SkønhedNegle

Vinilyuks - lak, der varer 7 dage?

Er der bevis lak? Lad os se, hvordan at besvare dette spørgsmål den verdensberømte lak selskab CND, at tilbyde et nyt produkt - "Vinilyuks" lak, der løser problemet med resistens manicure.

Hvad producenten løfter "Vinilyuks"?

Neglelak, som har en modstand som en gel, og samtidig ikke kræver UV-lamper - behovet for en sådan belægning relevant end nogensinde. Syntes professionel systemer som Shellac, gør det muligt at opnå store glans og holdbarhed, som er meget praktisk at rejse, til særlige lejligheder og kun for kvinder førende en aktiv livsstil og har ikke tid til hyppige manicure. Men Shellac er en stor ulempe, hvilket gør det vanskeligt at udbredt - det er svært at bruge derhjemme! Behov for at købe særligt udstyr (UV-lampe), til at overholde anvendelse af teknologi (base, farve gel, slut, fjernelse af klæbende lag). Hertil kommer, at mange kvinder foretrækker at ofte ændre søm farve, snarere end en gang hver to eller tre uger. Det er derfor, det amerikanske selskab CND, som i øvrigt er forfatter til Shellac, besluttet at frigive neglen, som kombinerer fordelene af gelen og de sædvanlige manicure.

Nye "Vinilyuks" - neglelak

  1. Repræsenteret i 62 nuancer for enhver smag, fra klassisk til trendy (gul creme - Cykel Gul, metallisk turkis - Daring flugt, gylden-grøn duohrom - Forgyldt Pleasure, og så videre. D.).
  2. Det har en professionel volumen - 15 ml, til en overkommelig pris - omkring 300-400 gnide. til butylek, som er den sædvanlige pris for en professionel polsk (til sammenligning er værdien af "Lux" søm - omkring 1000 rubler.). Men - et vigtigt punkt! - til CND Vinylux systemet viste alle deres potentiale, er du nødt til at købe specielle en topbelægning. Dens pris - omkring 500 rubler.
  3. Tørrer med topom selv 10-15 minutter. Det kræver ikke fastsættelse under en UV-lampe.
  4. Det varer en uge og, vigtigst af alt, ikke mister denne for den periode, den egenskaber. Selv ved udgangen af sokker søm har den samme frisk glans, og dermed ingen chips, ridser eller revner.
  5. Plastic tekstur og behagelig tynd pensel. Varnish er let at tegne en glat halvcirkel på neglebånd.
  6. Kræver ikke brug af basen som konventionelle malinger, hvis anvendelse (især lyse nuancer) ligesom et spil roulette. Det er umuligt at sige på forhånd, hvad farve vil forårsage gulfarvning af neglene. "Vinilyuks" - lak, som ikke pletter negle uanset farve.
  7. Den indeholder ikke skadelige stoffer. Mærket som big3free.
  8. Let at fjerne konventionelle neglelakfjerner.

Vinilyuks - neglelak: anmeldelser

Gå på visse punkter, der er anført ovenfor, og se, om disse udsagn i en anmeldelse shoppere?

Som for lysstyrke, hastighed tørring og belægning fjernelse, der har ikke været klager: lakken tørrer virkelig hurtigt, smukt skinnende, let at fjerne. En 15 minutters manicure er klar fuldstændigt, er det muligt at engagere sig i normale aktiviteter. Den eneste hage - den utrolige glans sikrer det en topbelægning.

På modstand er det meget vanskeligt at drage entydige konklusioner af vurderinger, idet konventionelle belægninger det afhænger i høj grad af neglene selv end fra lakken. Nogen slidt lakker "Chanel" fire dage, og nogen, de flyver rundt på den anden eller endda den første dag. Og en maling "Vinilyuks". Han skuffede mange, selv om mange og glade. Nogle siger, at modstanden er virkelig forbløffende: efter en uge med sokker og aktiv arbejde af hænderne vises kun knapt synlige hudafskrabninger på spidsen af neglene! På baggrund af ordet rave anmeldelser især mærkbar skuffelse "holder, som en almindelig søm, 3-4 dage", "Shine forsvinder på andendagen," "den tredje dag synlige hårfine revner", "meget mærkbare chips på den tredje dag." Men det er let at se, at dette er alle anmeldelser af forskellige nuancer. Ja, hvis du læse anmeldelser af fagfolk, der arbejder i skønhedssaloner, viser det sig, at egenskaberne af lakken "Vinilyuks CND" meget afhængig af farven.

Kvaliteten af ansøgningen, at dømme efter de anmeldelser, afhænger også af farven. For eksempel Gul Cykel Gul søm er ikke anderledes end de fleste gule lak på mange andre mærker. For acceptabel dækning det kræver tre lag, med anvendelse af alle tre lag gør ham nervøs værtinde: Brush efterlader striber og skaldede pletter. En rød (som generelt er virkelig meget lydig) og er ideelle i linjen "Vinilyuks", selv om de blev annonceret sjælden krav til det faktum, at de er for flydende og flyder under neglebånd.

Således er "Vinilyuks" - lak, som lovede så meget, kan give ikke helt en behagelig overraskelse, og det kan være en Guds gave. Anmeldelser i netværket er nok til at vælge den nuance, der ikke er tilfredsstillende for nogen. Desuden bør særlig opmærksomhed være top, fordi at det giver holdbarheden af belægningen. Nogle eksperimenter på sin ansøgning om malinger andre mærker var virkelig en succes og permanent forlænger levetiden af manicure. Selvfølgelig bør tage hensyn til den højre stolpe manicure, nemlig at male enderne og omhyggeligt affedte neglen før du anvender: formentlig en del af købernes Vinilyuks 'accepterede ikke, ikke fordi han er dårlig i sig selv, men fordi de' ikke vidste hvordan man kokken det ". ..

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.