FinanserKreditter

Gæld på lån: hvad man skal gøre? Lån til at betale andre lån

Den hurtige vækst i kreditmarkedet fører til det faktum, at folk vænner sig til at leve over evne. En reel mulighed for straks at komme til at bruge noget, der ikke ret dyrt, tvinger mange til at låne enorme summer uden at tænke, at før eller senere, vil pengene nødt til at give.

Tag en anden, og betale deres

Ofte pludselige afgang, sygdom eller bare uansvarlighed forhindrer låntageren at opfylde sine gældsforpligtelser til tiden. Men sådan glemsomhed "behandlet" forholdsvis let. Betale et par gange om indførelse af en bøde for sen betaling, jo mere sandsynligt du genopbygge deres finansielle disciplin. Men ofte alle disse ting er meget mere kompliceret. Med den økonomiske krise, flere mennesker mister deres evne til at betale. Hvorvidt dette skyldes et job tab eller af andre grunde, er det ikke så vigtigt.

Gæld på lån. Hvad skal man gøre? Krisen i livet og i din tegnebog

Efter at have læst en kreditaftale, er du sikker på at finde der er et punkt, som absolut skal underrette banken om eventuelle ændringer i dit liv, uanset om det er en adresseændring, arbejdsplads eller familie. Især det drejer sig om din evne til at betale. Den første ting du skal gøre - gå i banken og gøre det bedre for to eller tre uger før det forventede fremkomsten af gæld. Prøv at forhandle en udsættelse eller ændring af betalingsplan. Så du kan vise den bank, du er også bekymrede over den gæld på lån, lære at løse situationen med minimale tab for sig selv.

Husk, bør gennemføres alle forhandlinger med banken kun skriftligt. Efterfølgende vil du være i stand til at bevise, at virkelig appellerede til institutionen med det formål at løse problemet med verden. Ansøgningen vil helt sikkert vedhæfte dokumenter, der bekræfter, at grunden til, at få dig til at gå i banken, det er virkelig god. Det kan være en erklæring fra arbejdsgiveren om, at du har sænket løn, en kopi af beskæftigelsesforløb med referat af afskedigelse, et bevis for beskæftigelse center, et uddrag af honning. kort, der viser diagnosticering og kvitteringer for dyre procedurer eller medicin. Medarbejdere i banken vil kontrollere og træffe passende foranstaltninger.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge et pengeinstitut i person, sende et brev til de dokumenter, kun nødvendigvis certificeret med kvittering anmodet om.

Hvor meget er den forsinkelse

Vi kan sige, at til banken i nogen tid endnu gavnlige "glemsomhed" af kunder, som ville have til at betale en bøde for hver dags forsinkelse i lånet. fin størrelse kan være fra 0,01 til 3% per dag, eller udtrykkes i et fast beløb. Der er tilfælde, hvor banken betaler interesse ikke kun på sig selv et lån, men også på de bøder og sanktioner ikke betales til tiden. Så den del af gælden stiger næsten eksponentielt hver dag.

Hertil kommer, at stort set alle kreditaftalen indeholder en klausul, som banken ensidigt kan kræve førtidig indfrielse af lånet på grund af overtrædelse af vilkårene i aftalen. En manglende betaling er netop sådan et brud er.

Er det værd at skjule?

Så du har gæld på lån. Hvad skal man gøre? Valg for at behandle spørgsmålet en masse, men hvad der præcist behøver ikke at gøre, er at skjule fra banken dine økonomiske vanskeligheder. Må ikke tænke på, at du glemmer, og tilgive gælden. Hvis den finansielle institution medarbejderne ikke exasperate dine opkald og breve, kan årsagerne til dette være anderledes, men glemsomhed - bare ikke en af dem. Nogle banker har simpelthen ikke antallet af medarbejdere til at reagere hurtigt på den mindste forsinkelse, og for separate strukturer - en form for virksomhed, så at sige, en ekstra indtægtskilde. Efter alt, jo længere du ikke betaler, jo mere kan du endelig spørge, især hvis du har taget et lån mod enhver ejendom.

Når du har flere forsinkede betalinger, vil banken skrive til dig i den "sorte liste", og kredit historie vil blive beskadiget. Selv hvis du beslutter problemet med tilbagebetalingen af lånet, når nye problemer opstår. Og hvis mængden af lån gæld vil overstige 1,5 millioner rubler., Kan en bank kræve den anerkendelse, du dodgers. I dette tilfælde, du truer ikke kun enorme bøder, men også en reel fængselsstraf - op til to års fængsel.

Lad os blive enige! omstrukturering

Akkumuleret gæld på lån? Spørg banken personale om, er nødvendig muligheden for omstrukturering i første omgang. I 90% af tilfældene, de vil gøre indrømmelser til deres kunder, der er i en vanskelig situation. Dette sker, fordi loven banken skal af sit eget overskud til at oprette en fond, der dækker de udestående lån. Det betyder, at det reducerer nettoresultatet institution, men ikke sine aktiver. Derfor enhver bank er yderst interesseret i, at en sådan fond var meget mindre, fordi pengene skal arbejde.

Den første ting at gøre, er at skrive en erklæring om omstrukturering af gælden. Efter overvejelse banken bestemmer, hvad du skal gøre næste. Den bedste løsning for dig vil være at indgå en ny kontrakt (eller supplerende aftale til eksisterende) i en længere periode med en samtidig reduktion i mængden af månedlige ydelse.

Nogle gange, især hvis du kan bevise over for banken, at det er vanskeligt du har tid, kan du give kredit ferie. Det betyder, at afdrag på lånet er suspenderet, og bliver nødt til at betale kun renter. Bøder og sanktioner i dette tilfælde også, vil ikke blive opkrævet. Denne service banker kan give deres låntagere i en periode på en uge til et par måneder. Hvis der i løbet af denne tid, er din økonomiske situation ikke forbedres, vil vi nødt til at finde en anden vej ud.

En anden lån? refinansiering

Hvis omlægningen af gælden har du ikke arbejde, og en eller anden grund banken nægtede dig, kan du prøve en anden mulighed - et lån til at betale andre lån. Refinansiering kan fås ved samme institution eller kontakte nogen anden efter eget valg.

En sådan tjeneste kan være relevant, for eksempel til et realkreditlån, eller i det tilfælde, hvor lånet dig nogle. I denne situation lånet til at betale andre lån vil bidrage til at undgå forveksling med betalinger til forskellige banker. Efter alle løbetider kan variere, og risikoen for forfaldne næste betaling stiger mange gange. Det kan være tilrådeligt at tage et nyt lån i mængden tilstrækkelig til fuld tilbagebetaling af alle andre lån, og nøje overvåge rettidig opfyldelse af sine forpligtelser.

tiltrække garant

Du har gæld på lån: hvad man skal gøre? Find en pålidelig garant. Dette er en anden måde at løse problemet, som kan tilbyde dig et lån officer. Så længe du ikke peregruppiruete deres penge og begynde at opfylde deres forpligtelser fuldt ud, vil garanten fungere som en garant for din evne til at betale. Selvfølgelig vil du nødt til at bevise solvens garanten, ville det kræve en fuld pakke af dokumenter, som regel den samme som for låntageren. Men husk, at hvis du stadig ikke kan nøjes med banken, vil hele byrden af ansvar falde på garant.

Går jagt: samlere og depressiva

Hvis du skylder mere end ti dollars, og til at kommunikere med de ansatte i banken du undviger, kan din gæld blive overført til indsamlingsvirksomheder. Sommetider disse strukturer fuldt indløse din gæld til banken på lånet, men de fleste samlere arbejde sammen med ham om vilkårene for outsourcing. Det vil sige, at de har en engangs-service i hvert enkelt tilfælde. Kommunikation med virksomhederne er normalt meget mere ubehageligt end en samtale med de bankansatte. Selv om de er forpligtet til at handle inden for de retlige rammer, i praksis, det sker ikke altid.

Ifølge loven skal solfangeren først kontakte med dig over telefonen og forsøge at overbevise dig om at tilbagebetale gælden frivilligt. Endvidere kurset er direct mail. Samleren skal underrette dig skriftligt, at banken pålagt ham at komme sig efter din nuværende gæld på lånet, angive mængden af gæld og løbetider. Hvis denne opfordring blev ignoreret af dig, de ansatte i indsamlingsvirksomheder forsøger at møde dig personligt. For at gøre dette, kan de komme til dit hjem eller arbejde. Hvis der ikke anlægges sag til et positivt resultat, kan indsamlingen selskab anmode retten til tvungen indsamling af gæld.

Hvis dette sker, kan du prøve at bruge de tjenester af antikollektorov. Disse er lovlige organisationer, essensen af arbejdet er at beskytte låntagere fra banker eller samlere. Også depressivt kan medvirke til at reducere størrelsen af den bøde, og for at opnå konvertering af en straf på lånet.

I retten?

Hvis du stadig ikke kan mindelighed enig med banken, så før eller senere vil det flytte sagen til retten. Jeg frygter, at dette ikke er nødvendigt, gældsafskrivning på udlån er usandsynligt at ske, men på tidspunktet for retssagen lånebeløbet vil blive fastfrosset. Det betyder, at der ikke længere tilfalder sanktioner og bøder, og det samlede beløb vil ophøre med at stige støt. Derfor er bankerne ofte gå til domstolene kun som en sidste udvej. Efter alt, indtil det sker, mængden af din gæld fortsætter med at stige, og derfor stiger og den sandsynlige indtægt af banken. Nogle gange er det kommer til det faktum, at det samlede beløb for bøder og renter langt overstiger selve gælden. Hvis du ved præcis, hvad du ikke vil være i stand til at tilbagebetale lånet i den nærmeste fremtid, og en aftale med banken, kan ikke - velkommen til at gå til domstolene på egen hånd. Den ret, selvfølgelig, vil beslutte, om at låne dig tilbage, men med støtte fra en erfaren advokat, vil du være i stand til at opnå den mest hensigtsmæssige for dem selv betingelserne for tilbagebetaling.

praktiske råd

Må ikke blive for påberåbe sig, at der fra udløbet af forældelsesfristen (3 år) af jer vil glemme. Denne stilling kan spille med dig en ondsindet vittighed. Efter 3 år, gælder for retten til at være i stand til ikke kun banken, men du er. Så selvfølgelig vil han ikke være i stand til at komme sig din gæld. Men ingen ville forstyrre ham at sælge dine gæld samlere. Og disse herrer vil være i stand til at ødelægge dit liv i lang tid, fordi de ikke har nogen forældelsesfrist. Og så mange vil være i stand til at tage med dig samlere, Gud ved.

Lån til at betale: hvorved

Hvis du har taget et lån mod bilen, en lejlighed eller anden ejendom, vil den første ting Håndhævelse være gennem salg af ejendommen. Hvis beløbet ikke er tilstrækkelig, fogeder øjne vendt til kontanter i national eller udenlandsk valuta, og i den rækkefølge. Så i løbet af resten af debitors ejendom vil, hvis det er tilgængeligt. Mindst lide din løn, eneste officielle og ikke mere end 50%.

Og at du ikke vil være i stand til at opfange

Må ikke blive beslaglagt til at tilbagebetale gælden på lånet:

 • mad, et beløb svarende til leveomkostningerne for alle familiemedlemmer;
 • husholdningsartikler og husholdningsartikler - .. Tøj, sko, nødvendige møbler osv, foruden luksusvarer, som kan klassificeres som en vaskemaskine, mikrobølgeovn, foodprocessor, saftpresser, TV, osv.;.
 • elementer, der er nødvendige for deres aktiviteter, for eksempel, hvis du er en violinist, vil violin være med dig;
 • ting, der tilhører en handicappet - krykker, kørestol (selv meget dyre);
 • kæledyr, husdyr, fjerkræ, medmindre de er avlet til deres personlige behov;
 • awards, præmier, nationale præmier, medaljer;
 • sociale ydelser, fordele og kompensation, for eksempel en overlevende.

Af den måde, lejligheden for gæld i kredit går til dig, hvis det er - ikke kun indkvartering, egnet til permanent familiens bopæl eller et løfte på realkreditlån. Det samme gælder for private hjem og jord.

Hvordan kan jeg undgå dette i fremtiden

Det er meget frustrerende, når der er gæld på lån. Hvad skal man gøre for at fortsætte det skete ikke, alle beslutter for sig selv. Men observere de enkle regler, kan vi forsøge at beskytte sig mod sådanne situationer.

 1. Før du tager et lån, så tænk over, hvordan du vil give.
 2. Du må ikke tage flere lån på én gang. betalinger kan i sidste ende vise sig at være uoverkommelige.
 3. Læs kreditaftalen, navnlig det sted, skrevet med småt. Så de sanktioner og gebyrer vil ikke være en overraskelse for dig.
 4. Hvis lånebeløbet er stor nok, kan du prøve det at forsikre, i fremtiden kan det være nyttigt.
 5. I tilfælde af en uforudset situation, bør straks kontakte banken og forsøge at løse problemet på fredelig vis.

Følg disse retningslinjer, og du glemme alt om de problemer, i det mindste indtil det tidspunkt, indtil du får et nyt lån.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.