Mad og drikkevarerDrikkevarer

Hvordan man laver en cappuccino i hjemmet: praktiske tips

Ikke alle kan lide sort kaffe i sin reneste form - for mange synes det en bitter, ubehagelig. Ofte er årsagen til antipati for ham er i fæstningen ordentligt brygget drik. Men ikke alle ved, at de varianter af sit udbud i verden er der mere end 1000. Men uden tvivl hørt om de mest populære af dem - cappuccino.

Denne italienske drik udarbejdet på grundlag af espresso kaffe, mælk og mælkeskum, det har en lang historie. Han dukkede op i det 16. århundrede i en af de romerske klostre. Capuchin munke, der boede der, kom op med den første kaffe fortyndet med mælk og rige mælkeskum. Nu serveres cappuccino i næsten alle cafe eller restaurant. Dens milde smag gør den til en favorit drink af de unge piger og modne kaffe kendere. Og på grund af det faktum, at dens styrke er ikke høj, cappuccino er meget glad for de mennesker, for hvem standardversionen af espresso forbudt af medicinske grunde.

Typisk til fremstilling af drikken, en særlig kaffemaskine med et piskeris-Cappuccino. Men fortvivl ikke, og tror, at denne mulighed kan nydes kun i cafeen. Lille køkken tricks til at hjælpe fans af denne form for kaffe til at nyde det derhjemme. Lad os tale om, hvordan man laver hjemmelavet cappuccino.

Det første skridt er at vælge en god sort. Det er bedst at bruge en naturlig drik lavet af friskmalet bønner, brygget i Turku. Så før du foretager en cappuccino derhjemme, bør du kigge ind i den nærmeste café og købe kaffe. De, der ønsker at holde helt autentiske opskrift, også brug for espressovarka - en speciel version af tyrkerne, hvor drikken er brygget ved at føre varmt vand under tryk gennem et filter. Men generelt, at forberede sig tilstrækkelig stærk kaffe i Turku.

Hvordan man laver en cappuccino derhjemme med den "rigtige" skum? Meget afhænger af de tilgængelige værktøjer. Det faktum, at vi nu har brug for at piske mælken. Vi vil lære, hvordan man laver en cappuccino hjemme på to forskellige måder. For det første af dem har brug for en fransk-presse. Også brug 150 ml mælk, fortrinsvis med en høj fedtprocent - det bestemmer densiteten af skummet. Hermed produkt til kogning og hæld fransk-presse. Og nu er det hele afhænger af kunstgreb: de mere aktive vil hæve og sænke stemplet, jo bedre vzobetsya skummetmælk, og derfor ikke arbejder hårdt. Da hun pisket hætte, hæld kaffen i koppen eller glasset til 1/3, tilsæt sukker og rør. Derefter skal omhyggeligt hæld mælk i kaffen og lægge ved hjælp af en teske mælkeskum på toppen af drikken.

Den anden metode viser, hvordan man laver en cappuccino derhjemme, ved hjælp af en mixer. Til fremstilling også brug 100 ml mælk og drikke 50 ml fløde høj fedtprocent. Vi kombinerer fløden med mælk og opvarmes over medium varme. Når blandingen let opvarmet op, skal det grundigt slå med en mixer. Det resulterende skum blev spredt på toppen af kaffen - og det er vores drikke er klar.

Nu ved vi, hvordan man laver en cappuccino derhjemme. Det er fortsat at lægge sidste hånd - at dekorere kop med vores drink. Erfarne barista vender dekoration kopper med denne drik til en kunst, at skabe på overfladen af skummet reelle tal. Til dekoration er almindeligt anvendt kanel, revet chokolade eller sirup. drys forsigtigt lidt kanel eller chokolade i en kop, ikke at beskadige skum. Du kan forudbestille forberede en stencil, for at forsøge at gøre på overfladen er ikke bare aromatiseret pulver, og en lille tegning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.