SkønhedNegle

Moderne manicure: Modetrends, kunst-tegninger på negle

For få år siden var nail art i sin blomstrende tid. Kvinde negle til tider lignede lærred til at skrive malerier, men resultatet var ikke altid muligt at tildele kunst selv betinget.

I dag på en måde helt naturlig. Moderne manicure er ingen undtagelse. Gode herrer har længe forladt vanvittige farver, betagende tegninger og pludselige former. Dette skader ikke sorten, den nye skole af negle design er slet ikke kedeligt. Tværtimod havde tilbagevenden til klassikerne kun en gavnlig effekt, så du kunne arbejde med naturlige harmoniske former, flotte nuancer og stilfulde, ikke skarpe mønstre. Det er usandsynligt, at nogen ville have tænkt på at systematisere alle de tilgængelige udviklinger, men det er stadig muligt at udpege de mest interessante noveller fra den generelle variation og succesfulde ideer.

Enkle regler

Før vi kommer ned til erhvervslivet er det ikke overflødigt at huske nogle vigtige punkter:

  • Pant af en god manicure - velplejede sunde negle;
  • Mørk lak ser kun godt ud på korte negle, men på lange udseende rovdyr og vulgære;
  • Manikyrets farve skal være i harmoni med dekorative kosmetik og tøj;
  • Bestrålet lak, afskårne områder, negle af forskellig længde er ikke tilladt.

Hvordan ikke

Skarpe, langstrakte ender af negle, volumetrisk mønster, for mange anvendte farver - alt dette er længe ophørt med at være moderigtigt.

Superlange kunstige negle, malet i forskellige farver, ville være hensigtsmæssigt, hvis du arbejder i en cirkus troupe eller film i begyndelsen af 2000'erne. Moderne manicure accepterer ikke bevidst luksus, en overflod af tilbehør, limede perler og rhinestones, overfører billeder. Naturligvis er smukke tilsætninger i form af glitter og limelementer acceptable, men deres nummer skal være berettiget. Ja, og også kvalitet bør ikke skabe tvivl.

gradient

Moderigtige tendenser i manicure tendens til at være gode naturlige nuancer. Gradient er lavet af to, og nogle gange fra flere farver. Hovedbetingelsen - overgangen skal være glat, sløret. Hvis du nærmer dig sagen klogt og gør alt pænt, får du et smukt og stilfuldt manicure.

Gradientmesterklassen er meget enkel. Til arbejde har vi brug for en lak af to nuancer, en fixer og en kosmetisk svamp.

Farve neglen med hovedfarven. Anvend en kontrasterende farve til spidsen. Og nu forsigtigt svamp svampen, pres på neglen, rull i alle retninger. Lad tørre, anvende en fixer. Med en neglelakfjerner skal du rengøre neglebåndet og huden rundt om neglen, hvis det bliver snavset.

I flere farver

Studerende i 90'erne malet deres negle med alt, hvad der var på lager. Tale kunne gå selv omkring 10 farver - en for hvert negle. I dag er sådan lysstyrke latterlig.

Men moderne manicure, lavet i flere nuancer - er ikke ualmindeligt. Tricket er, at disse farver adskiller sig med et halvt ton, godt eller en tone. Nogle producenter producerer endda en række lakker til en sådan manicure. Han ser meget imponerende ud. Denne ide kan bruges selv til aftenbilledet.

Gør det enkelt - maler kun dine negle med passende farver og forsøger at gøre alt så præcist som muligt.

Lunar manicure

Denne mulighed er en af de nyeste tendenser. Moderne måne manikyr kan opdeles i to typer: i den første bæres en kontrastfarve langs krybdyret, i den anden gentager den formen af en hvid speck i bunden af neglen.

For forsigtigt at lave en sådan manicure skal du have specialværktøjer. De dækker en del af neglen, når de farves, hvilket forhindrer hovedfarven i at nå det område, der skal være kontrasterende. Du kan købe sådanne applikatorer i specialforretninger. Men hvis du ikke er heldig nok til at erhverve denne nyttige enhed - er det ligegyldigt. Applikatorer kan selv skæres fra pap.

Luk hovedparten af neglen, forlader "månen", anbring en kontrastlak. Lad tørre, dække med passende applikator "måne", påfør hovedlaken.

Glans og matt overflade

Fantastisk idé - en kombination af forskellige teksturer i samme nuance. Et sådant manicure kan gøres på fransk. Hvis du vælger en lak af mættede farver, passer den lige til fejringen.

Fremragende udseende kunst tegninger, lavet af matlak på en blank overflade (eller omvendt).

Denne manicure kræver stor omhu i arbejdet, mangler vil få øje, hvis de ikke fjernes.

Kombinationen af en blank og matt lak af helt forskellige nuancer er også en god ide. Det vigtigste er, at farverne skal være i harmoni med hinanden.

Farveblok

Bright multicolored manicure er velegnet til uformelle arrangementer. Han er relevant på en sommerfest, på ferie, ved en picnic. Gør et sådant manicure, glem ikke om følelsensormen. For at skabe et levende billede er 3 farver nok. En meget interessant manicure, hvis masterklasse er angivet nedenfor.

For at skabe elegante striber skal vi:

  • Beholder med vand;
  • Lær 3 harmoniske farver indbyrdes;
  • tandstikker;
  • Neglelak fjerner.

Vi drypper ind i vandlaken. Ved hjælp af et tandstikker eller en nål tegner vi linjer, der skaber et fantasy mønster. Vi nedsænker børsten i vandet, dykker neglene under pletten og rive den. Fingre bliver uundgåeligt beskidte, men vær ikke bange for det - alt bliver fjernet ved hjælp af en neglelakfjerner.

Skynd dig ikke for at gøre anden hånd. Lad tørre først, tør forsigtigt huden. Gentag med den brugte hånd.

jakke

Et moderne manicure i fransk stil har længe været betragtet som en klassiker. Denne metode har foregået i mange år, men det er ekstremt heldig. Fordi det har været populært i mere end et dusin år.

Denne mulighed er ideel til forretningsstil. Negle vil se velplejede, men ikke vulgære. Fransk ser lige så godt ud til teenagepiger, og for respektable damer.

For at gøre en sådan manicure, brug applikatorer. En interessant ide til sommer er en farverig frakke.

Gør det helst på korte negle, så det vil se meget mere fordelagtigt ud. Og for en grand exit kan du bruge kunst. Tegninger på neglene med navnløse fingre genoplive den klassiske franske jakke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.