SundhedPræparater

Siofor 850 - Vejledning

I øjeblikket er de lægemidler, der anvendes i behandlingen af diabetes, en masse.

Siofor 850 - Vejledning

Præparat "Siofor 850" (Siofor) - er aflange tabletter dækket med en hvid skal, der har bilateral hak for division. Producenten er "Berlin-Chemie AG." Produceret i en karton bundle af 60 tabletter.

Sammensætning: 1 tablet af denne formulering indeholder 850 mg metforminhydrochlorid, og yderligere bestanddele: hypromellose; povidon; macrogol 6000; titan; magnesiumstearat.

Farmakologiske virkninger.

"Siofor 850" - en hypoglykæmisk stof. Virkningsmekanismen skyldes dens evne til at reducere dannelsen af glukoneogenese og fedtsyrer. På insulin har det ingen effekt, men som følge af ændringer sine farmakodynamiske. Virkningsmekanismen af metformin vigtig er stimuleringen af glukoseoptagelse af muskler. Det øger blodgennemstrømningen i leveren og omdannelsen af glucose til glycogen, forbedrede fibrinolytiske egenskaber af blod.

Indikationer for brug:
- insulinafhængig diabetes mellitus, især i kombination med fedme.

Kontraindikationer:

- når fuldstændigt ophør af insulinsekretion i kroppen af ikke-insulinafhængig diabetes mellitus;
- insulinafhængig diabetes mellitus;
- diabetisk ketoacidose, koma eller precoma;
- nedsat lever- eller nyrefunktion;
- myokardieinfarkt;
- sygdomme i åndedrætsorganerne;
- alvorlige tilfælde af smitsomme sygdomme
- hjertesvigt;
- kirurgi, skade;
- hypoxiske betingelser;
- amning (amning);
- graviditet;
- kronisk alkoholisme;
- Børns alder;
- en allergisk reaktion på komponenter i præparatet.

Doseringer og fremgangsmåder til anvendelse.

Dosisformuleringen "Siofor 850" og sætter programmets længde af lægen for hver enkelt patient afhængig af niveauet af glucose i blodet. Den maksimale dosis - 3 år

Tag det bør ikke væske under et måltid og drikke væske. Hvis det tilsigtede daglige dosis af mere end 1 fane., Skal det være opdelt i 3 doser.

Af bivirkninger: allergiske hudreaktioner, diarré, mavesmerter, mund smag metal, anoreksi, kvalme, opkastning, udvikling af megaloblastisk anæmi.

Forsigtig

Patienter over 65 år udnævne siofor 850 skal være med ekstrem forsigtighed. Før lægemiddel skal udpege kontrol nyre- og leverfunktion. 2 dage før røntgenundersøgelse med indførelsen af kontrastmidler eller kirurgi er nødvendigt at erstatte "Siofor" på de andre hypoglykæmiske lægemidler.

Under brugen af stoffet, på grund af den høje risiko for hypoglykæmi, er det ikke anbefales at engagere sig i aktiviteter, der kræver hurtige psykomotoriske reaktioner og opmærksomhed.

Symptomer på overdosering omfatter diarré, svær svaghed, kvalme, opkastning, muskelsmerter, mavesmerter, åndenød og bevidstløshed; der er mulighed for hypoglykæmi, som er ledsaget af takykardi, bleg hud, sult, kulderystelser, øget svedafsondring.

lægemiddelinteraktioner

Hypoglykæmisk virkning af lægemidlet forøges, når det tages sammen med andre lægemidler hypoglykæmisk virkning, salicylater, ACE-inhibitorer oxytetracyclin. Kan nedsætte hypoglykæmisk virkning ved modtagelse af skjoldbruskkirtelhormoner, kontraceptiva, kortikosteroider, orale nicotinsyrederivater, diuretika, sympatomimetika, og samtidigt,
Når der modtages siofora med indirekte antikoagulanter nødt til at kontrollere blodpropper parametre.

Opbevaringsbetingelser: Opbevares på et sted beskyttet mod lys ved stuetemperatur.

På præparat "Siofor 850" respons fra læger og patienter overvejende positive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.