HobbyHåndarbejde

En fascinerende og praktisk origami kasse med låg

Hvis du nogensinde har søgt på internettet efter oplysninger om, hvordan du får din egen gaveæske til dine kære, du sikkert bemærket en teknik origami. Og mest sandsynligt vil du komme på tværs af mere end én forsikringsordning for origami (boksen). Hvis det ønskes, på nettet er ikke svært at finde fotorukovodstvo for at gøre sådan en stilfuld pakke, lavet i origami teknik. Til arbejde, kan du bruge dekorative papir købt i butikken, og kan uafhængigt nyindrettet kontor et hvidt papir til printeren i et billede editor.

Oftest kommer på tværs af en origami boks er firkantet, men det er værd at bemærke, at i princippet enhver form er mulig. Bare ordning firkantet og finde en enklere og lettere at gennemføre. Men generelt kan en sådan hack ligesom origami kasse med et låg også tage form af et rektangel, cirkel eller en oval, og endda en stjerne eller en blomst.

Som en kasse, lavet i origami teknik samtidig kan kombinere de to geometrier. Designer Akiko Yamanashi skabt en interessant arrangement med origami, som giver dig mulighed for at fastsætte en usædvanlig og elegant æske. Denne model er et passende navn - "kasse i en kasse", eller "BoxInABox".

Det er værd at bemærke, at denne origami boks vil kræve, at du ikke kun lysten og tålmodighed, men tilstedeværelsen af visse færdigheder. Hvis du er ny til origami, derefter starte alle de samme omkostninger med en enklere løsning. Jeg forsøger at give de nødvendige forklaringer, som du kan oprette din egen individuelle emballage til gave eller hjem storage detaljer.

Origami kasse med låg er lavet ganske let. Oprettelsen af sådanne mesterværker ikke kræver, at du har nogen væsentlig omkostning. Som et materiale er det muligt at bruge stort set alt du kan finde på hånden. Du kan tage en chokolade wrap, farvet skole papir eller en store-købte gavepapir (afhængigt af størrelsen af den boks, du ønsker at gøre). Man behøver blot at omfatte fantasi og begynde at handle!

For at oprette en boks, du skal tage to firkantede monokrome eller farverige blade. Den nederste del af vores mesterværk lad os udføre i origami teknik. For det, vi har brug for en firkantet blad. Sætte det nøjagtigt i midten - én vinkel skal være på linie med hinanden. Så udvide listen og tilføje det på samme måde som sidste gang, men at kombinere andre vinkler. Igen, vende papiret.

Nu behøver vi at lægge vor firkantet stykke af den anden side og fold i halve. Som et resultat af tilføjelsen formodes at være et rektangel. Så nedbrydes og vend arket igen. Derefter igen foldet i halvdele, hvilket gav et rektangel, og igen nedbrydes ark.

Næste vi nødt til at tilføje vores stykke af midten af det øverste venstre hjørne. Ligeledes tilsættes resten tre hjørner. Når alle hjørner mødes i midten til at folde i midten, den øverste kant. Og så på samme måde foldes og den nederste kant.

Yderligere igen for at åbne de foldede øvre og nedre kanter. Således taget ud udad fra midten og to side trekant. Den nedre og øvre kant af ryggen tilføje op til midten. Nu igen alle vi udvider.

Nu de tilgængelige folder indadtil tilføje op den rigtige vinkel, så resultatet var en ene side af kassen. Efter dette hjørne stikker ud fra toppen, skal du sende den til rådighed bøjning indad. Som et resultat, har vi fuldt forberedt ene side. Den anden side vil gøre nøjagtig det samme som dette. På samme måde, og vi går videre med den anden side at give den færdige lavere del af kassen. Fremragende! Du kan navigere til dækslet.

Den er udført i den samme teknik som bunden. I begyndelsen af alle aktioner vil præcis matcher de operationer, der blev udført af os i bunden af folde. Den eneste forskel er, at når føjet til toppen af centret behøver ikke at bringe til sit areal på ca. 3 mm. Vi gør det samme, og den nederste del.

Dernæst udvide listen, vend det om, og gøre det hele igen. Alle andre trin er beskrevet detaljeret ovenfor til bund. Udførelse af alle, hvad vi gjorde for de første halvdele af kassen, er det muligt at lave låget. Hun fik lidt mere jord, som sikkert vil lukke boksen.

Denne origami boks er firkantet, men ganske elegant i udseende og praktisk i brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.