HjemlighedKonstruktion

Solidt fundament - en garanti for holdbarheden af dit hjem

En af de mest pålidelige designløsninger enhed af fundamenter til bygninger og konstruktioner er et solidt fundament af beton. At øge sin tekniske ydeevne i styrke og modstandsdygtighed over for forskellige belastninger dens amplifikation udføres med metal forstærkende bur.

I bygninger, hvor der ikke tilbydes af kælderen af indretningen, der anvendes som en forskalling grøft sidevæg. Men det skal bemærkes, at med denne teknologi virker øget forbrug af beton overholdes, hvilket er økonomisk ufordelagtigt. Kvalitativt monteret og fast fast forskalling tilvejebringe reducerede tab af betonblanding, samt fiksere design tykkelse, som kræver konstruktionstegning på båndet monolitisk fundament.

Installation forskallingsplader fremstillet af nåletræ, fremstillet på en sandet base.

Til fastgørelse forskallingselementer bestemmelsesmæssig anvendelse hårdttræ. I overensstemmelse med værker af produktionsteknologi, skal bredden af brædderne til fremstilling af paneler ikke overstige 150 mm. Boards skal være af ensartet tykkelse. Overfladelaget i kontakt med betonen, monteres af en film af polyethylen eller skaftet tin. Den forbyder de forskalling paneler, som har slots mellem brædderne for at forhindre strømmen af cement mælk.

Forstærket monolitisk fundament, afhængigt af bæreevne af jord, placeret på sin base. Til fremstilling af varmvalsede forstærkende kroppe brugte armatur periodisk profil. For hver enkelt armeringsbur i projektet angiver størrelsen, grad og diameter anvendes armering. Hvis diameteren af de enkelte stave er 25 mm, deres binding til et enkelt billede af en særlig tråd, punktsvejsning eller fastgørelseselementer af plast, hvis mere end 25 mm, og derefter bruge elektrisk lysbuesvejsning.

Umiddelbart før hælde solidt fundament, skal forskalling renses af lag af snavs, aflejringer fittings renses for rust. Gap bør fjernes.

Produktion af beton arbejde omfatter følgende operationer: produktion og levering af beton til stedet, om forskallingen og pleje i indstillingen periode. En monolitisk fundament opfylder sine specifikationer, hvis det er lavet af høj kvalitet beton. Dens kvalitet er afhængig af mange faktorer af cement, tilslagsmaterialer, vand og andre. Fundam bælte beton monolitisk uafbrudt måde, men i tilfælde af nødsituationer, kan denne proces afbrydes med valgfri enhed støbeskel. Støbeskel udføres kun vandret eller lodret tekst, er strengt forbudt at gøre dem tilbøjelige. For at opnå den bedste effekt, når de faste fundamenter er det bydende nødvendigt at gennemføre vibrerende betonblandingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.