HobbyHåndarbejde

Mønster Coat med hætte ærmer ( "Burda"). Populære modeller til kvinder pels

Coats - der kræves for mange af os, artikel i tøj, der hver er glad. Der er forskellige former for frakker, og du skal vælge den indstilling, der er ideel til din silhuet. Ét stykke hylster, mønster er angivet på kendt publikation vedrørende skræddersy og syning, er et ornament af enhver pels.

Coat med hætte ærmer

Syning en frakke med hætte ærmer udmærker sig ved et særligt mønster. Dens ejendommelighed ligger i det faktum, at ærmegabet linje er helt eller delvist mangler, så resten er skåret ud i sådan en frakke med ærmer, og er skåret og hylder.

Sådanne produkter kan være af forskellige former og silhuetter, skabt deres mønstre baseret på modeller med set-i ærmer.

For at sådanne tøj sad godt på figuren, skal du hente det materiale, det er lavet. Som regel er kvinders måde frakker lavet af naturlige fibre, primært uld. Byggeri hætte ærmer til sådanne mønstre er holdt på basis af allerede kendte mønstre, der er udviklet af designere modehuse.

Jakke med hætte ærmer

Jakker er en af de mest populære typer af tøj. Sy en jakke kan være på egen hånd, især hvis du drage fordel af mønstre fra magasinet "Burda Moden".

For at skræddersy jakker, skal du bruge to meter regnfrakke stof og to meter på polstring polyester foring. Du kan også bruge lyn og tres centimeter i længden. Alt dette er nødvendigt for at skabe et unikt produkt, præcis efter din størrelse. One-piece ærme, mønster er angivet i magasinet "Burda Moden" i 2002, er det meget nemt at oprette et sådant produkt.

Sy en jakke er nødvendigt at bruge symaskinen og overlock. Det er tilrådeligt at bruge både til bedre behandling af leddene.

tweed frakke

Tweed - er en praktisk og let materiale, som ofte gør udendørs tøj. Vinter ting Tweed ofte forekommer i samlinger af førende designere såsom Aleksander Wang, Dolce & Gabbana. Nu sy modellerne er ikke kun naturligt tweed, men dets syntetiske substitutter.

Modeller tweed frakke syet med moderne syning udstyr, ved hjælp af chetyrehnitochnogo overlock. Vinter syet på indersiden. Normalt en frakke lukkes med knapper.

læder frakke

Hvis du har planer om at sy en frakke, så være opmærksom på oprettelsen af et sådant produkt fra huden. I begyndelsen af det tyvende århundrede, disse ting gik KGB, og i Europa var de taxachauffører og piloter. Så denne formular er et rent mandlige version af tøj.

I midten af halvtredserne skabte Kristian Dior den første kvindelige modeller læder frakke. Sådanne modeller pels nød messen køn. De var meget praktisk, fordi læder produkt ikke passerer vind eller fugt. Men huden - et dyrt materiale, og som ønskede en model, der ofte syede hendes kunstlæder.

Moderne designere skabe de mest forskellige modeller af læder frakker, fra forskellige typer af læder. Også for en sådan overtøj brugte ruskind og Marokko.

Trendy farver af læder frakker - en sort, stål, terrakotta, grøn, brun. Det ser meget imponerende længde på sådanne ting til knæet, men den maxi længde for læder frakker vil også være godt.

cashmere frakke

God mønster frakke med hætte ærmer, "Burda Moden" byder ofte sådan. Cashmere outfits ser udsøgt og helt egnet til en aften ud i lyset.

Cashmere - det er et dyrt materiale, fordi der er behov for særlige betingelser for sin produktion. Det er lavet af ned ad bjerggeder, der græsser på engene. Som et resultat heraf bliver materiale fremstillet lys og opvarmning.

Hvis du ønsker at bære en cashmere frakke, så husk på, at dette materiale er ofte behov for at vaske, og det kan ikke vaskes i maskinen. Maskinen vil medføre, at elementet af kashmir bare kaste, på overfladen vil danne pellets.

Efter vask cashmere frakke tørres på en bomuldsklud og ikke engang behøver strygning. Det ser flot ud cashmere frakke beige, der elsker at bære berømtheder vestlige film.

Beige cashmere frakke er altid elegant, med velvalgte tilbehør, kan du oprette din egen unikke look. Hvis du finder en vellykket mønster frakke med hætte ærmer, "Burda Moden" byder på følgende, kan du prøve at sy en frakke alene.

Til den beige frakke perfekt egnet sort bælte vest med en hvid skjorte, en læder dokumentmappe.

silke pels

Coats kan bæres ikke kun om vinteren. Hvis du er en fan af tøjet, dvs. modeller designet til forår og sommer. cap ærmer bearbejdning af sådanne modeller er særlig pleje.

Coat of silke har længe vundet anerkendelse fra verdens førende modehuse. Armani designere jævnligt vist på catwalken lange silke produkter uden et bælte, modehus "Bian" viser pelsen, hvorpå er syet rhinestones og pailletter.

Denne sommer, produktet, i virkeligheden, er en aflang jakke, hvor der ikke er nogen foring. Opnået enorm popularitet i midten af sidste århundrede takket være skuespiller Odri Hepbern. Sommer frakke i mange tilfælde ligner den kjole og den varme årstid tjener snarere en dekorativ funktion. Denne aften kjole, der vil hjælpe dig se stilfuld i enhver virksomhed. Disse moderigtige kvinders coat vil altid være populære.

strikket frakke

I de senere år mere og mere kommer i mode strikket frakker. I modsætning til hvad mange tror, er det ikke bare en strikket jakke eller cardigan. Dette er en reel top produkt på indersiden, det er egnet til mønster frakke med hætte ærmer, "Burda fashionable" giver den mest komfortable og praktisk mønster af tøjet.

Der er mange fordele strikket pels. Først og fremmest, de altid se stilfuld. Så en frakke koster typisk mindre og vejer lidt, er det vigtigt for det tøj, der anvendes i koldt vejr.

Strikket pels går godt med blå jeans og støvler, såsom UGG støvler, lange strik pels kombineret med skoene på stud.

Strikning pels

Coats, strikning, vil komme i handy ikke kun om vinteren i koldt vejr, men foråret og sommeren i den kølige aften. For at oprette en sådan en frakke, du har brug for om et kilo garn, kan du tage akryl og bomuld. Du kan tage en syntetisk garn, der består af halvt uld, halvt akryl.

For at linke et produkt størrelse på 40, skal du ringe til tredje nummer af eger 122 loops og strik rækker ansigts. Der er en god mønster frakke med hætte ærmer, "Burda fashionable" giver sådan og strikning. Til opnåelse af produktet A-form, skal du ved udgangen af den niende serie do subtraktion, provyazyvaya af to sløjfer langs fronten. Strik denne måde fyrre centimeter, derefter strikkes lige for en anden tyve centimeter.

Her begynder ærmegab til at betegne det, du har brug for at lukke de tre løkker på hver side, og luk derefter de to sløjfer i hver anden række. Så igen strikkes lige. Efter en anden tyve centimeter tæt på skulderen facet på fem loops og samtidig at lukke munden, på den anden side ti løkker. Den anden side er symmetrisk.

Hylder er strikket med runde kanter. For at opnå en afrunding, skal du først ringe egerne og tolv sløjfer i hver anden række for at ringe egerne syv sløjfer. Efter tilsætning af den niende starten i den anden ende for at udføre den tilføjelse, som på bagsiden for at få A-formet. Næste strik lige ærmegab udfører, samt på bagsiden. Ligeledes vi danner toppen. Tilsvarende strik lige foran.

For at oprette ærmerne skal ringe på egerne i 50 loops, og strik den forreste broderi. For at få de ærmer facetter, er det nødvendigt at tilføje til hver række 11 på en løkke, så hver række 10 på den ene hængsel. Femogtredive centimeter danner de runde ærmer. For at gøre dette på hver side af lukningen af tre sløjfer, og luk derefter en gang to sløjfer i hver anden række. Færdige dele skal være våd lad det tørre og derefter tilslutte via kettelnogo søm.

Bemærk, at når der bærer dette produkt kan blive længere end ti centimeter.

coat hæklede

Den spektakulære frakke lavet hækling, meget dekorere din figur, og hvis fra stram strik tråd, kan du også oprette en ting, der vil holde dig varm i vinterkulden.

Ét stykke hylster, hvilket mønster gives ofte i skemaerne strikning, hækling også være til stede i et sådant produkt. En meget god pasform til enhver figur typen overfrakke med effekten af diagonalen.

For det at linke, skal du bruge ni gram garn lys rosa farve, og de seks hundrede gram røde garn til sammensætningen - halv uld, halvt akryl. Strik brug for at tilslutte det femte nummer.

Når der strikkes, vil du veksle mellem barer, uden sc og relief kolonner, der provyazyvayutsya som en kolonne med fm, forreste sløjfe, er krogen indføres ved de tre rækker under. Modellering hætte ærmer med hækling er meget lettere, end når syning.

Processen med strikning klædekrog

Opsamling pink tråd kæde af 68 masker, strik, skiftevis stænger uden sc og relief kolonner. Hver tyvende række aftage en løkke.

Når antallet af loops er lig med 58, fortsætter lige strikke klud til ærmegab. Ærmegab strikkes begynde ved en højde på 64 centimeter klinge.

For at gøre dette, vi lukker på hver side af de seks sløjfer i sidste ende få 46 masker på hvilke og fortsætte strikning. Finish stykke skal være i en højde af 85 centimeter.

For den rette hylde krog rekruttere 32 loops og strik, hvilket gør det samme subtraktion, samt på bagsiden. I en højde af 64 centimeter formindske seks løkker på den ene side, selv et par centimeter for at være lukket på den anden side af tre sløjfer udskæring. Afslut arbejde på den samlede højde på 85 centimeter.

Mønster Coat med hætte ærmer ( "Burda Moden" byder ofte sådan) er også velegnet i dette tilfælde. Muffen er strikket således: vi indsamler en kæde af luft sløjfer nummer 36 og strik, tilføjer i hver ottende række 1 m fire gange. I en højde på 35 centimeter begynder at danne runde ærmer, til dette formål i hver anden række tæt på to sløjfer, og når 12 masker tilbage, derefter lukke alle løkker.

Selv for et sådant produkt kan gøre kraven: gøre en kæde af 64 antenne sløjfer krog, derefter strikkes mønster velkendt for os op til en højde på tolv centimeter. Så indsamle alle de produkter, der kombinerer sine dele med hinanden. Før, at alle dets dele, er det ønskeligt at vand, vaske og tørre. Vask og tør i hånden skal være under naturlige forhold.

Vi sy kraven til halsen, bundet med kanten af pelsen mønster "rachy trin." Vedhæft knapper. To eller tre vil være tilstrækkeligt. Alle - du færdig produkter, der kan bæres i koldt vejr.

popularitet pels

Artikel Emne rester af tøj, der kan bæres på alle tider af året. Dette uvægerligt elegante øverste stykke tøj, der vil være din trofaste følgesvend i enhver situation. Det kan sy, du kan binde det hele afhænger af din personlighed og smag. Coats vil være den måde at skabe dit oprindelige billede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.