Kunst og underholdningLitteratur

"The stationsforstander": den grundlæggende idé af historien. Indhold og figurer

De berømte boldins 1830 AS Pushkin 11 dage skrevet vidunderlige arbejde - "Belkin" - omfatter fem separate historier fortalt af én person (hans navn er gengivet i titlen). I dem, forfatteren formået at skabe et galleri af billeder af den provinsielle, sandfærdigt og uden forskønnelse viser livet af forfatteren i moderne Rusland.

En særlig plads i cyklussen tager historien "The stationsforstander". At det lagde grunden for udviklingen af temaet for den "lille mand" i russisk litteratur i det 19. århundrede.

Kendskab til de tegn,

Historie stationsforstander Samsona Vyrina fortalte en Belkin I.L.P., titulær rådgiver. Hans bitre overvejelser om, hvad holdningen til folk i rang, fra begyndelsen til at oprette læseren er ikke meget munter stemning. Enhver, stopper ved stationen klar til at forbande dem. Den stakkels hest, vejret og vejen er dårlig, hvis ikke stemningen gik galt - og at skyde skylden på stationsforstander. Hovedidéen i historien - for at vise situationen for den fælles mand uden en høj rang og rang.

Alle påstande Pass roligt udholdt Samson Vyrin - pensioneret soldat, en enkemand, blev rejst fjorten datter Dunja. Det var frisk og rørig mand på halvtreds, omgængelig og følsom. Så jeg så ham licenshaverens rådgiver på det første møde.

Huset var rent og hyggeligt, vinduerne vokse Impatiens. Og alle de opholder sig gav til at drikke te fra en samovar, Dunja, snart lært at holde hus. Hun ser hendes blide smil og ydmyger vrede alle de utilfredse. I et samfund Vyrin og "lille Coquette" tid til rådmand gik hurtigt. Gæst farvel til værter som gamle venner: så rart det forekom ham deres samfund.

Hvordan har Vyrin ...

Tale "Postmester" beskrivelsen fortsætter den anden teller møde med hovedpersonen. Et par år senere, skæbnen kastede ham atter i disse regioner. Han kørte til stationen med ængstelige tanker: det kunne ske i den tid. Premonition virkelig ikke bedraget: i stedet for den munter og muntre person, viste sig for ham gråsprængte, ikke havde barberet, bøjet gammel mand. Det var den samme Vyrin, men nu snarere fåmælt og tvær. Men en glas punch gjort hans, og snart lærte historien om fortælleren Dunya.

Omkring tre år siden, jeg kørte forbi den unge Husar. Den pige, han kunne lide, og han foregav at være syg i et par dage. Og da hun fik på de gensidige følelser, taget væk af stealth, uden velsignelse fra sin far. Så den ulejlighed var faldet ændret veletablerede familieliv. Heroes "Station Master", far og datter, ikke længere opfylder vi igen. Forsøger at genvinde gamle Dunya blev ikke til noget. Han kom til Petersborg og var endda i stand til at se hende, rigt klædt og glad. Men hun kiggede på sin far, besvimede, og han blev simpelthen udvist. Nu Samson levede i angst og ensomhed, og hans vigtigste ledsager var flasken.

Historien om den fortabte søn

Selv under sin første ankomst fortælleren bemærket på væggene i billeder med billedtekster på tysk. De viser den bibelske historie om den fortabte søn tog sin del af arven og formøblet det. På det sidste billede en ydmyg ung mand vendte tilbage til sit hjem blot til moderselskabet.

Dette sagn er meget lig, hvad der skete med Vyrin og Dunya, fordi det ikke er tilfældigt inkluderet i historien "The stationsforstander". Hovedidéen i arbejdet forbundet med ideen om afmagt og hjælpeløshed almindelige mennesker. Vyrin godt bekendt med de traditioner high society, og kunne ikke tro, at hans datter kan være lykkelig. Ikke overbevist og scenen, set i St. Petersburg - kan stadig ændre sig. Han ventede på tilbagelevering af Dunja livets afslutning, men deres møde og tilgivelse fandt ikke sted. Måske Dunya bare lang tid turde ikke at stå foran sin far.

datter Retur

På hans tredje besøg fortælleren lærer om døden af en gammel ven. Og ledsage ham til kirkegården drengen fortalte ham om hans elskerinde, er kommet efter den døde stationsforstander. Indholdet af deres samtale gør det klart, at alt går godt Dunya. Hun ankom i en vogn med seks heste, ledsaget af en sygeplejerske og tre barchat. Det er kun faderen overlevede Dunya ikke findes, fordi omvendelse og "tabte" datter blev umuligt. Lady længe liggende på graven - så traditionelt bad om tilgivelse fra den afdøde og sagde farvel for evigt med ham - og derefter til venstre.

Stationsforstander: Hovedidéen roman

Hvorfor er lykken datter bragt usigelige nød til sin far?

Samson Vyrin altid ment, at livet uden velsignelse og som en elsker - det er en synd. Og skylden Dunia og Minsk er formentlig primært i det faktum, at deres afrejse (Overlægen selv overtalte datteren til at tilbringe en husar til kirken) og en manglende forståelse på et møde i St. Petersborg kun styrkede ham i denne tro, at i sidste ende, bringe helten til graven . Der er et andet vigtigt punkt - hændelsen har undermineret troen på Faderen. Han virkelig elskede sin datter, der var betydningen af hans eksistens. Og pludselig sådan utaknemmelighed: for alle år Dunya aldrig gav sig gældende. Hun slog ud som sin far ud af sit liv.

Forestiller en fattig mand af de laveste rang, men med høje moralske værdier og følsom sjæl, AS Pushkin henledte hans samtidige på situationen for mennesker, der var den sociale rangstige i den lavere stadie. Manglende evne til at protestere og resignation til skæbnen gør dem sårbare over for livets omstændigheder. Og sådan er stationsforstander.

Den grundlæggende idé, som ønsker at formidle til læseren forfatteren - du har brug for at være følsomme og opmærksomme på enhver person, uanset hans karakter og social status. Kun dette vil bidrage til at ændre folk, der hersker i verden af ligegyldighed og vrede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.