Sport og FitnessFiskeri

Donka, lavet med sine egne hænder, kræver ikke store udgifter

De fleste erfarne lystfiskere til at fange store fisk ved hjælp af de såkaldte bund fiskestænger. På trods af at netop i salget er en masse sort fisket, mange mennesker foretrækker at gøre deres egne. Donka egne hænder er ganske enkel og koster ikke meget - hverken økonomiske ressourcer eller tid. Ofte lystfiskere foretrækker enkle teknikker (knyttet til en passende kvist fiskesnøre, krog og holdent), og især ikke komplicere agn. Dette kan fiskes bare plug i jorden, og loddet kastes i vandet ved hånden.

Faktisk fiskestang, bør donk være lidt mere vanskeligt. For uafhængig fremstilling af de redskaber, du har brug for at indsamle oplysninger om dets komponenter korrekt. Fisket, fiskesnøre, Loddet, krog kan købes i næsten ethvert marked eller i en special-forretning. En af de vigtigste roller i en bund gear spiller en loddet. Før produktionen, er det bedre at tænke over det, de steder, hvor fiskeriet skal anvendes. Bund tackle, med sine egne hænder lavet for nogle specifikke steder, vil ikke blot få en stor fangst, men også sparer en fisker fra nogle uventede og ubehagelige problemer. Så for damme med mudret eller stenet bund er bedst egnet sfærisk eller oval loddet. Deres størrelse afhænger af netop hvilken slags fisk beregnes donk. Hans hænder kan gøre vægte, der er egnede selv for at fange store brasen og havkat. De er knyttet til fiskesnøre i en af tre måder: ved slutningen af det; på en separat snor; Det bruger glider langs fiskesnøre.

Donka skaber sine egne i lyset af de vigtige detaljer som snor. Fiskere-fagfolk mener, at brugen af denne detalje er ikke hensigtsmæssig, hvis den er større end 50 centimeter i længden. De fleste lystfiskere foretrækker at bruge kun 2-3 af snor, fordi flere af dem ofte fører til sammenfiltring. Nogle fiskere fastsætte snore til truget, og nogle - for hende. Valget af placering afhænger af præference og erfaring lystfiskeren. Donka, lavet med sine egne hænder, skal være udstyret med egnede kroge. For det er bedre at bruge de mest presserende emner som fiskeri med redskaber er det helt passiv, så du skal sørge for, at de fisk, selv nemt kunne fange på krogen.

Det sidste trin i at skabe et fiskegrej er produktionen af foderautomater. Dette element fra de sædvanlige fiskestænger og har en donk. Hans hænder feeder kan være fremstillet af finmasket aluminium mesh. For at gøre dette, skæres det ud et lille stykke og er bøjet på en sådan måde, at der opnås en slags bur, som placeres lokkemiddel. Form feeder lystfisker kan vælge din egen. At give styrke anvende simple klip eller stykker af stålwire. For foderautomater som last, kan du bruge en lille blyplade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.