SkønhedHudpleje

Facelift derhjemme - det er ægte

Du har længe været over fyrre, men i mit hjerte, du er stadig tyve. Takket være den moderne cremer ansigt ser frisk og attraktiv, er det næsten ikke er mærkbar rynker. Det eneste, der giver alder - det er ovalt ansigt: slasket kinder og hage. Og så du ønsker at gøre det så en ung mand - en robust og passer! Dette - drømmen om mange kvinder. hvorvidt hjem kan være en ansigtsløftning uden plastikkirurgi? Hvad skal du bruge? Og er ikke farligt, hvis proceduren for sundheden?

Ansigtsløftning derhjemme. Hvad skal jeg gøre?

Juster ovale af ansigtet hjemme uden hjælp fra en skalpel - det er ægte. Men for at dette skal du have et maksimum på udholdenhed og tålmodighed. Det er ikke for ingenting, de siger, at skønhed kræver ofre. Men denne lokkende spil, tro mig, det er værd stearinlys. Moderne kosmetologi byder på mange måder og metoder til at gøre dit ansigt ung og fit. Først skal vi finde den rigtige make-up til dig: løft fløde og creme-peeling og maske. De vil hjælpe rense din hud dybt og gøre det mere elastisk.

masker

Firming ansigtets konturer omkring øjnene, vil kinder og hage maske bidrage til at forbedre hudens elasticitet, hvilket gør det yngre. De er forberedt med rå æggeblomme, særlig kosmetiske ler og Døde Hav mudder eller paraffin. Hertil kommer, at det er nødvendigt gelatine, naturlig honning og kartoffelmos. Før du anvender dem til at smøre ansigtscreme fugter. For at gøre en maske på en regelmæssig basis, to gange om ugen, og de er kun effektive i tilstedeværelsen af tidlige tegn på sagging oval.

gymnastik

Ansigtsløftning derhjemme også enkle øvelser til ansigtets muskler, hvilket er nødvendigt for at gøre den tid (to til tre gange om ugen i ti til femten minutter). En velvalgt øvelser for ansigtsløftning, vil øverste øjenlåg, hage og kinder vender du tilbage til den tabte ovale, forbedre hudens elasticitet, reducerer sin flabbiness og genoprette muskeltonus. Men de har brug for at udføre regelmæssigt.

Disse øvelser er strøg op huden på panden og kinderne og hagen - mod ørerne. Ved at trykke kinder hænder uden at skubbe luft fra munden, hvilket gør dem mere elastisk. Bevægelse i hånd fremspringende underkæben lidt åben mund eller udgivelse "a" til at trække ned i sproget, vil du rette konturerne af undersiden. For at forbedre arbejdet i talgkirtlerne kan være bruge en speciel enhed - "Darsonval", hvilket vil bidrage til at udjævne de eksisterende lavvandede rynker. Et af de nyeste nyheder i kosmetologi er cupping massage. Ved hjælp af en særlig anordning, som kan købes i butikkerne via internettet, lavet en ansigtsløftning derhjemme uden hjælp fra skønhedssaloner. Kop massage giver en hurtig ønsket virkning, forbedrer blodcirkulationen, fjerner rynker. Og forbedre ernæring af huden og giver den et sundt udseende. Og det er værd at billig enhed.

Således ansigtsløftning i hjemmet er meget reel i moderne tid. Alle disse metoder og teknikker er enkle, tilgængelige og absolut uskadelige. Så før du punger ud en betydelig mængde og sundhedsrisiko, der ligger på operationsbordet, pas på. Genvinde den skønhed og ungdommelighed i huden og muligvis huset, uden indgriben fra kirurgen-kosmetiker. Vær vedholdende og patient. Succes til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.