SundhedPræparater

Det stof "Trombotisk ACC". instruktion

Det stof "Trombotisk ACC" er trombocythæmmende middel. Medicin hjælper til at nedsætte blodets koagulation. Et middel tablet "Thrombotisk ACC" 100 indeholder et hundrede milligram af acetylsalicylsyre.

Virkningsmekanismen er baseret på evnen af lægemidlet at formindske blodpladeaggregering ved at inhibere thromboxan A2 i deres syntese (mediator degranulering og aggregering). Lægemiddelpartiklerne "Thrombotisk ACC" drug analoger (Aspikor, Aspirin, Atsekardol osv) bidrager til en reduktion i serumkoncentrationen af neurotransmitteren og dens produkter. Det lave niveau opretholdes i en længere periode.

Det stof "Trombotisk ACC" viser modstand mod mavesyre. Dette reducerer hyppigheden af sidereaktioner i mavetarmkanalen i væsentlig grad.

Medicin "Trombotisk ACC". Instruktioner. Indikationer.

Lægemidlet er indiceret til primær og sekundær forebyggelse af myokardieinfarkt, at reducere dens udvikling hos patienter med koronararteriesygdom. Betyder "Trombotisk ACC" instruktion anbefales til forebyggelse af kredsløbsforstyrrelser i hjernen iskæmisk typen, dannelsen af embolisme og thrombose. Lægemidlet anvendes til de angivne formål, herunder patienter med en prædisposition for dannelse af blodpropper (efter koronararteriebypasskirurgi, angioplasti og hjerte).

Medicin "Trombotisk ACC". Vejledning til brug.

Tabletterne tages oralt uden tygning. Det er nødvendigt at drikke tilstrækkelige mængder af vand. Det anbefales at tage en dag én gang på 50 eller 100 mg.

Ved anvendelsen af lægemidlet "Thrombotisk ACC" instruktion indikerer en lav sandsynlighed for en overdosis på grund af det lave indhold i lægemidlet acetylsalicylsyre. Formentlig tilstand kan være ledsaget af opkastning, generel utilpashed, tinnitus, kvalme. Den kunstige opkastning anvendes som en terapi. Inde udpegede aktivt kul, er justeringen gennemført i syre-base balance.

Kontraindiceret medicin "Trombotisk ACC" i tilfælde af overfølsomhed, akut forværring af eroderende og ulcerøse læsioner i mave-tarmkanalen, hæmofili, blødningsforstyrrelser, nephrolithiasis gipotrombinemiya, aspirin triade, øget blødningstendens. Foreskriver ikke lægemidlet under amning, manglen på glucose-6-phosphatdehydrogenase, børn under atten.

Forholdsregler bør anvendes, når den identificerede lægemiddel i historien om individuel intolerance NSAID trin remitterende inflammatoriske og eroderende-ulcerøs patologier i mave-tarmkanalen, forstyrrelser i aktiviteten af leveren og nyrerne.

Ikke anbefalet medicin under graviditeten.

Som praksis viser, betyder "Trombotisk ACC" tolereres ganske godt. Bivirkningerne var sjældne. Blandt dem kan nævnes er opkastning, diarré, kvalme, blødning i mave-tarmkanalen og skjulte natur som følge af dem, jernmangelanæmi. Desuden er det muligt bronkospasme, trombocytopeni, øget menstruation, hududslæt, akut astma.

Langvarig brug i høje doser forårsager nedsat nyrefunktion, tinnitus, svimmelhed, blødning, sår i fordøjelseskanalen.

I klinisk praksis blev tilfælde af afhængighed af lægemidlet noteret.

Præparat "Trombotisk ACC" til amplifikation egenskaberne af NSAID, orale hypoglykæmiske midler og antikoagulanter.

Omfattende anvendelse af lægemidlet med alkohol og glucocorticoider øger sandsynligheden for blødning i mave-tarmkanalen.

Accept betyder "Thrombotisk ACC" reducerer virkningen af diuretika (furosemid, spironolacton), arthrifuge urikosuriske medikamenter. Om nødvendigt kan den kombinerede anvendelse af intervallet mellem doserne - mindst en til tre timer.

Holdbarhed af lægemidlet "Trombotisk ACC" i tre år. Det stof bør ikke anvendes efter den angivne periode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.