Kunst og underholdningFilm

Hvad du kan se fra komedier: tre af de bedste film

Alle ved, at latter forlænger livet. Derfor, nogle gange er det så vigtigt at grine hjerteligt, og dermed fjerne stress akkumuleret i løbet af arbejdsdagen. Og der vil være med til at klare denne opgave bedre end en god, nice komedie? Men trods det faktum, at film af denne genre skyde en masse, rigtig gode malerier eller anden måde ikke nok. Her og der er en konstant spørgsmål: Hvad kan ses fra de komedier, så meget, at det var latterligt og med en følelse? Vi præsenterer et udvalg af de mest succesfulde komedie film, der ikke kun du rassmeshat, men kan gøre dig spekulerer. Og selv om der ikke alle de interessante og sjove billeder er imidlertid kvaliteten af disse sitcoms gør ikke nogen tvivl.

Så hvad du kan se fra komedier?

1. "1000 ord". Denne film er i toppen af mange bemærkelsesværdige film ratings. På trods af, at den pågældende film er nok komedie, hvilket betyder at det bærer en meget utraditionel. Handlingen i dette show mange film, som folk ikke sætter pris på de ord, som dem. Alt sker på baggrund af livet i en meget succesfuld og velhavende forretningsmand. Han opnåede denne succes takket være talent Yammer. Det var hans stemme altid føre til en positiv afslutning af transaktionen. Men hvad der er godt for erhvervslivet er ikke altid godt for livet. Hovedpersonen er helt uvidende om det faktum, at hvert ord har magt. Så en dag han befinder sig gidsel af den magiske træ. Så snart helten utters ordene, træet bad. Og alle ville gøre, hvis det forlader grænsen ikke var en tusind. I mellemtiden bladene falder, udsigten til senere i livet forretningsmand bliver mere vag. Kort sagt, en meget sjovt billede med den oprindelige betydning. Og hvis du ikke ved, hvad du kan se fra komedier, liggende på sofaen om aftenen, anbefaler vi dig at være meget opmærksomme på den foreslåede udgave.

2. "Fuld af løgn" - en anden komedie om vigtigheden af talte ord. Det vil appellere til både voksne og børn. Hvilket er især vigtigt, hvis du ønsker at tilbringe tid foran et tv med hele familien, men kan ikke afgøre, hvilken film at se. Komedie "Liar Liar" mange mennesker elsker ikke kun for det smukke spil Dzhima Kerri, men også for det faktum, at det rejser en række spørgsmål, herunder familie. Filmens hovedperson - en advokat. Af hensyn til sin karriere, klar til noget. Begrunder massen af slyngler, blev han så vant til at ligge i retten, at han ikke kunne slippe af med denne dårlige vane i hverdagen. Hele hans liv var bygget på løgne - fra små til store. De fleste sådan adfærd krænker hans unge søn, der er træt af at lytte til tomme løfter om sin far, og hver gang forgæves håb om, at han vil komme til ham. Så en dag, en fødselsdag, en lille dreng gør et ønske om, at hans far ikke kunne ligge mindst én dag. Mirakuløst, ønsket om i praksis. Hvordan kan klare advokat, om næsen er den vigtigste domstol, og alle de handlinger angivet på forhånd, så han bliver nødt til at være ærlig? På dette og fortæller filmen "Fuld af løgn". Vægt af sjove og komiske situationer og en masse iørefaldende ord vil appellere til enhver moviegoer. Derfor, hvis du ikke ved, schmuck, kan du se fra komedien hele familien, se dette billede. Være sikker på, vil du ikke fortryde!

3. "Bruce den almægtige" - en anden rulle film med Dzhimom Kerri og storslåede Morgan Freeman. Hun vil fortælle om, hvor ofte penyaya til en anden, kan vi ikke se hans egen skyld. Plottet fortæller, at mennesket ikke kun er ansvarlig for alt, hvad der sker med ham, men også retten til at bestemme deres egen skæbne. Hovedpersonen - en journalist, der i sit liv er begyndt en sort stribe. Og i alle hans besværligheder han bebrejder Gud (en velkendt situation, er det ikke?). Det, til gengæld uden at tænke to gange, giver alle sine forpligtelser over for vores helt. Og selvom ved første ser det ud til denne fascinerende og utroligt interessant, i sidste ende helten kommer til at forstå vigtigheden af tro. Fremragende komedie med dyb mening! Overvejer muligheder sikker på at hjælpe dig, hvis du er på jagt efter, hvad du kan se fra komedier.

Denne samling indeholder alle tre film. Deres største fordel er, at du kan få vist hele familien at samles. Hvis du ønsker et godt grin fra hjertet og ikke at tænke på den store og sublim, men samtidig ikke ved, hvad de unge komedie, kan du se se "Eurotrip" og "American Pie". Men børn i et sådant tilfælde anbefales det at fjerne fra de blå skærme - sidste komedie er tydeligvis ikke for dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.