HobbyHåndarbejde

Nærmere oplysninger om, hvordan du indsætter en lynlås hund

I dag vil vi vise dig, hvordan du indsætter en lynlås i hunden. Dette spørgsmål kan være vigtigt for forskellige grunde: hunden kan bryde, få tabt eller kommer af sporet. Ofte produkt, som der er sådan et problem, givet i studiet. Master i stedet for den tidligere lynlås syet ind nye eller ændringer til en gammel hund. Det kan ofte gøres uafhængigt.

reparationer

For at løse problemet med, hvordan du indsætter en lynlås hund, vi har brug for en nål og tråd. Overvej rækkefølgen af flere muligheder for reparation. Hvis lynet refererer til den aftagelige type, en hund bare komme ud og blive i hånden. I dette tilfælde indsætter det fra toppen til den side, hvor proppen med en speciel sokkel. Skyderen skal placeres flade side nedad.

udskiftning

Nu ser på, hvordan du indsætter en lynlås hund, hvis det ønskes element er tabt eller ødelagt. I dette tilfælde har vi brug for en ny skyder. Det kan købes separat. For valget af en optimal element kontakte sælgeren. Han vil afhente det nødvendige antal skyderen lynlås. I visse tilfælde, at det er nødvendigt at købe flere hunde. For eksempel, ofte sat på forsiderne to skydere, der glider fremad.

Kontrollér omhyggeligt side fletning som en hund blev etableret. På toppen af skinnen forventes at komme off særlige prop. Det er nødvendigt at holde skyderen i den øverste position. Hvis begrænseren faktisk flyttes, rette det ved hjælp af de tang, så hunden ikke kan slippe ud igen.

Lad os overveje en anden mulighed. Hvis det er nødvendigt, vi stopper tabt, gør en tie-in ved hjælp af en nål og tråd. alle bare her. Tack udføre flere gange over randen båndet. Det vil ikke gøre det muligt for løberen til at komme ud igen.

konstruktion i et stykke

Nu ser på, hvordan du indsætter en lynlås hund, hvis det er et stykke. I dette tilfælde ender skinnerne lidt aktie. Dernæst indsætte den i hunden hver. Bevæg skyderen ned. Han vil bevæge sig med indsats. Bør ikke anvendes betydeligt pres, ellers kan du beskadige skinnerne. Hvis skyderen, når de foretager alle bestræbelser nægter at bevæge sig en anelse unbend mod drejeknappen slot. Flyt hunden ned. Vi presser de slids tang, der fører dem til deres oprindelige tilstand.

Ved køb af hunde bør være særlig opmærksom på det navn og nummer. Sliders til lynlåse kommer i forskellige typer: snoet, metal og traktor. Lightning tabt eller slidte tænder skal udskiftes. Hvis hun ikke havde lukket eller for stram, kan det justeres. Du kan gøre det, gemt skyderen tang.

Blind lyn

Nu overveje en anden interessant sag. Løse problemet med, hvordan man indsætter en hund på en skjult lynlås, kan være en af de ovennævnte metoder. Dog skal du først fjerne proppen fra enderne. Efter at flytte til skyderen. Når problemet er løst, alt hvad du behøver for at bringe tilbage på plads.

Det skal bemærkes, at lynlåsen - dette er en nem og praktisk opfindelse. Det pålideligt knapper, knapper mere relevant og lettere snørebånd. Til opstod problemer med dette element i tøj så lidt som muligt, bør du være opmærksom på dens struktur, materiale og form. Det er fra disse egenskaber afhænger af egenskaberne af lyn.

Metal lås, for eksempel, anses for at være den mest holdbare. Dens nikkel eller messing tænder er fastgjort på en særlig tætte stof og engagere sig med hinanden er utrolig holdbart. Men sådan en lyn griber oftere end andre, og alligevel hun kradser hendes fingre og klamrer. Derfor vinter jakker tendens til at bruge bred, men den plast lynlås.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.