HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvad er den lykkelige "Mukhtar": anmeldelser af ejerne

Hvad er den lykkelige "Mukhtar" er en alsidig maskine, der kan betjenes på forskellige årstider. Hjul modul blot at udskifte døren, hvorigennem du kan ride på en transport-enhed, selv i sneen.

De vigtigste fordele

For at styre kræver ikke en ret til traktorfører. Som de vigtigste elementer i denne motosobaki udfører enkle design og nem montering og demontering. Disse manipulationer kan udføres i 10 minutter. Samlet Hvad er den lykkelige "Mukhtar" kun optager lidt plads, kan det blive transporteret selv i bagagerummet på en bil. Denne enhed vil sætte pris på de fiskere, landmænd, jægere og gartnere samt fans af udendørs aktiviteter.

Anmeldelser funktioner Hvad er den lykkelige mærke "Mukhtar 7"

Sagde model er en kompakt og praktisk køretøj, der kan blive et uundværligt værktøj i landet, fiskeri, vandreture eller på gården. Hvad er den lykkelige "Mukhtar", af ejerne vil blive beskrevet i artiklen har en kompakt størrelse, men ikke undervurdere dens magt. Udstyret betjenes af motoren 212 cm3, som er i stand til at bære en last på op til 200 kg.

ekstra udstyr

Især brugere som udstyr i form af CVT såsom "Forward" med båndet. Han har facetter på 2 enheder og rullelejer, som blev installeret til at erstatte bøsningerne på drevet remskive.

Fishers understrege, at Hvad er den lykkelige "Mukhtar" har forenklet rullen suspension, hvilket eliminerer tilstopning af spor sne. Udstyret er monteret med gummierede ruller med sæler og selv-renser sne fra den drevne stjerne. Afhængigt af dine præferencer, kan du vælge en af mulighederne for farve: grøn, rød eller blå.

Anmeldelser af karakteristika

I det forløbne år, Hvad er den lykkelige mærke "Mukhtar" er blevet mere tilgængelige, er det muligt at komme til ski universelle modul eller uden. For udstyr under garanti i 1 år, hvilket er meget som forbrugere, da producenten angiver således en høj kvalitet enhed. Den gennemsnitlige detailpris uden ski modul er 39.000 rubler.

Tørvægt af apparatet er 80 kg og dimensioner er 1110x570x320 millimeter. Gas tank kan hældes 4 liter brændstof, hvilket er tilstrækkeligt for lange transporter. Ejere af landbrugsjord er især bemærket en forholdsvis høj hastighed, hvilket er 24 kilometer i timen. Karburatoren tjener som strømforsyning system.

Bonus til forbrugeren

Hvad er den lykkelige indkøb "Mukhtar", fiskeri entusiaster især fremhæve tilstedeværelsen af en backup systemstart, der forenkler betjeningen af udstyret. Saml er mulig uden brug af værktøj, hvilket er særligt vigtigt i ekstreme forhold. Variator "Fremad" giver maksimalt drejningsmoment. På grund af de brede spor Hvad er den lykkelige let bevæger sig på løs sne.

Anmeldelser om de særlige forhold i drift motosobaki mærke "Mukhtar-7"

Hvis du har købt Hvad er den lykkelige "Mukhtar-7", er det særligt vigtigt at læse, før du bruger producentens anbefalinger. Ifølge brugerne, er nødvendigt for at kontrollere udstyret før turen, det giver motorstart. Du bør ikke gøre det i et uventileret indendørs, da det kan være livstruende. hanen brændstoftank skal være indstillet til "on", det gælder for motoren shut-sluk-knap. Cykling gashåndtaget, skal du oversætte det fra positionen af den lave hastighed på 1/3, hvilket gør en bevægelse i retning af høj hastighed. trækstarterhåndtaget skal spændes til at drive engagement, når det kraftigt bør vendes.

Det er, at Hvad er den lykkelige "Mukhtar-7" starter ikke i første forsøg. Medlemmer understrege, at der ikke er noget galt, er det nødvendigt at gøre ovenstående operation igen for at starte motoren. Som praksis viser, forlænger levetiden af motoren varme op efter lanceringen. Fiksering må ikke fremstilles af kold motor. Ved at klikke på gashåndtaget motorhastigheden kan falde. Dette indikerer, at det ikke er tilstrækkeligt opvarmet, ellers ved åbningen af droslen hastighed vil stige.

Kundernes anmeldelser på at holde den kørende motosobaki mærke "Mukhtar-7"

Hvad er den lykkelige "Mukhtar-7", vil anmeldelser af som giver dig mulighed for at forstå, om der er behov for erhvervelse af dette udstyr skal køres ind. Dette vil forlænge levetiden af enheden. Medlemmerne hævder, at det er nødvendigt at køre i motoren i 20 timer, og først derefter vil han være i stand til at arbejde på fuld kapacitet. Formålet med disse værker er salver dele til hinanden og kalibrering af arbejdsspalten. Erfarne brugere især fremhæve, at Hvad er den lykkelige "Mukhtar-7", af hvilke bør læses forud for besøger butikken, uden olie.

Før du foretager den første start af motoren, er det nødvendigt at udfylde sin kvalitet olie. På run-time, bør kontinuerlig drift bør ikke overstige 1 time ikke tillade unødig stress på samme tid, samt en langvarig tur op ad bakke. Efter de første 20 timers drift er nødvendigt at udskifte olien i motoren ved at udføre vedligeholdelse. Dette førte til en ganske lang levetid for motoren og bedste ydelse. Ny Belt CVT brændte i de første 50 kilometer. Efter denne periode nødvendigt at fjerne de intense accelerationer og decelerationer, forlænget bevægelse ved en konstant hastighed.

Anmeldelser af kendetegn Hvad er den lykkelige "Mukhtar-15"

"Mukhtar-15" - Hvad er den lykkelige, som er et utilitaristisk køretøj. Det har mere fremragende egenskaber som sammenlignet med den ovenstående model. Det kan bruges i off-vejforhold. Udstyr udstyret med veletableret motor Zongshen, hvis volumen er 420 kubikcentimeter. Dens kapacitet på 15 hestekræfter er nok til at arbejde effektivt. Forbrugerne siger, at potentialet i motoren perfekt implementerer den legendariske variator "Safari", der er kendt af mærket snescootere "Buran".

"Mukhtar-15" (Hvad er den lykkelige) præsenteres til salg i forskellige sæt af levering, som hver især tillader oprettelsen af forskellige modifikationer Katkova-sklizovoy suspension. Som lange vandreture elskere siger, at det kan gøres på kort tid og er ganske enkel. Således for bevægelsen af sne kan monteres og drives sklizovy udførelsesform suspension. Med hensyn til at rejse i sommeren eller om vinteren på isens overflade, kan du anvende Katkov mulighed. Dette giver dig mulighed for at bruge hele året rundt Hvad er den lykkelige "Mukhtar-15", som ofte er den mest positive feedback er nok.

Anmeldelser af fordele

Købere af driften af det beskrevne udstyr efterladt en masse positiv feedback. Efter at have læst dem, vil du opdage, at bruge den valgfrie ski-modulet kan gøre din enhed til en snescooter. I stedet for ski er tilladt at installere hjulet, takket være denne konstruktion bliver til terrængående køretøj. De forbrugere, der er bekymret for sikkerheden, Hvad er den lykkelige glade for at erhverve "Mukhtar-15", som gennemgår den præ-læse. Dette skyldes det høje niveau af enhedens sikkerhed. Bugsering har en lys LED lommelygte i ski-modulet. Det sikrer sikker drift ved tilstedeværelsen af en hydraulisk bremse. Det store område af kontakt med vejen basen leveres af brede og lange spor, det giver mulighed for at bruge magt til at udføre de opgaver af enhver kompleksitet med maksimal effektivitet. I alt af denne model har en kompakt størrelse.

Anmeldelser af model ydeevne

Hvad er den lykkelige "Mukhtar-15" til ski-modulet er drevet af en enkelt-cylindret motor. Tørvægt anordningen er 130 kg, mens længden, bredden og højden op 2950x590x770 millimeter. Brændstof kapacitet i denne udførelsesform større, når det 6,5 liter. Brugeren kan bevæge sig med større hastighed - 30 km i timen. Købere er meget populære med skivebremser på ski-modulet. Vi bør også bemærke de udestående sporkarakteristika. Fiskere som larver motosobaki der klarer sig godt, fordi tykkelsen af stoffet er 6 millimeter. Som for gruzozatsepa, dets dimensioner er 19 mm. Udstyret har en temmelig store kuffert med lastsikring.

Anmeldelser af inspektion og udskiftning af motorolie til Hvad er den lykkelige mærke "Mukhtar-15"

Hvis du beslutter at købe Hvad er den lykkelige "Mukhtar-15", anbefales det at læse anmeldelser af ejerne på forhånd. De vil give dig mulighed for at forstå, hvordan man bedst kan udnytte denne teknik. Brugeren skal være opmærksom på, hvordan man kan kontrollere oliestanden. Produce data manipulation er nødvendig, før hver tur. Ifølge erfarne håndværkere, skal motoren monteres på en flad overflade, fjern oliepinden og rense den.

Sonden er installeret i hullet af huset, er tråden ikke snoet. Dernæst skal det fjernes for at kontrollere niveauet. olier mærke skal være mellem den øvre og nedre L. H kan tilføje en vis mængde olie i sumpen om nødvendigt. Du skal herefter kontrollere niveauet igen for at sikre den når standarderne. Olietype skal svare til den, der har smøremidlet motoren påfyldes.

Drift af en motor med et overskud eller mangel på olie kan forårsage skade, som undertiden bliver en årsag til brud. Hvis du har købt Hvad er den lykkelige "Mukhtar-15", ejerne af de anmeldelser, du vil være nyttigt at læse. Fra dem kan du lære mere om, hvordan man producerer olieskift. For en komplet dræning minedrift er nødvendigt at fjerne motoren og installere det på en vandret overflade, gør det på en måde, der var tilgængelige for bundprop. For proceduren, er brugerne rådes til at vise sig oliepinden og aftapningsproppen ved hjælp af en skruenøgle til 17. Olien skal dræne fuldstændigt, først da kan vi stramme bundprop.

Hvad mangler at blive gjort for at fortsætte med at bruge Hvad er den lykkelige "Mukhtar"? Anmeldelser af ejerne af det vil hjælpe dig med at forstå, hvordan man bedst at bruge den teknik. Brugere rådes til at udfylde krumtaphuset olie af den anbefalede kvalitet. Motoren er monteret på Hvad er den lykkelige, så kan du gøre en begyndelse. Tomgang anordning bør arbejde for cirka 5 minutter. Et par minutter efter, at motoren installation er det nødvendigt at sørge for, at olieniveauet ligger mellem de tidligere nævnte markører.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.