TravelingRetninger

Gorky Park, Perm - ferie for enhver smag

En af de ældste parker i byen Perm er den centrale park af underholdning beliggende i Sverdlovsk-regionen. Det er omkranset af Valea prospekt. I nærheden er sådanne gader som sibirisk, Krasnov og gaden af revolutionen. Dette sted er ligesom næsten alle byens borgere. Gå en tur gennem parken gyde og tennis til at føle duften af blomster, fordybe dig i brøl af racerbiler spil centre, virkelig opleve vibrationer af motoren og se kører mod asfalten kart bane - alt dette kan opleves ved at komme til den centrale Gorky Park. Perm varmt anbefale dette sted som folk i byen og dens besøgende.

I løbet af de to århundreder af sin eksistens, har parken gentagne gange skiftet navn. Det var oprindeligt et landsted, så - Country Garden. Efter revolutionen blev han en have i den nationale forsamling, og derefter det røde haven. Og først derefter blev en Central Park for Kultur og Fritid - Børns Gorky Park. Perm er stolte af denne attraktion, dette er en af de ældste parker i byen med en rig historie, der går tilbage til 1804, og hænger nøje sammen med historien om det regionale center.

Det var dengang på initiativ af guvernøren i byen KF Moderaha udviklet byplan. Men hans projekt var ikke i parken. På grænsen af landsbyen for vand dræning grøft blev gravet. For at styrke det, plantet birk gyde, hvilket markerede begyndelsen på den forstæder haven. Der blev udført vandreture beboere og besætninger var i stand til at rejse. Denne allé er for længst forbi. På trods af at den største attraktion er tabt, som følge af hvilken der var Gorky Park, Perm er klar til at tilbyde beboere og besøgende en forskellige, med romantiske navn "Alley af kærlighed." Ifølge hendes motion deres første tur nygifte, når de foretager dermed hans mest skattede begær.

Ved indgangen til parken er den stele, der i det 19. århundrede markerer grænsen af byen. Dette sted er berømt for det faktum, at gennem det i 1824, officielt trådte i Perm Kejser Alexander I. I anledning af dette besøg i samme år til at gennemføre opførelsen af rotunden, som blev etableret i det område af Country Garden (moderne Gorky Park). Perm stolte af denne struktur, som i øjeblikket er det et monument af byplanlægning og arkitektur af føderal betydning. Under inspektionen af seværdigheder kan du se et skilt, der siger, der viser kejseren mødtes med beboerne i byen. I 1905 har parken fået sat endnu en historisk monument, dedikeret til de første fælles politiske demonstrationer af arbejdstagere Perm.

Parken har underholdning for både børn og voksne. Så i børnenes sektor, der er designet til de yngste besøgende, indstille sandkasse, udstyret legeplads, hvor der er alle former for gynger, rutsjebaner og karruseller. For ældre børn arbejder spilleautomater, skydebaner, en række forlystelser, 4D-biograf. Derudover er der en mini-zoo, hvor du kan se egern, kaniner, strudse og fasaner. Og det er ikke alt, berømte Gorky Park (Perm). 2013 markerede 209-året for den tidligere land haven.

I år er det blevet fundet en ny pariserhjul, hvis samlede vægt er 162 tons. Denne tiltrækning har 24 hytter, som stiger til en højde på 50 meter. hjul en hel omgang finder sted i 5 minutter. Men det er ikke alt, attraktive Gorky Park (Perm). Morskab, hvoraf der var omkring 60, kan suppleres med hinanden - forhistoriske oceanarium placeret i bunden af pariserhjul. Her kan besøgende beundre de gamle indbyggere i havene gennem et 3D-briller. Akvarium selv er en slags labyrint af skærmene 8. På samme tid, det kan gå til 100 personer.

Set Gorky Park altid efterlader kun de positive minder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.