SundhedPræparater

"Buspiron": anmeldelser, brugsanvisning, analoger

"Buspiron" henviser til fonde, der har en indvirkning på nervesystemet. Det er anxiolytisk, designet til at fjerne angst og frygt, normalisering af søvn, forbedre trivsel i tilstedeværelse af neurose. Tabletter "buspiron" er nogle kontraindikationer, og kan give bivirkninger.

Sammensætningen og form for "Buspirone" lægemiddel

Lægemidlet er tilgængelig i tabletform i en dosis på 5, 10 og 20 mg. Det aktive lægemiddelstof - buspiron. Hjælpestoffer indbefatter kaliumhydroxid, majsstivelse, magnesiumstearat.

Farmakologiske virkninger

Den virkningen af lægemidlet beroligende, angstdæmpende. Medicinen fjerner symptomerne på angst for vegetativ og mentale sundhed. betyder virkningsmekanismen er ikke fuldstændigt forstået, men det vides, at "Buspirone" er forskellig fra benzodiazepiner og andre lægemidler anxiolytisk effekt.

En stærk inhibitorisk virkning på CNS efter modtagelsen af offline "buspiron" tabletter. Instruktioner viser, at lægemidlet reducerer dannelsen og frigivelsen af serotonin, forsinker serotonerg, fremmer blokering dopamin D2-receptorer (postsynaptiske og præsynaptiske terminaler), accelererer excitation af dopaminneuroner placeret i midthjernen. Efter afskaffelsen af lægemidlet ikke overholdes forekomsten af abstinenssymptomer og angst afkast.

Lægemidlet er beregnet til oral indgivelse. Trænger ind i kroppen i en kort periode, han er fuldstændig absorberet i fordøjelseskanalen. Som et resultat, omfattende metabolisme af biotilgængelighed er kun 4%. Det maksimale niveau af lægemidlet i blodet er nået omkring en time efter indtrængning i mavetarmkanalen. Halveringstid udføres i 2-3 timer, binding til plasmaproteiner svarer til 95%. Kontinuerlig brug "buspiron" påvirker ikke dens effektivitet.

Under behandlingen, ikke bare forvente, at "buspiron" betyder effekt. Vejledning til brug viser, at effektiviteten af lægemidlet er i perioden fra den 7. til den 14. dag i hans indlæggelse. Den maksimale virkning af lægemidlet manifesteret efter omkring 120 dages behandling.

Indikationer "buspiron"

Eksperter ordinere medicin når følelsen af fare, afslører den frygt og angst, på ingen måde motiveret irritabilitet forekommende milde neurose og søvnforstyrrelser, som har en systematisk karakter. Produktet er egnet til behandling af somatiske lidelser, vegetativ dystoni og depression, fjerne stress, alkohol tilbagetrækning.

Kontraindikationer til at modtage "Buspirone" stof

"Buspiron" (analoger af lægemidlet samt) har kontraindikationer. Den oprindelige stof forbudt at tage i sådanne tilfælde:

 • glaukom (lukket type);
 • tunge patologiske processer, der forekommer i lever og nyrer;
 • epilepsi;
 • hjertesygdomme, problemer med blodkarrene;
 • læsioner i luftvejene;
 • myasthenia gravis;
 • Overfølsomhed over for bestanddelene;
 • periode i den fødedygtige, nursing hans bryst;
 • alder mindre end 18 år.

Hvis der er strengt forbudt at ordinere piller til en patient "buspiron" en tidligere krampeanfald eller epilepsi.

Inden du begynder behandling skal kontrollere patientens følsomhed over for lægemidlet.

Brugen af midler, doseringen

Under behandlingen betyder "buspiron" anvendelse af tabletter foretaget i overensstemmelse med anbefalingerne fra den behandlende læge. Officiel guide indeholder oplysninger, der er nødvendig for hver patient anden dosis, dvs.. K. Individuel behandling kredsløb bestemmer effektiviteten af behandlingen udføres. Doseringen afhænger af patientens helbred. Generelle anbefalinger er som følger:

 • Indledende fase - 3 doser 5 mg lægemiddel;
 • fortsat behandling - en gradvis stigning i dosis i overensstemmelse med interval på 2-3 dage (hvis der er et sådant behov);
 • indgivelse til en maksimal daglig dosis på 50 mg (i fravær af den ønskede virkning).

instruktioner tabletter "Buspiron" vedrørende brugen tillader kun antage form af en helhed, kan de ikke opløses i en væske, grind og tygge. Medicinen er beruset med rigelige mængder vand, taget på ethvert tidspunkt af dagen uafhængigt af fødeindtagelse. Varigheden af den anbefalede hastighed er 4 måneder. Jo længere denne gang behandlet "buspiron" kan ikke anbefales.

Side Effects "buspiron"

Når lægemiddelbehandling kan detekteres nogle uønskede reaktioner i organismen. For eksempel, døsighed, generel forringelse sundhed, svaghed, træthed, apati. Hvis der er sådanne virkninger kræver fjernelse af lægemiddel. Skulle du kontakte din læge og informere ham om de negative forandringer i kroppen efter at have taget p-piller "Buspiron". til brug i sådanne tilfælde anbefales det Instruktioner for at reducere dosis af midlet. Hvis bivirkninger ikke forsvinder, lægen har at erstatte andre lægemidler mere passende medicin.

I meget sjældne tilfælde, brugen af "buspiron" fører til forstyrrelser i fordøjelsessystemet. For eksempel kan der være kvalme og halsbrand, efterfulgt af opkastning. Mulig smerter i epigastriske regionen. Der kan være andre bivirkninger. Alle disse symptomer tyder på intolerance af narkotika komponenter.

Overdosis "Buspiron" stof

Hvis der anvendes værktøjet i højere doser end anbefalet, kan den person oplever symptomer på en overdosis. Disse omfatter kvalme og opkastning, gastrointestinale lidelser af en anden type. Patienten svimmel, indsnævring eleverne, kan være en kort tab af bevidsthed. Patienter skrive en anmeldelse efter behandling betyder "Buspirone Sandoz", bemærkede muligheden for forvirring, øvre lemmer rysten. Blandt andre manifestationer af overdosis - irritabilitet, irritabilitet, hyppige ændringer af humør. Overdosering behandles ved gastrisk lavage, administration af aktivt kul i kroppen, af symptomatisk terapi og ledelse konstant kontrol af blodtryk, hjertefrekvens, respiratorisk aktivitet. Specifik modgift til lindring af symptomer på overdosering "buspiron" findes ikke. Dialyse i sådanne situationer ikke bringer den ønskede effekt.

Samspil med forskellige stoffer og andre lægemidler

Nogle gange, når vejledningen en forbudt kombination af visse lægemidler piller "Buspiron" for brug af analoger anbefaler overvejer som erstatning for den originale facilitet. Det er kendt, at der ikke bør tages stoffet samtidig med beroligende midler, at beroligende midler grund øge virkningen af stoffer, der tages. I behandlingen af "buspiron" nødvendigt at udelukke brugen af alkoholholdige drikkevarer. Du kan ikke kombinere medicinen med MAO-hæmmere på grund af risikoen for hypertensive kriser.

Når du bruger både "Haloperidol" med "buspiron" i blodet øger niveauet af dette stof. Ved at kombinere medicin med "trazodon" fører til en betydelig stigning i ALT.

Som et resultat af forsøg med dyr, blev de negative virkninger på organismen ikke registreret ved terapi. Men for at undgå uønskede reaktioner i kroppen til at acceptere det er at give.

instruktioner "Buspiron" til anvendelse er som et værktøj hvis metabolisme i leveren. I denne proces deltager CYP3A4, er isoenzym bidrager forarbejdning organisme præparat. Derfor kan interaktionen forekomme "buspiron" med lægemidler, der er induktorer eller inhibitorer af enzymet.

Funktioner af brug af stoffet

Hvis der under amning, er der behov for terapi, baseret på modtagelse af "buspiron" ammer midlertidigt stoppet.

Der er nogle begrænsninger, når forstyrrelser af funktionen af indre organer. For eksempel, hvis du har leverproblemer bør være forsigtige i behandlingsperioden og løbende overvåger ændringer, der sker med sundhed. Kontraindikationer kun alvorlige abnormiteter i driften af kroppen. Det samme gælder for det arbejde, som nyrerne.

Med hensyn til udnævnelsen af agenter fra forskellige producenter, i Vol. H. "Buspirone Sandoz" stof, medicinske vurderinger tyder det er nødvendigt at overholde visse regler. Skrivning ud medicin, bør en specialist være opmærksom på, at dette værktøj ikke er i stand til at fjerne de abstinenser som følge af benzodiazepin, og dens formål i sådanne situationer er det ikke muligt, hvis ikke udfasning af anxiolytisk lægemiddel blev produceret før behandlingen.

Patienterne skal være opmærksomme på, at de piller "buspiron" kan påvirke pleje, især i begyndelsen af behandlingen, så det er bedst at midlertidigt at afstå fra aktiviteter, der involverer særligt ansvar og øget koncentration. Nogle opgaver kan være potentielt farligt for helbredet.

Med hensyn til behandlingen "Buspiron" betyder, reelle læger om stoffet overvejende positive. Men eksperter påpeger, at det er nødvendigt at tildele den kun korrekt med egnede indikationer og i optimale doser. Det skal bemærkes, at stress og angst, der opstår fra den permanente negative konsekvenser af hverdagens stress, behandling med angstdæmpende er normalt ikke nødvendigt.

Modtageorganer patienter "buspiron" med forskellig dosering, fx narkotika "buspiron 10 mg" ratings svarer til anvendelsen af effektive midler. Folk, der blev behandlet med denne medicin, opmærksom på, at lægen havde advaret dem til at være omhyggelig brug af visse medikamenter, såsom p-piller, medicin mod sukkersyge, agenter, der er målrettet reduktion af forhøjet blodtryk, medicin til at fjerne depression og sådanne lægemidler som hjerteglykosider , neuroleptika.

Nyresvigt og levercirrhose kræve en reduktion af doseringsenheder. I disse tilfælde, metoden for "Buspirone Sandoz" anmeldelser hvordan folk beskrive den behandling, der er nødvendig for at blive administreret under overvågning af en læge. Opmærksomheden henledes på de mindste ændringer i sundhed.

Patienter med epilepsi medicin aldrig ordineret, fordi risikoen for anfald. Sådanne behandlinger til disse patienter er farligt og bør udføres med brug af andre lægemidler. Patienter, der ofte misbrugte stoffer og har en historie af narkotikamisbrug bør behandles under streng kontrol af en specialist (hændelser afhængigt af "buspiron" var ikke).

Undersøgelser har vist, at "buspiron" efter 3-4 ugers behandling, når alarmen ikke er effektiv, så der er ingen mening at behandle dem i lang tid. På grund af manglen på information om lægemiddelsikkerhed til børn af hans udnævnelse er ikke lavet til personer under 18 år.

Behandling af forskellige varianter af stoffet og narkotika "buspiron hexan" anmeldelser nogle eksperter viser, hvor ineffektiv behandling til grund, at sove problemer, fremkomsten af irritabilitet og angst er nogle gange et tegn på alvorlige psykomotoriske lidelser.

Analoger, anmeldelser om narkotika "buspiron"

Udskiftning narkotika analog skal udføres efter at have indhentet lægens råd. Der er en god erstatning for medicin, "buspiron" - "Spitomin". Udtalelser viser, at dens handling ligner virkningen af de oprindelige midler. "Spitomin" anvendes til behandling af disse tilstande, som undertrykker og "Buspiron". Anmeldelser er gode, så hvis du har brug for det er muligt at drage fordel af denne erstatning, men kun efter at have hørt en specialist. En lignende virkning opnås på grund af tilstedeværelsen af det samme aktive stof. Den mest effektive "Spitomin" viser, i behandlingen af patienter med angstsygdomme.

Efter behandling med "Buspiron" Udtalelser kan efterlade forskellige, men dybest set er resultatet af en sådan behandling er positiv. Er det bekræftet dens effektivitet? Anmeldelser af læger viser, at produktet med det aktive stof buspironhydrochlorid held kæmper mod manifestationer af angst varierer i sværhedsgrad og oprindelse, men dens virkning, når stort set ubemærket, kan det ses kun efter en vis tid, nemlig - efter en eller to uger. For at se den maksimalt mulige terapeutiske effekt, har brug for at blive behandlet for en måned.

"Buspiron" modtager positive svar fra patienter i tilfælde, hvor der var ingen bivirkninger, og med hans stof klarede fint. Indimellem vil der være en negativ reaktion af organismen, men meget sjældent, når kroppen ikke opfatter komponenterne i lægemidlet. Fra anmeldelser, blev det kendt, at behandlingen kan være ledsaget af psykoterapi og sotsioterapevticheskimi aktiviteter. Undertiden patienter har gastrointestinale bivirkninger, svimmelhed og svaghed. Overdosis - et sjældent fænomen.

Som et resultat, brug af narkotika "Buspiron" svarene fra patienter behandlet naturligvis sjældent forlader oplysninger om alvorlige bivirkninger. Kurset bør være baseret på de individuelle egenskaber af den menneskelige krop, hans helbred, og optimal for hver enkelt sag doser. På trods af den konstante kontrol af lægen, er patienten forpligtet til at læse indholdet, inden behandlingen påbegyndes.

"Buspiron" - et stof, der normalt ikke føre til udvikling af bivirkninger og overdosering ikke-vanedannende, negative udvikling efter dens annullering, og i de fleste tilfælde gør sit arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.