Kunst og underholdningFilm

TV-serien "Agent opgave": skuespillere, roller, plot resumé

I 2010, NTV premiere på seriel thriller "Agent opgave", som aktørerne på skærmen slå livshistorie en russisk James Bond af Sergei Peregudova spillet. I nogle skrammer hovedperson i de vanskeligheder, står i dit arbejde?

En novelle serie

Filmens hovedperson - den nationale sikkerhed agent Ignat Barabanov. Han blev betroet de vanskeligste og mest farlige ting.

For eksempel i den første serie af en retshåndhævende officer, er indsat i en af St. Petersborgs bande, bliver dræbt. At virksomheden har ødelagt ikke dræbt og blev bragt til ophør, den samme mission betroet Barabanov, og han klarer det som "udmærket".

I den anden serie har Ignat at forfølge den mærkelige morder, som om planlagte forbrydelser rapporteret i forvejen. I den tredje serie af russisk James Bond overdraget til eksponere elite international svindler Sophie Van Keller.

Samlet set showet kunne lide publikum, så det blev besluttet at forlænge det med yderligere tre sæsoner. I alt i 2012 fire af detektiv filmen blev skudt.

Selvfølgelig, mange seere sammenlignet serien "Task Agent" med sin forgænger af samme: i begyndelsen af 2000'erne af russiske centrale tv-kanaler udsendes "National Security Agent" med Mihailom Porechenkovym og Andrei Krasko hovedrollen. Derefter sagde filmen var populære. Det har gjort en genkendelig skuespiller fra Porechenkova.

Men den nye filmkanal NTV er heller ikke blottet for sund humor end nemalochislennuyu og erobrede publikum.

"Agent opgave": skuespillerne. Peregoudov som Ignat Barabanova

Sergei Peregudova, ledende aktør, kan mange seere kender serien Victor Merezhko "Sonka Golden Hand". Filmen blev optaget i 2006 på grundlag af reelle biografiske fakta fra det liv Sofi Blyuvshteyn - International aferistki XIX århundrede. Så Sergei Peregoudov spillede rollen som Volodya Kochubchika - elskede Sophia.

Hans karakter var stolt og tvetydig, da det var ham, der passerede hans elskerinde retshåndhævelse. Sammen med Sergei Peregudov i dette projekt er involveret Anastasia Mikulchina, Irina Alferov, Bohdan Stupka og Oleg Basilashvili.

Det var en af de få tilfælde i sin karriere Peregudova når skuespilleren gik til den centrale karakter. Peregoudov også medvirkede i melodrama "Bruden med fyld", "House of de sovende skønheder", "Jeg annullering døden" og "perfekt ægteskab".

Skuespiller er i teatret. Leningrad byrådet.

Vladimir Matveev som Semyon Kosmatova

I serien "Agent Task" aktører Vladimir Matveev og Michael spillede Tryasorukov nærmeste leder Ignat Barabanov agent.

Vladimir Matveev - en af de førende kunstnere i teatret. Leningrad byrådet. I filmen, Matveev fjernet fra de 80-erne., Men for det meste spiller en meget lille rolle. I 2000'erne, skuespiller ofte glimtede i en lang række kriminelle serien "Streets of Broken Lamper", "Mole", "På jagt efter Askepot", "Secrets af undersøgelsen» og andre. Vladimir Matveev også skinnede i "National Security Agent", spiller en cameo rolle som en bodyguard.

Matveev også spillet Investigator Grishin i serien "Sonka Golden Pen". Hans karakter har længe forfulgt hovedpersonen, men i sidste ende blev desillusionerede med hans erhverv, idealer og begik selvmord. I 2012 skuespilleren medvirkede i detektivhistorie "End of the World" ved at optræde i skikkelse af chefen for politiet oberstløjtnant Markelov.

Michael Tryasorukov som Konstantin Borisov

Oberstløjtnant Konstantin Borisov - en anden hovedperson i filmen. Hans rolle blev spillet af Michael Tryasorukov - Skuespiller i St. Petersborg teater "Buff".

Generelt for Tryasorukova sædvanlige ting - at spille politiet og andre retshåndhævende embedsmænd. Kun i 2015 på tv-kanalen "Rusland-1" premiere detektiv "Dens en anden", hvor Michael spillede rollen som investigator Baturina. Hans partnere i det naturskønne område er Maria Shukshin Vladimir Epifantsev og Boris Kamorzin.

I 2014 Tryasorukov spillede en betjent i komedien "Christmas Tree lodne." Rollen af hovedpersonerne i filmen udført af Andrew Merzlikin og Yan Tsapnik. Lignende roller voldsramte skuespiller i "hold" projekter, "Shaman-2" og "Chef 2".

andre kunstnere

I filmen "Agent Task" aktører Andrew Feskov, Vitaly og Alexander Gorev Bakharevsky spillede biroller: kriminelle, mistænkte, ofre for kriminalitet mv

Andrew Feskov - St. Petersborg skuespiller, der ofte deltager i diverse tv-projekter. I serien "Dens en anden," han spillede operative Ovechkin, og den episke "Alien Nest" - Albert Makridin.

Vitaly Gorev er næsten ukendt for offentligheden, fordi de små bit dele i tv-serier ( "Foundry", "Chef 2") har spillet i løbet af årene.

Alexander Bakharevsky spillede i filmene "midlertidige grænser", "Alien 's Nest", "Denne form for arbejde" og "Robert Gregory."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.