Sport og FitnessVandsport

Svøm i vinteren i St. Petersburg? Velkommen til "oktober" pulje!

Har du nogensinde føler usædvanlig lethed efter svømning? Har du skyllet væk stress og ondt i bruseren? Hvis du føler det magiske magt vand for mig selv, vandsport - det bedste valg du kan gøre for dig selv og dit barn. Beboere i St. Petersborg i dag kan gå til poolen "Røde Oktober".

Faktisk "Røde Oktober" - en sports kompleks, bygget en gang for arbejdstagere af samme navn på virksomheden, producerer motorer og komponenter til flyindustrien. Der er en misforståelse, at de puljer på sportshaller er designet til dem, der er engageret i "jord" sektioner af klubben. Når svømme her kunne kun ansatte i anlægget, men i dag "oktober" puljen er åben for alle deltagere.

Den hurtigste måde at komme til det komplekse - tage metroen til stationen "Akademisk", "Et område med Courage" eller "Polytechnic". "Oktober" Puljen er en kort gåtur fra metroen til Prospect ubesejret, 10.

Den komplekse arbejde aerobe sektion (klassisk, steppe, pamp-, dias, strip, pilates, fitbol og andre), bodybuilding, kampsport, talrige dans. Klasser er tilrettelagt for både voksne og børn. Den sports kompleks er en klub-skole "Aramis" - en af de 5 steder i St. Petersborg, hvor børn og voksne kan lære kunsten at hegn.

"Oktober" - puljen er ikke særlig stor (4 baner), men multifunktionelle. Vandet skål 25 meter kan ikke kun svømme, men også nyde jacuzzien. Pool fyldt med frisk vand (oprenset ved chlorering med tilsætning af yderligere bestanddele). kop dybde (fra 145 cm til 280 cm) gør det behageligt at svømme for voksne og børn fra 7 år. Børn 2-6 år komme til puljen kun med deres forældre. For at spille de besøgende skal have en lægeerklæring.

Pool "oktober" tilbyder gratis svømning for voksne, ansættelse af familie grupper og lære at svømme for børn (pre træning i gymnastiksalen). For enhver af de muligheder som en mulig billetter engangs-besøg og køb til 4, 8, 10 eller 12 lektioner per måned. Hvad vil sådan en klasse for dig og dit barn? Svømning udvikler alle muskelgrupper, skaber en smuk figur (især for drenge), aflaster rygsøjlen, fremmer god kropsholdning, dyb vejrtrækning.

Denne milde sport: de kan endda håndtere dem, der har problemer med ryg og led. Klasser reducere trykket og reducere vægten, forbedre hjerte funktion, aktivere stofskiftet, træne udholdenhed og, selvfølgelig, forbedre stemningen. Pool starter kl 9 og lukker kl 21.45. Varigheden er 30 minutter, fordi forsinkelsen er særdeles uønsket. Omkostningerne ved et besøg om morgenen er meget lavere end i aften. Af de yderligere tjenester sportscenter tilbyder klasser for gravide kvinder, i tilstedeværelse af eksperter - gruppe vandaerobic.

For nylig, "oktober" Pool samle piger 5-9 år i betalt uddannelse hold synkronsvømning. Som det er kendt, synkronsvømning har en stor tradition i Rusland, i St. Petersborg Sports School "Hope" har arbejdet siden 1988. Piger bliver undervist det grundlæggende i dykning (herunder samtidig) give koreografi, gymnastik, akrobatiske og dansetræning. Kan engagere som en "for sig selv" og "for sporten af høje præstationer" med efterfølgende overgang til budgettet gruppen. Praktisk, kan du tilmelde dig i et afsnit af efteråret, og blandt det akademiske år.

Hvis du bor i Kalinin-distriktet i St. Petersburg - velkommen til den renoveret i 2009, sports komplekse "Røde Oktober"!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.