af omklædningsrummet. Tykkelsen af væggene vil ikke spille nogen rolle.

Hvis du overvejer "trojka" af ovnen og tænker, at nogle mønstre fra andre fabrikanter er meget begrænset i mængden af downloades perler, så skal du vide, at datamodellen er ikke relevant. Beskrevet udstyr kan omfatte opvarmning af sten, hvis vægt er op til 250 kg. Til sammenligning blev der i modeller fra andre fabrikanter, dette tal varierer fra 50 til 80 kg.

Anmeldelser af tankvolumen og skorsten

Brændeovne "Three" kan have en tank med et andet volumen, som afhænger af den specifikke model. Hvis vi overveje muligheder nummer 1 og 5, er de forsynet med 72-liters tank, mens ovnen 2 har et antal 80-liters tank. Arrangementet af disse elementer er helt praktisk, de er placeret på forsiden, hvilket letter vedligeholdelsen. Dette gælder især for de bade, der ikke har rindende vand. Hertil kommer, at brugerne får vist, disse enheder kan installeres i par, der har lavt til loftet. Hvor det er umuligt at etablere modeller, hvor tanken er placeret på skorstenen.

Ejerne af landsteder har bemærket, at til enhver tid at fjerne og skyl tanken, som ikke kan kaldes et positivt træk, når det er nødvendigt. Ovne "Three", ratings som overvejende positiv, har skorstensrør med stor diameter. Derfor er et problem ikke opstå trækkraft, uanset hvad vejret udenfor. Rene elementer såsom simpelthen, det er i stand til at håndtere enhver person. Til dette formål varmekilde afregning renseindretningen, som er beliggende i sidedelene. Døre er lavet af støbejern, er det, som fremhævet af brugere, hvilket gør dem modstandsdygtige over for høje temperaturer.

Løsninger til særlige vilkår

Ovne "trojkaen", et foto, som du kan se i artiklen, til tider udstyret med en varmeveksler. Sådanne indretninger gør det muligt ikke blot at opvarme dampbad, men opvarmning af vask typen, samt et venteværelse. Hvis du har begrænset budget, og dampbad har et lille område, salg kan du finde modeller, der har små dimensioner og er udstyret med konvektor. Vi taler om modelnummeret 7, hvis størrelse er 50x50 centimeter. En sådan udførelsesform er angivet i små damp værelser, for hvilke fabrikanten forladte ydre forbrændingskammer additionsenhed 60 l vandtank, som er placeret på røret.

Anmeldelser af ovne af mærket "Three" under murværket

Ovn "Three" til badet, som nævnt ovenfor, kan være udformet til at dække den forreste overflade af mursten. Brugere vælger disse strukturer oftest, når man sammenligner med andre modeller af producenten. De præsenteres til salg 6 trim niveauer, hvoraf den ene har en kapacitet på 20 kilowatt og vejer 210 kg. Vi taler om modelnummeret №6M2. Den tilladelige mængde damp til sådant udstyr kan variere fra 8 til 16 kubikmeter, mens dimensionerne af indretningen er 70x31x135 cm. Forbrugerne har til smag af modellen med den begrundelse, at dens omkostninger er lav og beløber sig til 30.900 rubler.

En mere alvorlig model nummer 6 har en kapacitet på 35 kW, dens vægt er 330 kg, og den tilladte mængde damp kan variere fra 20 til 30 kubikmeter. Omkostningerne ved denne model er gennemsnitlige og er 40.000 rubler. Det foretrækkes af de brugere, som ikke ønsker at købe en model til en højere pris, mens de energibesparende versioner af dem ikke passer.

Højeste antal af denne linje har №5R model. Dens vægt er 380 kg, den tilladelige mængde damp kan variere fra 30 til 40 kubikmeter. Ifølge brugerne, den høje pris på 68.500 rubler. fuldt berettiget kvalitative egenskaber og attraktivt udseende design.

Anmeldelser af ovne med gitter

Brændeovne "trojkaen", af hvilket vil tillade dig at træffe de rigtige valg præsenteres til salg også i form af modeller med et gitter. Hun bombarderet med sten og fungerer som et skjold, der beskytter en person fra den hårde metal af den infrarøde stråling. Som brugere hævder denne kategori ovn repræsenteret af to modeller. De er karakteriseret ved muligheden for hurtig installation og vedligeholdelsesfri drift. Dette er især attraktivt for den moderne forbruger. Begge modeller, forbruger udtalelse, æstetisk tiltalende udseende, kendetegnet ved en høj specifik varme, køle langsomt, men varme op hurtigt nok.

konklusion

Hvis du beslutter at købe til en ovn til et bad "trojka", forbruger anmeldelser, som allerede er heldig nok til at bruge udstyret, anbefales det at læse. Måske dette vil give dig mulighed for at foretage et valg til fordel for en bestemt model, der passer til din dampbad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.