Mad og drikkevarerDrikkevarer

Tranebær kompot afviger fra sammensætningen og opskrifter

Saft, frugtdrikke, drikkevarer til dessert ... Hvordan vælger en drink, at det er godt for helbredet?

forfriskninger

Butikkerne er altid et bredt udvalg af drikkevarer, tiltrække lyse rige smag. Men de er ikke altid i stand til at slukke deres tørst og jo mere gavn, nære naturlige vitaminer.

Og mere og mere ofte ønsker at erstatte alt dette "kemi" og restaureret drikke saft lavet hjemme på en simpel opskrift. Fra denne drik blæser barndom: hjemmelavet limonade på en gennemsigtig krukke, gelé lavet af naturlige produkter, iste (sort, grøn, rød), grøntsager, milkshakes og selvfølgelig, saft og frugt kompot.

Drikkevarerne er forskellige fra dem af indkøbt, klar og sand. Men hvordan gør de adskiller sig fra hinanden? I denne artikel, lad os tale om, hvad der er forskellig fra saften af frugtkompot.

Morse og kompot: forskelle

For at slukke din tørst, kan du bruge frugt café og saft. Hvad er forskellen mellem disse drikke? Lad os se, hvordan de forbereder og hvad der er inkluderet i deres sammensætning.

Morse - er en læskedrik, der er fremstillet af naturlige saft, fortyndet med vand, med tilsætning af sukker. Frugtdrikke fremstillet ud fra forskellige frugter og bær, både fra den samme art, eller fra blandinger deraf. Vand til madlavning Morse går bare kogt. Den fortyndes sukker og opvarmet for at opløse fuldstændigt. Saften bør tilføjes kun i den afkølede sirup for at bevare så mange vitaminer som muligt. For at forbedre smagen ofte først kogt i vand papirmasse. Drikke saft er bedst kølet, i en kande, kan du tilføje citron eller appelsin.

Lad os se, hvad der er anderledes fra saften af frugtkompot.

Kompot - en sød dessert drik lavet af frugt og bær. Han er værdifuld, fordi den ikke er bevaret, og steriliseret (hvis de høstes til fremtidig brug). Det kan høstes uden sukker. Kompot og lavt kalorieindhold light sodavand overvejes. Kompot, i modsætning til Morse og især fra saften, ikke irritere maven, så det kan drikkes selv i forværring af sygdomme i fordøjelsessystemet. Særlig anvendelig kompot af tørrede frugter. Det forbedrer fordøjelsen, normaliserer stofskiftet.

Tilstedeværelsen i drikken af saft - det er det, der er forskelligt fra saften af frugtkompot.

Og juice, frugtkompot og meget rig på vitaminer. Værdi Morse er tilstedeværelsen i det naturlige saft og frugtgrød gennemgår en kort varmebehandling der bevarer de vitaminer i frugt og bær. Kompot af tørrede frugter er også rige på vitaminer, fordi det er meget koncentreret. Derudover kan det være beriget med vitamin C, om at tilføje mere tørrede frugter og hyben.

juice

Nu overveje kompot og saft og juice, hvad er forskellen mellem disse drikkevarer.

Juice forberedt derhjemme, er af to slags: friske og kogte. Frisk juice lavet af bær eller frugt ved at føre dem gennem en saftpresser. Denne naturlige saft kan forberede sig på fremtiden. Den resterende kage blev fortyndet med vand, filter, hvorefter der tilsættes sukker opvarmes til opløsning og tilføje saft. Hæld på bredden og sterilisere.

Til saft var lækker, bør kun høj kvalitet råvarer bruges til produktionen.

Desuden er safterne forberedt ikke kun fra frugt og bær. For at forberede denne drik er også brugt og grøntsager.

Naturlig ufortyndet flydende produkt - er noget andet end saft og frugt drikke kompot. Lad os gå fra teori til praksis.

opskrifter

For at forstå, hvad der er forskellen mellem stuvet drikke frugt og frugt, lave mad og prøve disse drikkevarer.

  • Kompot af tørrede frugter. Kog fire liter vand, sætte en kop sukker, tørrede frugter, vaskes, bringe hjem til kogepunktet og lad det trække. Du kan sætte en lille marmelade til enhver smag. Drik kølet kompot bedre.
  • Det viser sig lækker og kompot af rabarber. Først i fire liter vand i kog citronskal, tilføje en kop sukker, derefter skåret bladstilke rabarber og kogt ved medium varme indtil de er bløde, cool.
  • Morse ribs. 250 g vaskede bær passere gennem saftpresser. Den resterende papirmasse razvedom en liter vand, tilsæt en halv kop sukker, bringe hjem til en byld, dræn, køligt og tilsæt presset juice. Den resulterende saft blev afkølet.

Som du kan se, den sidste drink har i sin sammensætning af naturlig saft. Og det er præcis, hvad der er anderledes fra saften af frugtkompot.

I hvert fald, hvis du har på bordet, er en af disse drikkevarer, vil din krop får den nødvendige dosis af vitaminer. Hertil kommer, at disse drikkevarer pæne slukke deres tørst eller at bruge dem som en dessert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.