SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor der er svær hoste til opkastning.

Hoste er den mest almindelige symptom på mange sygdomme. Det er en fejltagelse at tro, at hoste - en indikator for bare lungesygdom eller øvre luftveje. Mange mennesker ikke give dette et symptom af stor betydning. Utide initiering af behandling komplicerer genvindingsvirkning, resulterer i en mere alvorlig form af sygdommen.

Sygdomme, hvor hoste er muligt

ORVZ (influenza, parainfluenza, PC-infektion)

Akutte respiratoriske virussygdomme er ledsaget af en hoste. I tidlige forløb af virusinfektionen hoste er tør, yderligere rullende i våd med purulent opspyt. Det fremkalder en følelse af brystsmerter. Sådanne symptomer ofte ledsager influenza. Når parainfluenza kendetegnet ved "gøen" hoste med hæshed. PC-infektion kendetegnet ved våd brystet hoste, optræder i de første dage af sygdom. Akutte respiratoriske virussygdomme er ledsaget af høj feber, sløvhed, hovedpine på grund af forgiftning. Nogle gange kan der være hoste til opkastninger.

Tracheitis akut og kronisk

Det opstår mod virussygdom. Karakteristisk klang, smerter bag brystbenet. Det synes pludselig, ved inhalation af kold luft eller røg. Hoste med opspyt tracheitis ledsaget med pus. Den generelle tilstand af patienten forværres, kan temperaturen stige.

akut bronkitis

Sygdommen er karakteriseret ved fremkomsten af en våd hoste med våde slim og slim. Ved akut bronkitis er der en dyb, klangfuld hoste. Sygdommen er en kold karakter og udvikler primært som følge af hypotermi.

kronisk bronkitis

Det vigtigste symptom på sygdommen - en dæmpet hoste. Gentagne angreb på den kolde luft, eller i støvede omgivelser. Bekymret, især om morgenen, hoste til opkastning. Langvarig kronisk bronkitis ledsaget af en hoste med purulent opspyt.

lungebetændelse

Hollow hoste begynder i de første dage af sygdommen. Når lobær lungebetændelse passerer ind i den våde, ledsaget af "rusten" opspyt. Det kan være meget svær hoste til opkastninger, smertefulde fornemmelser i brystet af patienten i det område af lungen. Bronkopneumoni forskellig lav temperatur, generel svaghed. Med lobar lungebetændelse stærk utilpashed, feber.

bronkial astma

Symptom hoster til opkastning med anfald af åndenød. Dette frigiver slim. Attack opstår under udsættelse for allergenet. Sygdommen kan være sæsonbetonet. Forskellige allergiske reaktioner åbenbart.

Kronisk halsbetændelse, bihulebetændelse, rhinitis

I disse sygdomme forekommer også tør hoste op opkastning. Throat kildre tortur, prikken. De forårsager anfald. Kroniske øvre luftveje sygdomssymptomer er milde. Patienten føler ofte smerter i kinderne og panden. Der er ubehag i næsen, halsen.

lungehindebetændelse

Sygdommen er ledsaget af smertefulde, tør hoste. Åndenød, høj feber. Oftere bekymret over smerter i brystet.

mediastinal tumor

Under sygdom af patienten plage tør hoste, bæredygtig. Han kan være den eneste symptom på sygdommen.

tuberkulose

I de tidlige dage af sygdommen er karakteriseret ved en let hoste, udvikler sig til tør eller våd hoste til opkastning. Eventuelt i nærvær af frigivet spyt, blodspor. Nat angreb intensiveres, der svedtendens, kuldegysninger. Hoste er det vigtigste symptom på tuberkulose. Patienten kan tabe. Kropstemperaturen hos små men længe holdes. Sygdommen forekommer normalt i kontakt med patienten.

ascariasis

Hos voksne og børn i løbet af pulmonal migration af Ascaris, orme en tør hoste. Et par uger senere passerer han. Sygdommen kan være ledsaget af feber, udslæt på huden. Ascariasis er meget almindeligt hos børn. Det kan være en årsag til underudvikling. Forårsager intestinal obstruktion, biliær kolik, betændt i lungerne.

kighoste

Sygdommen er ledsaget af betydelige angreb af hoste, intermitterende periodisk suk. I dette tilfælde muligt opkastning. Kighoste er almindeligt hos børn. Voksne sjældent udsat for sådanne sygdomme.

mæslinger

Forpinte, tør hoste, vises mæslinger i de første dage af sygdom. Sygdommen er ledsaget af høj feber. På huden og mukøse udslæt handlinger.

Udover disse sygdomme, kan hoste forekomme hos rygere, som følge af erhvervssygdom, lungecancer, kongestiv hjerteinsufficiens, indtagelse af visse lægemidler.

Fremkomsten af en hoste handler om behandlende læge med henblik på at sætte den korrekte diagnose. Rettidig initiering af behandling vil sikre de nødvendige, effektive resultater, returnere den tabte sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.