Kunst og underholdningLitteratur

Skældsord - en nedsættende tale adresseret til en bestemt person

Skældsord - er i moderne sprogbrug, sort PR. Og udtrykket, kom fra de gamle tider og nutidigt udtryk repræsenterer en indsats for at forværre billedet af en bestemt genstand.

Synonymer

Antikke romerske udtryk invectiva adresse og oversætter fra latin som en "Branagh det." Opsagt folk af hinanden siden begyndelsen af verbal kommunikation. Derfor er udtrykket har en masse synonymer. Skældsord - en pjece, Spottedigt, philippic, diatribe og Menippean satire. Disse synonymer også, kom fra de gamle tider, hvor det var muligt at bryde en mands karriere og endda liv, offentligt at kalde ham en skiderik. I årenes løb, folk fortjener vrede taler, som de siger, huden bliver tykkere. At banke hendes anklagere tale blev mere malerisk og mere åbent. Og i vor tid, nogle hævder, at de skældsord - er aoprigtig, bande eller beskidt sprog. Kort sagt, ordforråd af skældsord eller påstande gøres offentligt. Hvilke ord kan stadig blive kaldt denne handling? Suit og angreb og angreb, og "angreb". Der er en lækker navn på markedspladsen misbrug - verbal (verbale) angreb. Det er homogene begreber bugne.

Den er udstyret med naturlig og nødvendig som selve sproget

Nogle papirer viser, at injektiv af sproget er naturligt, og at den person, der ejer talen, er det den samme ret som til kommunikation, til at modtage og videregive oplysninger. Det vil sige, en person har mestret evnen til at tale, til at kommunikere, for at lære og undervise og samtidig lære at rose eller fornærme nogen. Men det skal bemærkes, at i den litterære version, der oprindeligt betød, at skældsord - det er stadig ikke obskønt sprog, og en lang række pjecer. De skal i hvert fald være vittig. Satire, der forårsager latter - en frygtelig våben, mere effektiv end offentlig ydmygelse. En pjece - en litterær genre, og skældsord som hans art er også sådan. Forskellen mellem dem ligger i det faktum, at det kunstneriske og journalistiske arbejde, en pjece kaldet, er politisk, som næsten altid rettet mod systemet eller nogen af dens sider, og skældsord, som regel - fænomenet private orden. I hvilken slægt den tilhører, selv hvad er de genrer af litteratur?

Den samme type genre litteratur

Fra skolebøger kendt, at der er en historisk stabil opdeling af alle former for litterære værker, og det kaldes fra. De tre vigtigste slags: episke, lyriske og drama - er opdelt i genrer. Der er sangtekstdata-episke genrer, såsom for eksempel en roman på vers. Skældsord samme som epigram refererer til teksterne. Til det også rangeret som den ode og madrigal. Det vil sige, ros og bagvaskelse, de er forskellige i den forstand orientering genrer tilhører samme slægt af litteratur. Og som nævnt ovenfor, at skældsord i det er ikke alene. I skoldninger, for eksempel, var hulitelnye digte, kaldet Nida. Philippics også er vred diatribe, som fik sit navn fra Demosthenes, der vredt fordømt den makedonske konge Philip II. Navnet er blevet synonymt. Diatribe, også er en diatribe, der kombinerer alvor og hån. Menippean satire, er en slags diatribe - er en slags nedskæringer, der består af filosofisk diskussion og parodier. Lampoon (nærmest sort PR) - det er generelt noget uanstændigt, ikke foragter karikatur forvrængning, forvanskning, bagvaskelse og ondsindede angreb. Her er nogle genrer i litteraturen, ud over skældsord, tæt på hende i ånd og form. Men disse genrer og sorter har rødder i antikken. Det kræver ikke som nu, nogle helt korrekte, men meget udtryksfulde udsagn V. V. Zhirinovskogo philippics og diatribe. Disse mange genrer glemt som skældsord, eksempler, som dog nemt kan resultere.

bemærkelsesværdige eksempler

"På død af digteren," den mest velkendte for indbyggerne i SNG-landene skældsord er et digt af geni M. Yu. Lermontova. Det Mikhail Yuryevich, med henvisning til den høje samfund, hvor alle kendte hinanden og var klar, jeg taler om, kaldet mordere A. S. Pushkina spottende ignoranter, fortrolige af fordærv, feje efterkommere "kendt smålighed berømte fædre." Strålende arbejde bugner skældsord. I et digt af K. Simonov, skældsord rettet til sin kone på tærsklen til den afdøde officer. Det er fuld af bare, fortjente denne kvinde misbrug. Skolen holdt et digt "Til vikaren" KF Ryleeva, en af de fem Decembrists blev hængt, adresseret til den almægtige i øjeblikket Arakche'ev. Litteratur kender mange barske udtalelser mod bestemte personer.

spændende titel

Man kunne tilføje, at udtrykket for at være uhøflig, meget melodisk. Måske er det derfor den såkaldte selv en Moskva musikalsk hold. "Skældsord" - en gruppe dannet i 2006. Albummet "Zodiac" har optrådt i det offentlige rum i 2008. Nu er de ledere af den uformelle fase og stigende popularitet. Resultaterne inkluderer soundtracket til "Nirvana", skyldes som Invektiva ramte Rampe Festival i 2008. Gruppen består af 5 personer. Deres kreativitet de vedrører alternativ rock, men anser fjollet at køre sig selv i den stil rammer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.