SundhedPræparater

Ricinusolie - hvad er det? Ricinusolie at rense tarmen (anmeldelser)

Ricinusolie - hvad er det? Sandsynligvis mange pomorschatsya, minder den ubehagelige smag af produktet og dets hurtige indsats, som ikke giver væk til at bevæge sig væk fra toilettet. Men det viser sig, denne olie er ikke kun kendt afførende virkning, men har også et stort udvalg af medicinske egenskaber. På dem alle, og vi vil forsøge at fortælle i denne artikel.

Ricinusolie - hvad er det, hvorfra det er lavet

Ricinusolie opnås ved koldpresning af frøene ricinus - giftige for dyr og mennesker planter. Denne bleggul viskøs væske med en bitter smag, som i øvrigt er i stand til at udløse gag reflex (for denne at tage det inde i ricinusolie anvendes i kapsler, hvis nødvendigt).

Ricinusolie - et unikt stof, der er kendt i det gamle Egypten. Men healere over hele verden bruger det til at behandle en lang række sygdomme.

Dens effektivitet er forklaret usædvanlige kemiske sammensætning - indeholdende ca. 85% af ricinusoliesyre. Så vidt vi ved, er det ikke eksisterer i ethvert andet stof, undtagen ricinusolie. En høj koncentration af umættede fedtsyrer menes at ricinusolie og giver bemærkelsesværdige helbredende egenskaber.

Egenskaber af ricinusolie

Den mest populære brug af dette stof - ricinusolie at rense tarmen. Anmeldelser af dets virkninger på kroppen er helt entydig - det er en meget effektiv afførende.

Men, som det viste sig, ricinolsyre er effektiv og for at forhindre vækst af mange typer af virus, bakterier, gær og skimmelsvampe. Dette forklarer den høje vellykkede anvendelse af ricinusolie i terapien af sygdomme, såsom keratose, furunculosis, svampeinfektioner, forbrændinger, ligtorne, vorter, og ved behandling af arthritis.

Og for at slippe af med problemet er ofte nok til et par dage til at pakke det berørte område om natten med en klud vædet med amerikansk olie.

Som anvendt ricinusolie at reducere vægten

Ricinusolie, der forårsager diarré og reducere appetit naturligt skaber dermed en slankende effekt, der ikke undlod at drage fordel af alle de smukke oplevelser af verden. Desuden er den i stand til at befri kroppen af ophobede giftstoffer, som ved den måde, føre til en forbedring af mavetarmkanalen og forhindrer således skrive nye vægt. Men ved hjælp af det, bør du være forsigtig med ikke at gå for langt, som du kan forårsage stor skade for sundheden.

Således ricinusolie til vægttab - hvordan at gøre det rigtige?

Selvfølgelig kan det hjælpe processen med at komme af med overflødige kilo vil passere hurtigt, men hvis du supplere indtagelsen kost og fysisk aktivitet af amerikansk olie, vil resultatet være endnu mere spektakulær. Og husk, at anvende ricinusolie at tabe sig, bør du spise en afbalanceret, glemmer fedtindhold og højt ernæring.

Af den måde, anvendes kun inden indiske ricinusolie (det har den bedste kvalitet og ikke fortyndes med flydende paraffinolie eller glycerol som hjemmemarkedet). Tag det en gang om ugen: bare halvanden spsk, og senest 6 timer vil være en afførende virkning. I øvrigt, ricinusolie i doser ikke kun hjælper med at forbedre stofskiftet, men også forbedre din krop.

Hvordan til at tabe med hjælp af amerikansk olie og citron

Hvis din mave hele tiden føles tung, svært for dig at komme sig, har du ekstra vægt, den store vej ud - en amerikansk olie med citron. Af den måde, effektiviteten af dette værktøj kan sammenlignes kun overgået af virkningen af vandlåsen lavement.

 • Til dette skal inden sengetid (17:00 til 20:00) for at tage en mængde af ricinusolie, hvilket vil svare til forholdet 1 g stof pr 1 kg vægt.
 • Kapacitet med ham at sætte i varmt vand.
 • Citronsaft bør allerede klemme på 2 g per kg legemsvægt (uden tilsat sukker).
 • hæld saften presses i en opvarmet olie, og omhyggeligt omrør og drik med det samme.

Det bør præciseres, at amerikansk olie for vægttab (som at acceptere det, nu du kender) kan forårsage alvorlig kvalme. For at slippe af med hende, langsomt tygge en håndfuld rosiner eller beslaglægge en skive citrus. Intet andet at spise eller drikke! I morgen har morgenmad yoghurt med bifidobakterier eller sort te med rugbrød. Pause mellem måltider og forbrug af olie bør være mindst 4 timer!

Så du kan trække forslidt afføring, affald og samtidig tabe op til 4 kg.

Bedømmelser af ricinusolie til vægttab

På trods af de meningsforskelle, at amerikansk olie rense tarm anmeldelser har generelt en positiv. Brug denne metode til folk understrege, at olie hjælper.

Selvfølgelig, hvis ved at gøre dette vil du være svært at spise junk food, spise for meget, og undgå fysisk anstrengelse, effekten af at tage ricinusolie vil kun blive reduceret til at rense tarmene. Og den ekstra vægt vil forblive uindtagelig fæstning, vender tilbage igen og igen til de skræmmende tal.

Som ricinusolie anvendes til forstoppelse

Som nævnt ovenfor, ricinusolie for forstoppelse - dette er sandsynligvis den mest effektive måde. Mange lægemidler er magtesløse hvor klarer ricinusolie. Men det skal straks påpeges, at tildele den til sig selv og til at tage uden at konsultere en læge er farligt!

Oftest, når de eksisterende problemer med processen med afføring, for eksempel en forværring af hæmorider, i tilfælde af forgiftning, i tilfælde af alvorlig beruselse og akut forstoppelse kunne bruge ricinusolie som et afføringsmiddel.

Hvordan til at tage det i hvert enkelt tilfælde, lægen beslutter. Oftest det er ordineret til 15-30 gram om dagen, og børn fra 12 år op til 15 gram om dagen for at slippe af forstoppelse. Men for kroniske tilstande er det ikke relevant. Det er også kontraindiceret til sygdomme i mave-tarmkanalen og mavesmerter.

Lad os tale om det ricinusolie, som vil gøre dig mere smuk.

Castor olie: brugsanvisning det for hårvækst

Sådan laver dit hår vokse hurtigere? Brug ricinusolie! Massage i hovedbunden og hårrødderne let opvarmet ricinusolie forbedrer blodcirkulationen og næring af follikler, som kaldes olie indeholder fedtsyrer (omega-6-9).

For dyb massage efter amerikansk olie spredes jævnt gennem håret fra rod til spids, dække dem med cellofan kasket og håndklæde, efterlader på denne måde om natten. Hår vaskede den næste dag (det kan være nødvendigt at skylle dem to gange for at korrekt vaske væk olien). Hvis du opdager, at efter amerikansk olie til at vaske ud af håret temmelig hårdt, så bland det med kokosolie eller sød mandelolie i forholdet 1: 1 og anvendelse, som beskrevet ovenfor. Dit hår bliver skinnende og silkeblød, og vil vokse hurtigere!

Sådan bruges ricinusolie at slippe af med skæl

Som du kan se, dit hår kan spare er ricinusolie. Vejledning til brug af denne olie for at slippe af med skæl er også ganske godt kendt i folkemedicinen.

Det faktum, at blandt de mange egenskaber af denne olie har svampedræbende og antibakterielle effekt. Hvis olien regelmæssigt massere din hovedbund, vil det helbrede skæl og fjerner den resulterende hudirritation.

 • Hvis du har tørt hår og skæl, forsøge at afhjælpe det sådan en maske: 1 spsk. l. Bland ricinusolie med en spiseskefuld olivenolie og tilsæt saften af en halv citron. Anvend på håret og vaske efter en halv time.
 • Hvis du har fedtet hår og skæl, blande en spiseskefuld af hver af disse ingredienser: ricinusolie, honning og aloe vera gel, tilsæt derefter saften af en halv citron. Påfør masken på huden ved rødderne af håret og holde det i ca 30 minutter, derefter skylles. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at slippe af med skæl, men også nærer håret, hvilket gør dem mere sundt og skinnende.

Som amerikansk olie hærder hår

Det er værd at være opmærksom på, hvordan magiske denne olie helbreder håret.

Som allerede nævnt ovenfor, det indeholder omega-6 og omega-9 fedtsyrer, som fremmer hårvækst. Ved regelmæssig brug, ikke kun stimuleret nye hår, men også eksisterende tråde, hvilket gør dem tykkere, hvilket giver den skønhed og glans.

Du vil ikke længere behøver dyre klimaanlæg, som lige nok til at blande 3-4 dråber ricinusolie i enhver klimaanlægget og anvende jævnt til håret. Fra dette og vil de blive blødere og sundere. Desuden vil olien låse fugten i håret, som vil give dem en smuk skinnende glans.

Regelmæssigt anvende olie til hårspidserne en halv time før vask dit hår, vil du hurtigt glemmer, at de er tørre og pisket.

En anden opskrift på sundt hår og lange øjenvipper

Hvis du ønsker at forbedre udseendet af dit hår, vil behandlingen med amerikansk olie gør dem skinne med sundhed. Prøv at gøre dette for følgende maske: en lille varm op en kop yoghurt i et vandbad, tilsæt ricinusolie (2 spsk ..), Så rør godt, disse to ingredienser og anvende jævnt til håret. Sæt en badehætte og wrap et håndklæde på toppen. Lad masken, og derefter efter 30 minutter. skyl det med shampoo. Dit hår vil have et sundt udseende, og bliver bløde, især hvis du bruger denne opskrift regelmæssigt.

Hvis du ønsker at have lange øjenvipper, men ønsker ikke at gå til dette at bygge en procedure, prøv ricinusolie. Hver aften inden jeg går i seng, anvende det på øjenvipperne, og efter et par uger vil du se gode resultater: de bliver længere og tykkere - netop dem om, som du altid har drømt om.

Castor forsinke tegn på ældning

Måske endda at nævne alle, der kan være ricinusolie, hvad det er, er det umuligt at forstå. Denne olie kan stoppe den truende alderdom, fordi det trænger dybt ind i huden, blødgør og fugter det, forsinke forekomsten af fine linjer og rynker, der giver ansigtet et mere ungdommeligt udseende.

 • For tør hud er bedre at bruge 1/4 hjul og sesamolie 3/4.
 • Til normal hud - 1/4 3/4 ricinusolie og vindruekerneolie (eller oliven).
 • Til fedtet hud - jojobaolie 3/4 og 1/4 af amerikansk olie.

Masser blidt dit ansigt om aftenen med varm olie blanding, og derefter lader på ansigtet i et minut og fjerne den overskydende olie med en vatpind.

Til fugtgivende den sarte hud under øjnene, bland ricinusolie med mandelolie i forholdet 1: 1 og bruge det som en creme.

Maske med ricinusolie vil hjælpe dig med at slippe af tør hud og gør den blød og glat:

 • Blommen i et æg, type 1 time. L. ricinusolie. Denne blanding blev sat på ansigtet, og efter 10-15 min. skyl med varmt vand og dup tør.

Din hud vil skinne!

Ricinusolie hjælper behandle mild acne og at slippe af med ar

Bruges ikke kun inden for, men også uden for rengøring ricinusolie har fremragende anmeldelser. Ricinusoliesyre fundet i ricinusolie er en fremragende behandling for mild acne (acne). Vask dit ansigt først med varmt vand til at åbne porerne og derefter forsigtigt massere bevægelser sætte nogle af olien, og 15 minutter fra oven sætte et vådt varmt håndklæde.

Regelmæssig brug af den beskrevne olie kan reduceres og eksisterende ar. Fedtsyrer i olien hurtigt trænge ind i arvæv og fremme væksten af sundt væv omkring det, og derved reducere størrelsen af arret.

Hvis der under graviditet to gange om dagen for at gnide beskrevet olie i huden, vil det hjælpe med at forhindre postnatale strækmærker. Du kan også bruge det, og efter fremkomsten af barnet til at konsolidere den eksisterende effekt.

Ricinusolie behandlet ikke kun forstoppelse

Beskrevet fremstilling er kendt for evnen til at reducere inflammation og behandling med ricinusolie giver fremragende resultater i forskellige sygdomme.

 • For at reducere smerter forbundet med gigt har brug for at massere ledsmerter med olien, og derefter foretage en varm komprimere, der vil bringe hurtig lindring.
 • Ricinusolie indeholder undecylensyre, som er effektiv til behandling af svampeinfektioner i huden og ringorm. Men du kan bruge det først efter indledende samtale med lægen.
 • Ricinusolie er taget inde på et par dråber om dagen kan reducere symptomerne på allergi.
 • Tag en bomuld, suge det i amerikansk olie og fastgøre plasteret på plads callosities. Fedtsyrer i olien vil blødgøre det og inden for en uge callus forsvinder, og huden fugtet.
 • Bland lidt olie med en lille mængde bagepulver og 2 gange om dagen, sat på et sted, hvor der var vorter. De vil forsvinde snart.

Ricinusolie kan hjælpe med at bekæmpe infektion. Dette er, som det viste sig, aktiverer immunforsvaret ved at øge antallet af hvide blodlegemer. I undersøgelser når ricinusolie påføres den ydre side af kroppen, hvide blodlegemer steg allerede inden for 24 timer.

Hvad du skal huske, at bruge ricinusolie

Nu ved du, at den amerikansk olie - et fremragende værktøj til at rense kroppen både inde og ude. Men før du bruger det, sætte et par dråber på håndleddet, så sørg for at du ikke er allergisk.

Før brug, varme olien lidt, fordi det bedre absorberes.

På trods af at amerikansk olie har en gavnlig effekt på huden, skal du ikke bruge det for ofte, især i ansigtet, da det kan tilstoppe porerne.

Gravide kvinder er strengt forbudt ricinusolie som et afføringsmiddel.

Sådan skal du tage dette værktøj og i hvilke doser? I hvert enkelt tilfælde, bør du konsultere din læge! Her, måske, og alt, hvad der kan siges om en sådan facilitet som ricinusolie. Hvad det er, hvordan og hvorfor at bruge, har vi fortalt dig. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.