Kunst og underholdningMusik

Gruppen "Propaganda" i rossiykom showbiz

Tre sangere af bandet "Propaganda" - Vika Petrenko, Vika Voronina og Julia Garanina - blev bredt kendt for offentligheden i begyndelsen af 2000'erne. Det skete i høj grad på grund af deres lyse udseende og karismatisk præstation. Men ikke uden hjælp fra "Propaganda" Sergeya Izotova producentsammenslutning har tiltrukket sig opmærksomhed fra mange millioner det russiske publikum.

Hvordan det hele begyndte ...

Før pigerne har vundet popularitet, måtte de gå igennem en masse frustration og vanskeligheder. At gøre en levende nogensinde forestillinger på det nye år træer. Pigerne arbejdede og klovne, og dukker, og hængt ud på den gamle Arbat, der udfører sine egne sange.

Ved en af disse forestillinger uheld gjorde opmærksom Kozin, direktør for det berømte pladestudie. Efter et par dage gruppen "Propaganda" blev præsenteret for dem producenten S. Izotov. Han hjalp skrive det første hold hit og "bragt" til den store scene. Så den brede offentlighed er blevet kendt for sangen "Mel".

At ændre sammensætningen af den

Men at bo i det samme hold i de hårde betingelser for showbusiness var ikke let. På et af de forestillinger bemærket publikum, at gruppen "Propaganda" har ændret sin sammensætning. I stedet for tre piger på scenen to, en - ganske ukendte. Fans forklarede, at gruppen havde forladt Victoria Petrenko, som følge af opdelingen, og "manglende overholdelse" moralsk anseelse popstjerner.

Efter det var gået fra holdet og Julia. Som det kunne forventes, at opdatere gruppen "Propaganda", hvis sammensætning er ændret, det ændret billedet.

Nye piger - Olga og Irina Yakovleva Moreva - arbejdede på deres udseende, der arbejder på nye sange, og med stort besvær at indspille deres første album.

På toppen af den popularitet

Albummet udkom i 2002 og blev kaldt "Kids". Bag ham kom pladen og remixes. "Propaganda" Gruppe klatrede op til toppen af hitlisterne. Nye videoer, sangtekster, tur førte til, at sangerne begyndte at lære, er deres hits stigende grad høres i luften den populære radiostationer. I 2003 var en af de mest succesfulde, på dette tidspunkt er der et andet album, "Så må det være." Enorm popularitet Ira, Vick og Ole havde bragt gruppen "Propaganda" er en sang kaldet "Super Girl". Hun filmet på video og udgivet farverige drev, en sangskriver, der blev forsanger for Vika Voronina. I 2004 vandt bandet "Golden Gramophone" for sangen "Jeg Yai".

Siden starten har bandet udgivet 7 albums, turneret turneret Rusland og ikke kun. Men her er den "stjerne sygdom" en af deltagerne igen førte til en ændring i sammensætningen. Beslutter at starte en solokarriere i 2011 Vika Voronina kom ud af holdet, blev dens plads taget af Vika Bogoslovskaya (et af medlemmerne af "American Idol"). Efter at have sunget med Ira og Olya ikke mere end seks måneder, og hun forlod dem. Og i juli 2012, af "Propaganda" gruppe inkluderet Mary Nedelkova.

Det igangværende arbejde på billederne, eksperimentere med stil disco, lyse attraktivt udseende medlem, talentfuld ydeevne tillader at holde sig oven vande på trods af skarp russiske show business. Og i dag kan du høre hits udført en ny sammensætning, som ifølge kritikere, er ikke ringere end originalen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.