HjemlighedVærktøj og udstyr

Chainsaw "Champion": karakteristika og formål

Uden motorsav nu ikke kan gøre noget land hus. Det kan bruges til at bygge udhuse lokaler forberede træ eller adfærd trimning træer i haven. Alt dette - på et relativt lavt forbrug af brændstof , og der er ingen grund til at trække for en stikdåse.

Velafprøvet motorsav "Champion", hvor gode tekniske egenskaber og være af moderat pris.

specifikation

Dette instrument tilhører klassen af en husstand. Slagvolumen på 3,2 l / s (2,4 kW), længden af sværdet er 45 cm -. Omkring fem kg. Producenten hævder, at det er beregnet til periodisk brænde og andet husligt arbejde ikke kræver høj effekt.

fordele

I modsætning til andre indenlandske modeller, motorsav "Champion" er udstyret med flere muligheder, der er mere almindelige i mellemklassen modeller. Så for en hurtig start efter pausen i arbejdet forudsat en primer, som kan forny savning brænde med det samme.

Dette bidrager også til et elektronisk tændingssystem, som generelt er en sjælden "gæst" i segmentet for indenlandske drikkeri niveau. motorsav karburatoren selv "Champion" - mellemgulvet, og nogle problemer med anvendelse af brændselsolie ikke overholdes.

beskyttelsessystem

Desuden har producenten ikke stinted på en normal luftfilter er forsvarligt beskyttet af et hus, der kan åbnes bare hænder, uden selv en skruetrækker. Fristet også af det faktum, at i tilfælde Leveres med et komplet sæt af nødvendige til nøgler.

Selvfølgelig er der også en høj kvalitet inertial bremse vendte stopper kæden, når den bider i træ. En anden mulighed er sikringen, hvilket eliminerer sav aktiveringsmekanismen tomgang.

Hvis der som følge af nogle faktorer vil bryde og glide kæden, motorsaven "Champion" vil beskytte sin ejer: ingeniørerne har givet en effektiv fælde.

Der er en tre-sektion en centrifugaltypen kobling, der kan overføre kraft fra motoren til styremekanismen med maksimal effektivitet.

Erfaring med praktisk anvendelse

Hvilke praktiske erfaringer viser, at brugen af save i vores land? Folk for det meste opfyldt: stor magt, god byggekvalitet og materialer. Hvad er særlig rart - næsten øjeblikkelig opstart, selv i ganske kolde dage.

Hvis vi taler om vedligeholdelsen, den samme karburator justering motorsav "Champion" særlige kompleksitet er ikke, men det er stadig bedst at overlade til fagfolk. Næsten alle reservedele er tilgængelige hos autoriserede repræsentanter, behøver problemer med nogle komponenter ikke eksisterer.

nogle ulemper

Desværre, på grund af overførslen af produktion til Kina fra Amerika, faldt en smule byggekvalitet. Så ofte er der problemer med starteren. Hvis du ikke er krænket af kraft, i kontinuerlig drift er bedre at ændre det direkte på mere holdbar løsning. Indimellem sker det, at der er en lille lækage af olie under lange tomgang værktøjer.

Men objektivt set motorsav "Champion" - det er det bedste køb for så beskedne penge. Enig i, at det er at finde et værktøj med disse egenskaber til 4,5 tusinde uvirkeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.