Kunst og underholdningFilm

Dennis Kueyd (Dennis Quaid) - Filmografi, personlige liv

Populære amerikanske skuespiller Dennis Kueyd (fulde navn - Dennis Uilyam Kueyd) blev født april 9, 1954 Houston, Texas. Efter skole "Bellaire High School", han indskrevet på University of Houston i departementet teatralske kunst, men snart droppede ud og flyttede til Los Angeles, i håb om at blive en skuespiller. I Hollywood, blev ingen venter, og Quaid måtte en eller anden måde komme til at tjene til føden. Først blev han tjener på en café, men efter at have arbejdet i to måneder, indså jeg, at spilde sin tid. Så fik Dennis en klovn i en park attraktioner for børn. Forestillinger tog væk hele dagen, men det lykkedes at tjene - nyttig viden på Theater fakultet ved Houston.

Debut i biografen

Men Dennis Kueyd, hvis billeder var allerede i alle agenturer støbning, for at forsøge at blive en filmstjerne, og i sidste ende hans vedholdenhed båret frugt et par episoder i nogle lav-budget film. Og, som det viste sig, var det kun nødvendigt at starte. Gradvist stand novice skuespiller bemærket, og han begyndte at få roller, selvom sporadisk, men nu med teksten. I 1979 Quaid spillede rollen som Mike, en af de fire venner på ungdomsområdet filmen "Breaking Away" instrueret af Peter Yates. Rollen var faktisk en af de vigtigste og krævede ægte skuespil. Dennis havde allerede opnået erfaring med kinoepizodov og klaret sin opgave.

Den første kategori

Den unge skuespiller har modtaget nogle meget gode anmeldelser fra kritikerne. Men da filmen blev indspillet, når de fem nomineringer til "Oscar" i fire "Golden Globe", og den ene til en BAFTA Award, fremtiden for Dennis lovet at være lovende. Faktisk Quaid medvirkede i 1981 i tre film: "Caveman", "All Night Long" og "Night of the Lights gik ud i Georgien". Filmer med Dennis Quaid filmet oftere, og det gav den unge skuespiller tillid.

Den vigtigste rolle Quaid

Filmen "Caveman" instrueret af Karla Gottliba - dette er en usædvanlig stilfulde omgivelser, er ganske fortæller om det meningsfulde liv forhistoriske mennesker. Den vigtigste rolle, Atuka karakter, af Ringo Starr, rolle Lara, hans ven, spilles spillet Dennis Kueyd. Meddelt film tegn på forhistoriske sprog forståeligt kun til dem. De hyppigst hørte ord: Gade - Mad og Zag Zag - sex.

Filmen "The natten lysene gik ud i Georgien" direktør Ronald Maxwell - om unge musikere, der forsøger at finde beskæftigelse uden succes. Dennis Kueyd spillede Travis, der gennem karrieren har skabt kun ét hit og meget trætte af denne omstændighed. I sidste ende kaster han til musik og hengiver sig til alle alvorlige, konstant drukket i selskab med tilfældige kvinder og går i fængsel, hvor han forsøgte at redde søster Christy.

Filmen "All Night Long" instruktør Jean-Claude Tramona var præget af deltagelse af stjernen Barbry Streyzand (Cheryl Gibbons) og Gene Hackman (George Dapler). Dennis Kueyd spillede Freddy Daplera søn George Daplera. Freddie nært forhold til Cheryl. Far Freddy under begivenhederne i filmen, forsøger at afværge alt for livlig pige Cheryl fra sin søn. Men han forelsker sig i hende.

Den udvendige skuespiller

Så, i 1982, skuespiller Dennis Kueyd spillede astronaut Gordon Cooper i filmen instrueret af Filipa Kaufmana "De fyre, at vi skal." Beskrivelse Quaid kunne ikke være bedre egnet til en fantastisk historie, og året efter vandt rollen som Dennis Aleksa Gardnera i filmen "Dreamscape" instrueret af Dzhozefa Rubena. I 1985, Dennis Quaid filmografi kotogogo hurtigt opdateret med nye billeder, spillede Willis Davidge, et rumskib pilot i filmen "Enemy Mine" gennem historien Barri Longiera iscenesat af instruktøren Wolfgang Petersen. Succesen for Quaid i filmen på temaet fantasy bragte ham en anden rolle - i filmen "Inner Space" instrueret af Dzho Dante. Tegn Dennis - Duck Pendelton involveret i videnskabelig forskning om reduktion af levende væsener til mikroskopisk størrelse.

En række forskellige roller

I 1989 Dennis Kueyd medvirkede i to film: "ildkugler" instruktør Jim Maykbrayda og "Undercover Blues" instrueret af Herbert Ross. I den første film, Dennis spillede den legendariske rocksanger Jerry Lee Lewis, som blev fordømt af samfundet til at gifte sig for ung Mayre Braun. Anden film om par, der arbejder for CIA. Special agent Jeff (Dennis Kueyd) og Jane (Ketlin Terner) ved ankomsten til hvile i en lille ferieby kommet under nøje overvågning af det lokale politi.

stjerneklar partnerskab

To film - "Se på Eden" instrueret af Alan Parker og "Postkort fra Edge," instrueret af Mike Nichols - blev ophævet i 1990. I den første Quaid medvirkede i den anden, han spillede Jack Faulkner - helten i den anden plan, men hans co-stjerne i første størrelsesorden var en Hollywood-stjerne, Meril Strip og Shirli Makleyn.

I sin næste film, har Dennis Kueyd dukkede tre år senere, i 1993. Det var et billede instrueret af Glenn Gordon Karen kaldet "Wilder Napalm", hvor skuespilleren spiller Wallace, en mand med overnaturlige kræfter. Quaid karakter kunne antænde tankens kraft omkringliggende objekter og endda mennesker.

I 1995, Dennis Kueyd først mødtes på settet til Julia Roberts. De skulle spille et par i filmen instrueret af Lasse Hallstrema "noget at snakke om." I midten af plottet - Bichon Grace (Dzhuliya Roberts) og Eddie Bichon udført Kuyeda. Begivenheder i filmen begynder at folde sig ud efter Grace lærer om sin mand.

fiasko

Blandt de seneste film byder Dennisa Kueyda er muligt at konstatere "Fort Alamo", filmet i 2004, instrueret af John Lee Hancock. Skyderiet begyndte efter talrige permutationer af instruktører og skuespillere. I første omgang instruktørstolen måtte sidde Ron Howard, og hovedrollen blev engageret af Rassel Krou. Men i anden fase af drøftelserne om økonomisk støtte fra filmprojektet, var uenige. Howard forlangte at øge budgettet til 200 millioner dollars, og hans forslag blev ikke accepteret. Som et resultat, han og Ron Howard og Rassel Krou forlod projektet. Men det mest interessante er, at den "Fort Alamo" efterfølgende svigtet på box office, indsamle i alt cirka 25 millioner ud af de krævede 120.

Dennis Quaid filmografi, som allerede var ganske omfattende, at forestille sig, at fiasko er ikke følt, og fortsatte med at optræde, som om intet var hændt.

Personlige liv

Personlige liv Dennisa Kueyda - det er kun en chok, men hvad! I 1991 giftede han Hollywood superstjerne, favorit af alle Amerika, yndig Meg Ryan. Da han gjorde det, man stadig ikke kan forstå, inklusive mig selv Meg og hendes mor desto mere. Alt dette er anstændig kvinde, skuespiller mor gjorde oprør mod at drikke og snuse kokain Quaid. Men ... den forbudne frugt er sød som du ved, har Meg Ryan og hans mor ikke lytte. Og selvom Dennis Kueyd og Meg Ryan ikke helt passer sammen, brylluppet fandt sted.

Først var alt godt i Dennis og Meg familie, skuespilleren stoppede drikke, ved det lykkelige par havde en søn. Film karriere med succes fremme både. Dette varede indtil 2000, og derefter på det sæt af filmprojektet "Proof of Life" Meg Ryan mødtes med den ledende rolle - Russell Crowe. Meg spillede også en stor rolle, kvindelig. Interaktion skuespiller og skuespillerinde var ganske stram under hele filme processen. Og det endte med et pludseligt udbrud af følelse.

For en tid, de elskende formår at skjule deres møder. Men hvordan de er kodificeret som enten flyve fra en by til en anden, paparazzi opsporet dem. Selvfølgelig ikke misunde Dennis Quaid, et slag mod stolthed var håndgribelig. Men skuespilleren kom hurtigt til fornuft. Som for Russell, havde han ikke bo tæt Meg Ryan, forlod han snart hende med henvisning til kærlighed til sit oprindelige kontinent, Australien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.