Kunst og underholdningFilm

"Hvor i BOA papegøjer?" - spørgsmålet er næsten Hamlet

De af vores medborgere, som tilfældigvis var født i tresserne eller begyndelsen af halvfjerdserne, huske denne vidunderlige tegneserie, der trådte på lige fod med de "Peter Plys" og "Cheburashka" i statskassen af børnekultur. Tre tegn - en abe, elefant og boa - ikke kun gøre anderledes gode og til tider skælmsk adfærd, men også tale, hver vise sin egen karakter. Denne animerede serie underholder børn og voksne siden 1976, men bortset fra det, lærer os at tænke. Opladning, viser det sig, du kan gøre det, det giver kroppen struktur (f.eks kvælerslange er en meget specifik). Holdningen hos den ældre generation er heller ikke efterlades uden opmærksomhed på eksemplet med slange-bedstemor. Del et flot stemning - business as usual for tegneseriefigurer. Og, selvfølgelig, at afgøre, hvor meget i BOA papegøjer passe uden at synke med fuglene ...

Psykologisk komponent

Melancholic psyko tilskrives Oster hans "Born to kravle" karakter, straks tilpasser sig den kommende lange forklaring. Abe (klart koleriske lager) har tendens til hurtigt at bringe til bevidsthed i et andet enkelt princip dimension er varm, men ikke en kvælerslange i en fart, han forsøger at forstå alt i detaljer. Han, i sit hjerte godt, jeg ønsker ikke at sluge den ukendte mad til at lære at vokse, da han siger utvetydigt. Elephant typisk flegmatisk, ser den scene, kommentere det fra tid til anden korte, men rummelig. I sidste ende, alt ender godt. Efter at have forstået, hvordan man boa papegøjer, en klog slange er villig til at lære den korrekte længde i andre enheder. Opstod jubel behager ikke kun de tegn, men også de tilskuere.

Metrologi ren

Det faktum, at størrelse ikke afhænger af den metode og de måleenheder, burde være indlysende for ethvert barn umiddelbart efter at have set. Boa i papegøjer synes længere end aber, fordi antallet "38" i mere end fem. Faktisk taler vi om en specifik og veldefineret slange abe. Hvis i stedet for aber på skærmen pludselig dukkede gorilla imponerende størrelse, ville måleresultatet have været anderledes, og tallet kunne være fraktioneret. Af den måde, når det bestemmes, hvor mange papegøjer i boa, ikke uden ikke-heltal makeweight - fløj. Igen denne kakadue eller Melopsittacus (bølget udseende), også kunne gøre en forskel. Og boaer er forskellige: nogle korte, andre længere. Derfor, for at sige, at der havde været en slags standardiseret måleenhed er ikke nødvendig. Denne standardizer Metrologi kan puslespil og metode, som udføres stadig. Egernabe fejede hjul, i stedet for sekventielt gå i længden, at bemærke det yderste punkt, og bevæger sig i retning fra hale til hoved, eller omvendt. Men i dette tilfælde i mangel af linjer i junglen, roulette eller andre midler til at sætte på dem divisioner (referencepunkter papegøjer), og denne metode er ganske nyttig som en uddannelse.

Den logiske aspekt

Overbevise boa vanskelig. Ligesom alle melankolsk, han er mistroisk, især for dem, der er godt klar over. Enhver hyæne, der kom fra en ukendt Savannah, vil han lytte mere opmærksomt end den abe, som har ifølge screenwriting forbindelse med, hvad der kaldes "et hakke salt spist." Elephant klogt nægtede at deltage i tvisten, men er indstillet til metrologisk videnskab entusiast mere positivt.

På trods af de mange psykologiske fejl, aben stadig formår at forklare vi-a-vis, som i BOA af papegøjer, ved hjælp af den mest oplagte metode er næsten direkte anvendelse. Hvis opgaven var vanskelig, er det ikke klart, hvor vellykket handlen ville gå.

For hvad publikum elskede tegneserie "38 Papegøjer"?

I Sovjettiden blev det filmet mange tegnefilm, overlevende og deres skabere, og desværre mange af de første tilskuere. Ja, de blev taget på en falmet film uden special effects, og ikke i 3D-format, uden Dolby Surround. Og det er ikke klart, om det ville være i stand til at overbevise instruktøren Ivan Ufimtsev nuværende stat biograf bevilling, omend beskedent, for sådanne ikke-kommercielt projekt. I denne alder af computergrafik tabletter og håndholdte computer spørgsmålet om, hvor meget at BOA papegøje lyder naiv. Men der er noget i denne tegneserie, som nu så mangler - livlighed af karakter og venlighed. Det er tegn på denne kunst, som er evig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.